Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende öğlene toyga çorbası getirdim kendime dışardan yememek için ama şu an çıldırıyorum dışardan söylemek içinn
neler geçiyor gözümün önünden anlatamam
Diyet yapmak çok zormuş.
Okuldan çıkınca ilçedeki bütün restoranların önünden koklaya koklaya geliyorum benim için rekor bir süredir tutuyorum kendimi.
Detoks bitince bir gün bayram edeceğim sanırım.

Wydra moni bişey soracağım Perşembe gününden pazartesine kadar serbest takılmak istiyorum ben izin var mıdır? Yine tartı paylaşırım isterseniz ama artı görme ihtimalim çok fazla istanbuldan misafirlerimiz gelecek annemdeyiz birkaç gün kendimi dinlendirmek istiyorum çok yoruldum diyet kafasından biraz mola iyi gelcek bana.

Nerdeyse 10 gündür o kadar dikkat ediyorum kıstıkça kısıyorum öyle ki bazen ayağa kalkınca Gözüm kararıyor ama şu 61i kıramıyorum. Sinirlerim bozuldu son kiloları vermek ne kadar zormuş

Menun çok az kahvaltını güzel yapmalısın hem kahvaltı yok hemde akşama kadar birşey yememissin bu şekilde kilo verirsin ama kastan gider ve kısa sürede geri gelir
Çok haklısın ama dün sıradışı bir gündü, yemeye vaktim olmadı. Kahvaltı ise ı ıh yapamam :) Ara öğünlerle telafi ederim

kuzum listedesin artı göreceksin büyük ihtimal takıma zarar verirsin, nasıl olcak

Ya arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?

Ya arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?
Ben 5 senedir alıyorum, ondan deyildir, yanlış kullanma
Omega3 ve d vitamini yağda çözüldüğü için yemekle birlikte alınıyor, b vitamini ac karna oluyor

aynı durumdayım

Slm kızlar dünkü menümmenü
Sabah
1 bardak.ilik su 1 yumurta 1 dilim.beyaz peynir 2 dilim.cavdarli ekmek 1 kupa çay domates salatalık
Ara
1 fincan kahve
Öğlen
1 tavuk döner
Akşam birşey yemedim sadece yarım portakal
2 litre su
1 saat yürüyüş
Wydra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…