Off naptın canım ya ooo ozaman çok var vermem gerekenZeyneppk bence 47-50 arası senin için iyi gibi.Ben kendi adıma 152 cm boyla 46 -48 kg olduğumda kendimi iyi hissediyorum.En azından aradaki kaçamaklarımda huzursuz olmuyorum.
Hedefin büyük olsun ki kendini zorla.Varsın 52 kiloda kal canın sağolsun.Off naptın canım ya ooo ozaman çok var vermem gereken67 kiloyum
Karataylada çabuk gider aslinda karbon olmadığı içinBen bu sabah hurma yoğurta başladım.Karatayla rahat ama yavaş gidiyor kilocuklar.
İnşallah canım 82 ile başladım inşallah gidecekHedefin büyük olsun ki kendini zorla.Varsın 52 kiloda kal canın sağolsun.
Geçmiş olsun.günaydın 10.takım.herkese güzel bir hafta olsun
kilom sabitWydra
bir de biraz rahatsızlığım var.çok katılım yapamazsam kusura bakmayın
Ben de katılıyorum.hiç 58in altına inmek gibi bir hedefim olmadı benim.60 bile iyi benim için.yüzüm çöküyor zayıfladıkça.boyum 1.60 yaş 39.İnsan kendini hangi kiloda iyi ve sağlıklı hissediyorsa o kilo ideal kilosudur bence o hesaplamaya uymak zorunda değilsiniz sonuçta herkesin bünyesi farklı
Hoşgeldin canımGünaydın
Ben de takım içinde birlikte hareketle zayıflama sürecime devam etmek istiyorum.
42 yaşındayım ve 13 eylül de geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle 6 aydır evdeyim.Bu süreç bende 10 kilo fazlaya sebep oldu ve vermem gerekiyor.57 kiloyum şu an ve 49 kilo olmak istiyorum.Boyum 152 cm.Karatayla 59 dan 57 ye düştüm 1 ayda.Ama hızlanmam gerek.15 Nisan da işe döndğümde en azından 52 kg.olmalıyım .
Hoşgeldin canımGünaydın hanımlar
71.8 kiloyla ben de aranıza katılmış bulunmaktayım
Merhaba kızlar iznim bitti evime döndüm ama canımın yarısınıda annemin yanında bırakarak döndüm gurbeti sevmezdim ama şimdi daha çok koyuyor insana içim parçalana parçalana geldim ama en kısa zamanda yine gidecem neyseki annem daha iyi ameliyattan sonra depresyona girdi psikiyatriste götürdük verdiği ilaçlar çok iyi geldi ona seviniyorum haftaya kemoterapisi başlayacak inşallah herşey yolunda gider dua edin kızlar
Yarından itibaren artık diyete eskisi gibi başlıyorum spora da öyle aldığım kilolar dahil vermem gereken 20 kiloyu en kısa sürede vereceğim sonrada bebek tedavisine başlayacam
Hayat kötü sürprizler yapsada nefes aldığımız sürece her konuda ümidimiz vardır olmalıdır yaşıyorsak umut etmek hakkımızdır Allahım sevdiklerimizi korusun ve bağışlasın yaşamak hayata direnmektir inat etmektir güçlü olmak zorunda olmaktır.........
nasıl olacakOlur olacak bacım gel senle yoğurt hurma diyeti yapak 3 gün
Araştır bi internetten 3 gün sadece yoğurt ve hurma yiyosnnasıl olacak
Canım Rabbim annecigine acil şifalar versin inşallah
Evt kesinlikle katiliyorum küçücük kalırımİnsan kendini hangi kiloda iyi ve sağlıklı hissediyorsa o kilo ideal kilosudur bence o hesaplamaya uymak zorunda değilsiniz sonuçta herkesin bünyesi farklı
Hoşgeldin. H HAYAT40INDABASLAR 1. sayfada zaten kurallar yazıyor bakmışsındır oraya muhakkak istersen bugün istersen yarından itibaren menü ve spor bildirimlerine başlayabilirsinGünaydın
Ben de takım içinde birlikte hareketle zayıflama sürecime devam etmek istiyorum.
42 yaşındayım ve 13 eylül de geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle 6 aydır evdeyim.Bu süreç bende 10 kilo fazlaya sebep oldu ve vermem gerekiyor.57 kiloyum şu an ve 49 kilo olmak istiyorum.Boyum 152 cm.Karatayla 59 dan 57 ye düştüm 1 ayda.Ama hızlanmam gerek.15 Nisan da işe döndğümde en azından 52 kg.olmalıyım .
Yaşla ilgisi var diye biliyorum.Ben 36 yaşındayım 1.57 boyum kaç kilo olmam lazım hedef kilonun yaşla ilgisi varmı ideal kilom 50 diyor bu çok degilmi
Hoşgeldin.Günaydın hanımlar
71.8 kiloyla ben de aranıza katılmış bulunmaktayım
Evet ondan zapteteceksin kendini ki kilo veresin aksine daha da çok alırsın.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bu arada
ayrıca tartıldım
cuma 59.9
pazartesi 60.9
su içmediğim için dimi bunlar
yada çok yedim ondan mı
off ya kızlar haftasonu misafirle kendimi zaptedemiyorum haftaiçi çok iyi gidiyorum hafta sonu emeğim ziyan oluyor
herkes bana yüklenebilir hazırım
Geçmiş olsun neyin var ? Dikkat et kendinegünaydın 10.takım.herkese güzel bir hafta olsun
kilom sabitWydra
bir de biraz rahatsızlığım var.çok katılım yapamazsam kusura bakmayın
İmkansız değil yine de şimdiden moral bozma
Sağol canım evet bende baktım 47 ile 60 kilo aralığı ideal kilo görünüyorHoşgeldin. H HAYAT40INDABASLAR 1. sayfada zaten kurallar yazıyor bakmışsındır oraya muhakkak istersen bugün istersen yarından itibaren menü ve spor bildirimlerine başlayabilirsin
Yaşla ilgisi var diye biliyorum.
Baktım şimdi ideal kilon 54-47 aralığı olarak görünüyor.
Hoşgeldin.AburCubur_ 1. sayfada kurallarımız yazıyor bi de bize kendini tanıtabilir misin?
Evet ondan zapteteceksin kendini ki kilo veresin aksine daha da çok alırsın.
Geçmiş olsun neyin var ? Dikkat et kendine
İmkansız değil yine de şimdiden moral bozma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?