Selamlar herkese
İşallah hepiniz iyidinizdir
Saracım
Annen nasıl canım ?
Sitenin bu hali sanki yabancı bir dünya gibi.
Çok yogunum , kaynım açık kalp ameliyatı geçirdi gelen giden çok oluyor birde kendi yogunlugum derken eh birde fiyet olmayınca uzaklaştım haliliyle .
Bugün diyetisyenle görüşmem var, beni ikna ederse bugün bitiririm, yoksa cumartesi bırakırım. Kilo verdim evet, geçen cuma 71,800 dü, dün 70.900 çıktım. Bugün daha tartılmadım, hâlâ yatiyom
teşekkkür ederim canım
yarında tartı günü adet olmazsam yine artı çıkıcam inşallah bugün olurum
öyle mi ya valla yarını stres yaptım inanRegl dönemlerinde iki kilo da, la çıkman normal vücut ödem tutuyor bunu kafana takma
Benimde gün olarak tam yarına denk geliyor ama biraz geçikecek gibi..aslında diğer hafta için daha olumlu olabilir canım bu durum bizim için, reglken metabolizma daha hızlı çalışıyor diye duymuştumyarında tartı günü adet olmazsam yine artı çıkıcam inşallah bugün olurum
Bunu uzatanlar var, bırakmaya korkuyorum, birazı geri gelecek, şevkim kırılmasın diye bugünü de tamamlayım diyorumİşe yaramış ne güzel ama detoks lar üçgünden fazla olmamalı biliyosun
Bak reglimde gelemiyor, bugun 4. Gün. Yarın yoğun olurum şip diye gelir, çok sinir bozucuRegl dönemlerinde iki kilo da, la çıkman normal vücut ödem tutuyor bunu kafana takma
Bunu uzatanlar var, bırakmaya korkuyorum, birazı geri gelecek, şevkim kırılmasın diye bugünü de tamamlayım diyorum
2 litrenin altına düşmüyorum ki, yürüyen su bidonu gibiyim. Her 2 saatte bir bardak(300 ml)Su alımını artırırsan geri gelmez diye düşünüyorum canım
S Shezofren88 @Ssy8491 @MorVampirella @benarya nerde sizin menüler? kızlar niye yoksunuz?
@Zereno Bu hafta hiç menü bildirmedin ve bugün kilonu da bildirmedin?
@Zerosima kilo bildirimi yapıyorsun da menü ve sporlar nerede?
2 litrenin altına düşmüyorum ki, yürüyen su bidonu gibiyim. Her 2 saatte bir bardak(300 ml)
Günde 3 defa 2 bardak(500 ml) içiyorum.
Diyetisyen hergun tartılmamı yasakladı.O zaman detoksu bırakınca kilo almazsın alsan bile çok az olur hemen verirsin canım
Diyetisyen hergun tartılmamı yasakladı.
Herkese merhaba dün fena bi menu oldu gene utancmdan gelemedim. Ama pes etmek yok hemenbugunden toparlamaya devam
oldum ben öğleden önce adetimi.. karnım çok ağrıyorrBenimde gün olarak tam yarına denk geliyor ama biraz geçikecek gibi..aslında diğer hafta için daha olumlu olabilir canım bu durum bizim için, reglken metabolizma daha hızlı çalışıyor diye duymuştum
Selamlar herkese
İşallah hepiniz iyidinizdir
Saracım
Annen nasıl canım ?
Sitenin bu hali sanki yabancı bir dünya gibi.
Çok yogunum , kaynım açık kalp ameliyatı geçirdi gelen giden çok oluyor birde kendi yogunlugum derken eh birde fiyet olmayınca uzaklaştım haliliyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?