Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rakamlara çok takılmamak lazım belki sporu fazla yaptın kas kutlen arttı belki reglin yakın vs vs bir sürü ihtimal olabilir hangi şekilde mutlu olacaksan o yolda ilerle yavaş verilen kilo her zaman daha sağlıklı çabuk gelmez nekadar hızlı giderse okadar hızlı geri gelir unutma
Sağlıklı beslenmeyi öğrenip bunu uygulamamiz lazım zayiflayinca geri almamak için biz diyet yapmiycaz saglikli beslenicez :)

Ben de misafir gelse yada gitsem kafayı siyiriom. Ben dün gece tartildim.
Regl başlangıcı
5 saat yol ödemi
Aksam yemegi sonrasi vé haftsonu wc problemi
Pazar tartışı 61.2 çıktım cuma 59.6 idim
Çok güzel kilo kilo vermişsin geçen gün anlattığın mağaza macerası çok motive ediciydi. İştahını kontrol edebildigine göre güçlü bazı yönlerin var demektir .Ama böyle arada kendimizi kaybediyorsak güçsüz yönlerimiz de var demektir . Misafir gelince neden yiyoruz ? Bence çok kısıtlı diyet yapıp diyette nasıl pasta poğaça yiyeceğimizi tecrübe etmiyoruz.sonra misafir geliyor pikniğe gidiyoruz vs.hooop adı oldu kacamak

Aynen öyle canım ya. Ve bana mesela annem dediki sen ye ye zaten Kilo verebiliosun. Çok da haklı ne zaman 58 59 à düşsem sinirsiz yasaklı şeyler yiyebiliyrm. Ve 65 é yakkasınca hop yeniden diyet. Diyet im de ekmek paketli yiyecek yasak işte. Ve Spor. .bunlara dikkat edince gidio.
Hani demem o ki milletin tespiti falan da beni çok etkilio koruma yapamıyorm. Belki de bahane . Kendim cok sıkılıyorum ekmek yemeyip salata yemekten

En Son kayseri de görümce çok zayıflamissin yeter böyle falan dedi. Ben de bi gazlâ hiç diyet düşünmez moda girdim. Ama ben bunu istemiyorum. Hala gitmesı gereken 2 kilom varsa vercem yani

En Son kayseri de görümce çok zayıflamissin yeter böyle falan dedi. Ben de bi gazlâ hiç diyet düşünmez moda girdim. Ama ben bunu istemiyorum. Hala gitmesı gereken 2 kilom varsa vercem yani
Evet insanlar yeter bu sana diyince insan bı gevsiyor

Dimi abla . Mesela bugün ki eksi inan o yüzden dun aksam yemeği çay ile oldu.. geç yememis oldum.
Bizde artık çay icilmiyor esimde diyette
Kahve içiyoruz ben diyet yaparken o çay içiyordu tatlı alıp geliyordu çekirdek citliyordu şimdi hiçbiri yok böyle güzel oldu

Bugün düne göre 300 gram vermişim yani 71.5
Hergün tartılmak yanlış mı?
Çok güzel cumaya kadar bayağı gider ozaman
Bende hergun tartiliyorum yanlış deniliyor ama akşam kaçamak yapınca tartiya hemen yansıdığını görünce insan kendini bı tutuyor

Çok güzel cumaya kadar bayağı gider ozaman
Bende hergun tartiliyorum yanlış deniliyor ama akşam kaçamak yapınca tartiya hemen yansıdığını görünce insan kendini bı tutuyor
Tam tersi bir durum da oluyor birkaç gün sıkı diyet yapıp da tartıya hiç yansımadığını görünce moralim bozuluyor savsaklıyorum diyeti

Ailecek diyetteyiz biz de.
Kabak detoksunu denemeye çalışıyoruz ama benim gözümün önünden kebaplar, mantılar geçiyor.
Bugün daha bi eksik gördüm tartıda. İnanamıyorum, tartımdan şüphe ediyorum. Hayırlısı.

bende öğlene toyga çorbası getirdim kendime dışardan yememek için ama şu an çıldırıyorum dışardan söylemek içinn
neler geçiyor gözümün önünden anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…