Diyet yapmak çok zormuş.bende öğlene toyga çorbası getirdim kendime dışardan yememek için ama şu an çıldırıyorum dışardan söylemek içinn
neler geçiyor gözümün önünden anlatamam
haftasonu yaptığım bayramlar yüzünden diyetim sürekli geriliyor benimdeDiyet yapmak çok zormuş.
Okuldan çıkınca ilçedeki bütün restoranların önünden koklaya koklaya geliyorum benim için rekor bir süredir tutuyorum kendimi.
Detoks bitince bir gün bayram edeceğim sanırım.
Çok haklısın ama dün sıradışı bir gündü, yemeye vaktim olmadı. Kahvaltı ise ı ıh yapamam :) Ara öğünlerle telafi ederimMenun çok az kahvaltını güzel yapmalısın hem kahvaltı yok hemde akşama kadar birşey yememissin bu şekilde kilo verirsin ama kastan gider ve kısa sürede geri gelir
kuzum listedesin artı göreceksin büyük ihtimal takıma zarar verirsin, nasıl olcakWydra moni bişey soracağım Perşembe gününden pazartesine kadar serbest takılmak istiyorum ben izin var mıdır? Yine tartı paylaşırım isterseniz ama artı görme ihtimalim çok fazla istanbuldan misafirlerimiz gelecek annemdeyiz birkaç gün kendimi dinlendirmek istiyorum çok yoruldum diyet kafasından biraz mola iyi gelcek bana.
Vitaminlerin kalorisi yoktur ki, kilo aldırmazlarYa arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?
Galiba kaloriden değil de katkı maddelerinden dolayı olsa gerek ben de bilmiyorum vallaVitaminlerin kalorisi yoktur ki, kilo aldırmazlar
Ama bazı vitamin takviyesi alanların kilo aldığını duymuştum nedenini bilmiyorum
Tartıldım canım 71 çıktımAzimli arkadaş gezegenfeza tartıldın mı sonucu merak ediyorum
Aspartam gibi çok zararlı maddeler oluyor onların içinde yaGaliba kaloriden değil de katkı maddelerinden dolayı olsa gerek ben de bilmiyorum valla
Ben 5 senedir alıyorum, ondan deyildir, yanlış kullanmaYa arkadaşlar ben de bu aralar vitamin takviyesi alıyorum sanki kilo verimim biraz azalmış bundan olabilir mi?
Vitamin kompleksi hepsi var ondan alıyorumBen 5 senedir alıyorum, ondan deyildir, yanlış kullanma
Omega3 ve d vitamini yağda çözüldüğü için yemekle birlikte alınıyor, b vitamini ac karna oluyor
aynı durumdayımWydra moni bişey soracağım Perşembe gününden pazartesine kadar serbest takılmak istiyorum ben izin var mıdır? Yine tartı paylaşırım isterseniz ama artı görme ihtimalim çok fazla istanbuldan misafirlerimiz gelecek annemdeyiz birkaç gün kendimi dinlendirmek istiyorum çok yoruldum diyet kafasından biraz mola iyi gelcek bana.
tombişko sen benim kayıp ikizim misin yoksa?Günaydın herkese diye yazmaya başlamışım ama bitirememişim yazıyı ve bu saat olmuş.
E o zaman gününüz güzel devam etsin diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?