- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben kullanmıştım daha önce bildirim geldiSelamın aleyküm kardeşcegizlerimmmmm ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Hani kardeş takım olmanız münasebetiyle sizlerden ufak bir ricam var
Benim takımdan @Lilimam25 arkadaşımız şerbetli tatlılar yarışmasında kadayif dolmasiyla yarışıyor ve sizlerden de oylamaya destek bekliyorum
Hatta durun linki de atayım da aramak zorunda kalmayın
Simdiden desteklerini için teşekkür ederim
Canım düzgün beslenmezsek kilo veremeyiz ve birbirimizi motive edemeyiz degilmiMenülere bakıyorum da hepiniz ne kadar düzgün besleniyorsunuz böyle
Menun çok az kahvaltını güzel yapmalısın hem kahvaltı yok hemde akşama kadar birşey yememissin bu şekilde kilo verirsin ama kastan gider ve kısa sürede geri gelirMerhabalar,
Menü bildirimi
Kahvaltı: 2-3 fincan kahve
Akşam yemeği: 1 kepçe ekşili köfte
1 kaşık makarna + Salata
1 dilim elmalı kek
Gün boyu 2 litre su + kahve
Yoğun bir gündü. Spor yapamadım, normal yürüyüş ile 5000 adımım var.
Yarın bugünden güzel olsun, herkese iyi geceler:)
Sevgiler, saygılar
Benim 3. Günüm bitti, kalkınca tartılacağım, gayet güzel dayandımGünaydınlar herkese
Dün hurma yoğurt yapacaktım ama sadece 1 öğün yapabildim.Kendimi aşırı halsiz hissedince 1 elma 1 avokado yedim.Akşam bir kase çorba yanında bol salata yedim.Tartı dün 56.8 di bu sabah 56.7.
Bugun sabah tartildim. 60 .2 yim. Umitlendim. Ben onu cuma ya gene 59 à cekecem insallahemekler boşa gitti işte çok üzülüyorum
Sporu yazmamışım.Dün 1 saatlik fitness yaptım.15Dk gidiş 15 dk.dönüş tempolu yürüyüşümü de spordan sayabilir miyiz.Su herhalde 2.5 lt olmuştur.
Sen istedikten sonra yaparsınBugun sabah tartildim. 60 .2 yim. Umitlendim. Ben onu cuma ya gene 59 à cekecem insallah
Yok kız mayalı incecik hamur.hatta ben diyette tercih ediom çok yedim sanion ama toplasan minnacık hamur yapar. Meselé. O yufkayı kaşar sucuk kaymak lâ buluşturuyor olmakbende aynıyım ve yufka ekmek kalorisi çok fazlaymış biliyo musun
Ay abla inşallah. Dün yürüyüş yaptım terledim. Salı çarşambaperşembe kaçırma dan gene yurumeliyim. Yoksa gitmezSen istedikten sonra yaparsın
Birde akşam çay saatini erkene çekip ıvır zıvır minimumda tut, oldu işteAy abla inşallah. Dün yürüyüş yaptım terledim. Salı çarşambaperşembe kaçırma dan gene yurumeliyim. Yoksa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?