tesekkurler canım. Öyle yapayım en azından tam gitmeyeyim. Çünkü kullanacağım ilaç karaciğer yağlanması yapıyor eğer dikkat etmezsem bi hastalık daha çıkar başıma. Umarım şu süreci atlatırım.Sen bilirsin de o zahmetle verdiğin kiloları geri alma ama
Paylaşımlara ara ver ancak yine kilo bildirmeye devam et cuma ve pazartesi günleri
Çok sağolun kızlar şimdi iyi kızım çok şükür gece beraber yattık uyurken içini çekiyordu kuzum çok korktu bizde çok korktuk aklıma geldikçe gözlerim doluyor Allah hepimizin evlatlarını korusun
geçmiş olsun canım.tesekkurler canım. Öyle yapayım en azından tam gitmeyeyim. Çünkü kullanacağım ilaç karaciğer yağlanması yapıyor eğer dikkat etmezsem bi hastalık daha çıkar başıma. Umarım şu süreci atlatırım.
çok geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar iznim bitti evime döndüm ama canımın yarısınıda annemin yanında bırakarak döndüm gurbeti sevmezdim ama şimdi daha çok koyuyor insana içim parçalana parçalana geldim ama en kısa zamanda yine gidecem neyseki annem daha iyi ameliyattan sonra depresyona girdi psikiyatriste götürdük verdiği ilaçlar çok iyi geldi ona seviniyorum haftaya kemoterapisi başlayacak inşallah herşey yolunda gider dua edin kızlar
Yarından itibaren artık diyete eskisi gibi başlıyorum spora da öyle aldığım kilolar dahil vermem gereken 20 kiloyu en kısa sürede vereceğim sonrada bebek tedavisine başlayacam
Hayat kötü sürprizler yapsada nefes aldığımız sürece her konuda ümidimiz vardır olmalıdır yaşıyorsak umut etmek hakkımızdır Allahım sevdiklerimizi korusun ve bağışlasın yaşamak hayata direnmektir inat etmektir güçlü olmak zorunda olmaktır.........
Inşallah saracım, Allah anneni size bağışlasınMerhaba kızlar iznim bitti evime döndüm ama canımın yarısınıda annemin yanında bırakarak döndüm gurbeti sevmezdim ama şimdi daha çok koyuyor insana içim parçalana parçalana geldim ama en kısa zamanda yine gidecem neyseki annem daha iyi ameliyattan sonra depresyona girdi psikiyatriste götürdük verdiği ilaçlar çok iyi geldi ona seviniyorum haftaya kemoterapisi başlayacak inşallah herşey yolunda gider dua edin kızlar
Yarından itibaren artık diyete eskisi gibi başlıyorum spora da öyle aldığım kilolar dahil vermem gereken 20 kiloyu en kısa sürede vereceğim sonrada bebek tedavisine başlayacam
Hayat kötü sürprizler yapsada nefes aldığımız sürece her konuda ümidimiz vardır olmalıdır yaşıyorsak umut etmek hakkımızdır Allahım sevdiklerimizi korusun ve bağışlasın yaşamak hayata direnmektir inat etmektir güçlü olmak zorunda olmaktır.........
Benimkini temizlesen sayılırdıİyi akşamlar
Bugünkü yediklerim
Sabah
Salçalı yumurta
Domates salatalık söğüş
1/2 kk peynir
Yarım avokado
Elim kadar pide ekmeği
Çay
Ara1
Yarım sb yoğurt
Ara2
2 dilim ayva
1 sb ısırgan otu çayı
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
3yk yoğurt
Ara
Bir avuç kabuklu yer fıstığı
Çay
Su: şuana kadar 2lt
Spor : salonu temizledim o sayılır mı
çok geçmiş olsun canım.
Inşallah saracım, Allah anneni size bağışlasın
Neden 2 çatal ben hepsini yemiştim
Allah şifa versin canım annene tez zamanda. size de kolaylık versin.Merhaba kızlar iznim bitti evime döndüm ama canımın yarısınıda annemin yanında bırakarak döndüm gurbeti sevmezdim ama şimdi daha çok koyuyor insana içim parçalana parçalana geldim ama en kısa zamanda yine gidecem neyseki annem daha iyi ameliyattan sonra depresyona girdi psikiyatriste götürdük verdiği ilaçlar çok iyi geldi ona seviniyorum haftaya kemoterapisi başlayacak inşallah herşey yolunda gider dua edin kızlar
Sevgili takımım herkese merhaba. Bu hafta diyet çok fena . Bugün de menu vermicem. Keyfini cikardm ama Kilo vermenin . Alışverişler yaptım kayseri de. Şimdi donus yolundayz . 29 beden kot XS ceket badi Vs. Almanın . Hele ki saticinin ama siz zayifsinz 29 büyük falan demesi
Demem o ki kizlar azmedin pes etmeyin. Bu keyif kaçamak yapıp edip diyeti bozmada falan yok. Yersin biter ama inanın kıyafet alırken dusunmeden bedeni almak super bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?