Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi

Son düzenleme:
Ben 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi
Bence çok değil 50 kilo gayet zayıf duracağınızı düşünüyorum ama o kiloya ulaşıp halinizden memnun olmazsanız birkaç kilo daha vermek için uğraşabiliirsiniz
Şimdi kaç kilosunuz acaba?

Tarhana kızartması istiyor kaç gündür canım ama Allahtan evde kalmadı Zereno

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Günaydın herkese, sabah kilom: 77.3 kg
Kahvaltı etmiyorum genelde, güne kahveyle başlıyorum. Kahve sonrası çocukları okula bırakıp işe oturacağım. Akşam menü paylaşımı için gelirim yine. Herkese iyi günler:)
Sevgiler, saygılar

Günaydın

dünkü menümü bildiriyorum valla misafirle hafta sonu geçirmek çok zor iş bitmiyor kendime vakit kalmıyor

Allahtan kvalidemle spor yapıyoruzda birlikte o sayede sporumu yapabiliyorum iyi kötü

sabah
el ucu kadar ekmek
domates
salatalık
sahanda yumurta 4-5 çatal
şekersiz çay
patates kızartması 6 tane

öğle yok
dışardan yemek söyledik 3 gibi yemek 5 buçuk gibi geldi bizde almadık valla sonra oturduk tekrar kahvaltı hazırladık

zeytin peynir çay yedim ama yanında da yufka ekmek kızarttı kvalidem peynirli şekilde tavada
ondan 2 dilim yedim

su 1 buçuk litre

45 dakika leslie
150 ip atlama

Wydra
çok verimsiz oldu haftasonum

Bence çok değil 50 kilo gayet zayıf duracağınızı düşünüyorum ama o kiloya ulaşıp halinizden memnun olmazsanız birkaç kilo daha vermek için uğraşabiliirsiniz
Şimdi kaç kilosunuz acaba?
Şuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorum

Şuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorum
Benim de skolyozdan dolayı boyum 140 kilom kaç olursa olsun 40 tan az olsa bana da çok çok az geliyo.. Dr un dediğine göre boyum en az 155 olurmuş o halde kaç olmalıyım bilmiyorum.. 45 kilo olsam acaba çok mu az olur ki ya da yine kilolu mu gmrünürüm bilmiyorum

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada

ayrıca tartıldım

cuma 59.9
pazartesi 60.9
su içmediğim için dimi bunlar
yada çok yedim ondan mı

off ya kızlar haftasonu misafirle kendimi zaptedemiyorum haftaiçi çok iyi gidiyorum hafta sonu emeğim ziyan oluyor

herkes bana yüklenebilir hazırım

Benim de hep böyle geçti
Yufka ekmek . Böreğİ falan çok severim. Ve hala daha yenecek gibi çünkü köyden getirdik. Yememeye caliscam ama hiç yemicem diemiyrm. Dengeleme yapcam inşallah

Ben de misafir gelse yada gitsem kafayı siyiriom. Ben dün gece tartildim.
Regl başlangıcı
5 saat yol ödemi
Aksam yemegi sonrasi vé haftsonu wc problemi
Pazar tartışı 61.2 çıktım cuma 59.6 idim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…