Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seni yeniden görmek ne güzel hoşgeldin canım
Annem iyi olacak inşallah umudumu hep diri tutuyorum
Kaynına çok geçmiş olsun sanada kolay gelsin ama unutma burayı senin yorumlarında çok değerli benim için

Bugün diyetisyenle görüşmem var, beni ikna ederse bugün bitiririm, yoksa cumartesi bırakırım. Kilo verdim evet, geçen cuma 71,800 dü, dün 70.900 çıktım. Bugün daha tartılmadım, hâlâ yatiyom

İşe yaramış ne güzel ama detoks lar üçgünden fazla olmamalı biliyosun

yarında tartı günü adet olmazsam yine artı çıkıcam inşallah bugün olurum
Benimde gün olarak tam yarına denk geliyor ama biraz geçikecek gibi..aslında diğer hafta için daha olumlu olabilir canım bu durum bizim için, reglken metabolizma daha hızlı çalışıyor diye duymuştum

Çarşamba günkü menümü bidiriyorum Wydra

Kahvaltı; 1 b çay, 7 zeytin, yarım kk peynir, 2 tavada maydonozlu yumurta, 2 dilim tb ekmeği
Öğle; 5 yk ıspanak, yoğurt
Ara; 10 kadar fıstık
Akşam; bol salata, 3 adet form light
Yatmadan; yeşilçay

40 dk tempolu yürüyüş
50 adet mekik
1,5 litre su

Herkese merhaba dün fena bi menu oldu gene utancmdan gelemedim. Ama pes etmek yok hemenbugunden toparlamaya devam

senin kilon için fena menü ne olabilirki canım zaten zayıfsın sen sadece hedeflediğin kiloda olmak istiyorsun ama bir çoğumuz senin kilonda olmak istiyor emin ol o yüzden canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…