- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
bende aynıyım ve yufka ekmek kalorisi çok fazlaymış biliyo musunBenim de hep böyle geçti
Yufka ekmek . Böreğİ falan çok severim. Ve hala daha yenecek gibi çünkü köyden getirdik. Yememeye caliscam ama hiç yemicem diemiyrm. Dengeleme yapcam inşallah
emekler boşa gitti işte çok üzülüyorumBen de misafir gelse yada gitsem kafayı siyiriom. Ben dün gece tartildim.
Regl başlangıcı
5 saat yol ödemi
Aksam yemegi sonrasi vé haftsonu wc problemi
Pazar tartışı 61.2 çıktım cuma 59.6 idim
Kızz hani biz kapışıyoduk naptın sen böyleyeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
ayrıca tartıldım
cuma 59.9
pazartesi 60.9
su içmediğim için dimi bunlar
yada çok yedim ondan mı
off ya kızlar haftasonu misafirle kendimi zaptedemiyorum haftaiçi çok iyi gidiyorum hafta sonu emeğim ziyan oluyor
herkes bana yüklenebilir hazırım
kendime sıktımKızz hani biz kapışıyoduk naptın sen böyle
benimkide 58 di
Olur olacak bacım gel senle yoğurt hurma diyeti yapak 3 günbenimkide 58 di
Zeyneppk bence 47-50 arası senin için iyi gibi.Ben kendi adıma 152 cm boyla 46 -48 kg olduğumda kendimi iyi hissediyorum.En azından aradaki kaçamaklarımda huzursuz olmuyorumBen 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi
Ben bu sabah hurma yoğurta başladım.Karatayla rahat ama yavaş gidiyor kilocuklarOlur olacak bacım gel senle yoğurt hurma diyeti yapak 3 gün
İnsan kendini hangi kiloda iyi ve sağlıklı hissediyorsa o kilo ideal kilosudur bence o hesaplamaya uymak zorunda değilsiniz sonuçta herkesin bünyesi farklıŞuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorum
Ya evet aslında karatay diyet değil bi yaşam biçimi yavaş ama kalıcı verirsin. Tabi ben onu uygulamıyorumBen bu sabah hurma yoğurta başladım.Karatayla rahat ama yavaş gidiyor kilocuklar.
Evet haklısın yaşam biçimi.Ama kesinlikle uzun vadeli beslenme tarzı olarak benimsemek gerekir.1 ay kadar süredir arada kaçamaklara rağmen 2 kilo verdim.Tabi spor eşliğinde.Ya evet aslında karatay diyet değil bi yaşam biçimi yavaş ama kalıcı verirsin. Tabi ben onu uygulamıyorum
menüde bir Maraş esintisiBak o maraş çöreği var ya bildiğin nişasta kurabiyesi , artk tuzlu mu yedin tatlı mı bilemem. firik dediğinde el kadarı 1 dilim ekmeğe eşit. hadi yedin 2. çöreği niye yersin üstüne çiğ köfte yetmez piskevit ye git sen. karbonhidratttan zengin proteinden fakir diyet. bugün tam tersi lazım sana. bu arada maraş tarhanası + kuruyemişi ben çok severim o yüzden eve almıyorum. sıkıntılıyken yiyyerek rahatladığım şeylerden kendileri
Ayyy o da çok hoştur Allahtan pek yapmasını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?