Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızz hani biz kapışıyoduk naptın sen böyle

Ben 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi
Zeyneppk bence 47-50 arası senin için iyi gibi.Ben kendi adıma 152 cm boyla 46 -48 kg olduğumda kendimi iyi hissediyorum.En azından aradaki kaçamaklarımda huzursuz olmuyorum.

Şuan 67 kiloyum demek istediğim bana 50 kilo çok fazla geliyor yani fazla zayıf olacağımı düşünüyorum
İnsan kendini hangi kiloda iyi ve sağlıklı hissediyorsa o kilo ideal kilosudur bence o hesaplamaya uymak zorunda değilsiniz sonuçta herkesin bünyesi farklı

Ya evet aslında karatay diyet değil bi yaşam biçimi yavaş ama kalıcı verirsin. Tabi ben onu uygulamıyorum
Evet haklısın yaşam biçimi.Ama kesinlikle uzun vadeli beslenme tarzı olarak benimsemek gerekir.1 ay kadar süredir arada kaçamaklara rağmen 2 kilo verdim.Tabi spor eşliğinde.

Amma çok güzellerrr :) ya tarhana o kadar kalorili değil ama bir nevi dövme çorbası daha dolapta da Maraş dondurması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…