Bence çok değil 50 kilo gayet zayıf duracağınızı düşünüyorum ama o kiloya ulaşıp halinizden memnun olmazsanız birkaç kilo daha vermek için uğraşabiliirsinizBen 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi
menüde bir Maraş esintisiBak o maraş çöreği var ya bildiğin nişasta kurabiyesi , artk tuzlu mu yedin tatlı mı bilemem. firik dediğinde el kadarı 1 dilim ekmeğe eşit. hadi yedin 2. çöreği niye yersin üstüne çiğ köfte yetmez piskevit ye git sen. karbonhidratttan zengin proteinden fakir diyet. bugün tam tersi lazım sana. bu arada maraş tarhanası + kuruyemişi ben çok severim o yüzden eve almıyorum. sıkıntılıyken yiyyerek rahatladığım şeylerden kendileri
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.Kızlar az önce çok kötü bi olay atlattık çok korktuk hala kendime gelemedim annemlerdeydik eve gitmek için çıktık arabaya bindik kızım birden öksürmeye başladı arka koltuktaydı baktık nefes alamıyor eşim kaptığı gibi çıkardı arabadan bende koştum hemen eşim kucakladı midesine falan bastırıyor ne yuttuysa çıksın diye ama nafile ben bi anda parmağımı soktum boğazına kocaman şeker takılmış can havliyle çıkardım çocuğum kendine geldi o kadar korktum ki bacaklarımın dermanı kesildi Cadı kızım kapıdan çıkarken çekmecede şeker bulup açmış arabaya binince de kaçırmış boğazına Allahım kimseyi evladıyla sınamasın yemin ederim kendime gelemiyorum
Aslında değilim kendisi çok yediği için bana da sürekli ye ye ye diye baskı yapıyoŞanslıymışsın canım sen o zaman bende internetten bakıcam yarın başka türlü bu göbeğin gideceği yok
Şuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorumBence çok değil 50 kilo gayet zayıf duracağınızı düşünüyorum ama o kiloya ulaşıp halinizden memnun olmazsanız birkaç kilo daha vermek için uğraşabiliirsiniz
Şimdi kaç kilosunuz acaba?
Benim de skolyozdan dolayı boyum 140 kilom kaç olursa olsun 40 tan az olsa bana da çok çok az geliyo.. Dr un dediğine göre boyum en az 155 olurmuş o halde kaç olmalıyım bilmiyorum.. 45 kilo olsam acaba çok mu az olur ki ya da yine kilolu mu gmrünürüm bilmiyorumŞuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorum
Benim de hep böyle geçtiGünaydın
dünkü menümü bildiriyorum valla misafirle hafta sonu geçirmek çok zor iş bitmiyor kendime vakit kalmıyor
Allahtan kvalidemle spor yapıyoruzda birlikte o sayede sporumu yapabiliyorum iyi kötü
sabah
el ucu kadar ekmek
domates
salatalık
sahanda yumurta 4-5 çatal
şekersiz çay
patates kızartması 6 tane
öğle yok
dışardan yemek söyledik 3 gibi yemek 5 buçuk gibi geldi bizde almadık valla sonra oturduk tekrar kahvaltı hazırladık
zeytin peynir çay yedim ama yanında da yufka ekmek kızarttı kvalidem peynirli şekilde tavada
ondan 2 dilim yedim
su 1 buçuk litre
45 dakika leslie
150 ip atlama
Wydra
çok verimsiz oldu haftasonum
Ben de misafir gelse yada gitsem kafayı siyiriom. Ben dün gece tartildim.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
ayrıca tartıldım
cuma 59.9
pazartesi 60.9
su içmediğim için dimi bunlar
yada çok yedim ondan mı
off ya kızlar haftasonu misafirle kendimi zaptedemiyorum haftaiçi çok iyi gidiyorum hafta sonu emeğim ziyan oluyor
herkes bana yüklenebilir hazırım
Yaptıklarim emin ol ablam kontrollu oldgu için verebiliyrm. Ben eğer menu veremiosam bil ki o gün celismisim dir kendimle. Berbat etmişim dir diyetibi de yaptıkların ile söylediklerin çelişmese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?