Günaydın kızlar.burda hava fırtınalı baya soğuk.depresif hava bende yeme isteği uyandırdı.sabah eşim ve çocuklar çikolatslı krep yediler ben baya hafif yaptım kahvaltıyı ama gidip gelip bitter çikolata yedim toplamda 5-6 kare olmuştur.1 küçük anamur muz.akşama fırında balık var allahtan.spor da yapasım yok.bugün bitsin istiyorum resmen
Büyük geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun
İlk oglanlarimdan birinde küçükken arabada bizde yaşadık şimdi sen yazınca yıllar öncesine gittim ogluslarim şimdi 20 yaşında
Ayyy çok geçmiş olsun Allah korumuşsadaka verin mutlaka
çook geçmiş olsun canım ya ayy inanmıyorum iyi mi peki şimdi
çok geçmiş olsun canım.
Çok çok geçmiş olsun.
Birbirimize baya yakınmışız bende karşiyakadayim
Çok yakınız gerçektenÇok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar şimdi iyi kızım çok şükür gece beraber yattık uyurken içini çekiyordu kuzum çok korktu bizde çok korktuk aklıma geldikçe gözlerim doluyor Allah hepimizin evlatlarını korusun
Sağol canımÇok Geçmiş olsun. Aminn cümlemizin
Oo hurma yoğurt diyeti yapılmışWydra dünkü menüm
Sabah
7 hurma, 1 kase yoğurt
Ara
1 hurma
Akşam
3 hurma, bikaç kaşık yoğurt
Ara
Birkaç kaşık yoğurt
Su 3lt
Spor yok
Sevgili takımım herkese merhaba. Bu hafta diyet çok fena . Bugün de menu vermicem. Keyfini cikardm ama Kilo vermenin . Alışverişler yaptım kayseri de. Şimdi donus yolundayz . 29 beden kot XS ceket badi Vs. Almanın . Hele ki saticinin ama siz zayifsinz 29 büyük falan demesi
Demem o ki kizlar azmedin pes etmeyin. Bu keyif kaçamak yapıp edip diyeti bozmada falan yok. Yersin biter ama inanın kıyafet alırken dusunmeden bedeni almak super bise
Emzikli olmasam bende yapardım70 kilonun altına düşene kadar yapacam
En geç cumaya kadar
bi de yaptıkların ile söylediklerin çelişmese:)Sevgili takımım herkese merhaba. Bu hafta diyet çok fena . Bugün de menu vermicem. Keyfini cikardm ama Kilo vermenin . Alışverişler yaptım kayseri de. Şimdi donus yolundayz . 29 beden kot XS ceket badi Vs. Almanın . Hele ki saticinin ama siz zayifsinz 29 büyük falan demesi
Demem o ki kizlar azmedin pes etmeyin. Bu keyif kaçamak yapıp edip diyeti bozmada falan yok. Yersin biter ama inanın kıyafet alırken dusunmeden bedeni almak super bise
Emziren birinin yaptığını, sütünün kesilmedigini, aksine arttığını okudum biyerdeEmzikli olmasam bende yapardım
Max 1 hafta yapılıyor
Wydra moni ben paylaşımlara biraz mola vermek istiyorum. Yok olmuyor gitmiyor kilolar kendimi kontrol edemiyorum. İlaçlardan bi türlü toparlayamadım kendimi. Kolayca halsiz kalıyorum kaldıkça tüketiyorum. Yeni başladığım ilaç var dün. Ona bir süre alışmak istiyorum o süreçte diyet işine ara vereceğim maalesef Tek tesellim en azından almadım belli bir oranda sabit tuttum. Eskiden kolayca veriyordum şu an yok.
tamam canım.Wydra moni ben paylaşımlara biraz mola vermek istiyorum. Yok olmuyor gitmiyor kilolar kendimi kontrol edemiyorum. İlaçlardan bi türlü toparlayamadım kendimi. Kolayca halsiz kalıyorum kaldıkça tüketiyorum. Yeni başladığım ilaç var dün. Ona bir süre alışmak istiyorum o süreçte diyet işine ara vereceğim maalesef Tek tesellim en azından almadım belli bir oranda sabit tuttum. Eskiden kolayca veriyordum şu an yok.
Neden 2 çatal ben hepsini yemiştimdünkü mmenüm
sabah :
1 yumurtadan ömlet
2 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
ara
1sb leblebi
kuru üzüm
1 muz
ara
2 parça bitter
akşam
1 tane ızgara çupra
1 tane fırında patates
salata
2 parça bitter
ara
2 çatal waffle
1 muz
su: 3lt
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?