Merhabalar yarın ben de kilo bildirme yapacak mıyım yeni başladığım için bilemedim sormak istedim Her cuma mı kilo bildirimi yapıyoruz Şimdiden teşekkür ederimmutlu günler canlar
Evet zorlanacagim ama yapacağım, aslında ayda bir tartıl dedi, mecbur yarışmada olduğumu söyleyince haftada bire düştüaslında en doğrusu o biliyorumusun her gün tartılarak farkında olmadan bilinçaltımızı etkiliyoruz ama bende her sabah uyanır uyanmaz ilk iş tartıya çıkıyorum
Sanada monişimmutlu günler canlar
Türkiye saatine göre 12 den önce bildirseniyi olur canımSelamlar,
Yarın kilo bildirimi için belli bir saat var mı? Saat farkından dolayı gecikmek istemem doğrusu.
@Wydra
Tabiki bindireceksin, takımda deneme sürecindesin, sadece listede deyilsin ( henüz)Merhabalar yarın ben de kilo bildirme yapacak mıyım yeni başladığım için bilemedim sormak istedim Her cuma mı kilo bildirimi yapıyoruz Şimdiden teşekkür ederim
tartını uyanınca tuvalete gidip yap mutlaka ama gerisini tam bilmiyorumSelamlar,
Yarın kilo bildirimi için belli bir saat var mı? Saat farkından dolayı gecikmek istemem doğrusu.
@Wydra
merhaba o zaman tekrar hoşgeldinHerkese merhabalar,
uzun zamandır giremedim siteye iş yoğunluğu üst üste rahatsızlıklar derken koptum
Geçmiş olsun canımHerkese merhabalar,
uzun zamandır giremedim siteye iş yoğunluğu üst üste rahatsızlıklar derken koptum
Menüyü alt alta öğün aralarinda boşluk bırakarak yazıyoruz daha açıklayıcı oluyor geçmişleri oku istersenBugün ki menüm Sabah peynir bol yeşillikli omlet salatalık domates 6 zeytin çay saat 1.30 gibi bir fincan kahve 5 fındık 2 hurma 2 kayısı akşam yoğurtlu kabak sote ve çok az tavuk göğsü 1 kase mercimek çorbası spor yapamadım 3000 adım yürüyüş 2 litre su akşam çay kahve içeriz saat 17.30 da akşam yemeğini saat 17.30 da akşam yemeğini bitirdim
bende geçen senelerde her gün tartılır olmuştum.. şimdi böylesi daha iyi hatta ben sadece bir gün tartılma taraftarıyım. burası için olmasa sadece cuma tartırılırım. sık tartılınca insan stres yapıyorDiyetisyen hergun tartılmamı yasakladı.
hosgeldin aybenim, gözlerimiz yollarda kalmıstıSelamlar herkese
İşallah hepiniz iyidinizdir
Saracım
Annen nasıl canım ?
Sitenin bu hali sanki yabancı bir dünya gibi.
Çok yogunum , kaynım açık kalp ameliyatı geçirdi gelen giden çok oluyor birde kendi yogunlugum derken eh birde fiyet olmayınca uzaklaştım haliliyle .
Bana çok zor olacak ama deneyeceğimbende geçen senelerde her gün tartılır olmuştum.. şimdi böylesi daha iyi hatta ben sadece bir gün tartılma taraftarıyım. burası için olmasa sadece cuma tartırılırım. sık tartılınca insan stres yapıyor
evet herkes kilo bildirimi yapacak canımMerhabalar yarın ben de kilo bildirme yapacak mıyım yeni başladığım için bilemedim sormak istedim Her cuma mı kilo bildirimi yapıyoruz Şimdiden teşekkür ederim
daha iyi kilo verdiğini görürsen tutman daha kolay olacaktırBana çok zor olacak ama deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?