Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aslında en doğrusu o biliyorumusun her gün tartılarak farkında olmadan bilinçaltımızı etkiliyoruz ama bende her sabah uyanır uyanmaz ilk iş tartıya çıkıyorum
Evet zorlanacagim ama yapacağım, aslında ayda bir tartıl dedi, mecbur yarışmada olduğumu söyleyince haftada bire düştü

Merhabalar yarın ben de kilo bildirme yapacak mıyım yeni başladığım için bilemedim sormak istedim Her cuma mı kilo bildirimi yapıyoruz Şimdiden teşekkür ederim
Tabiki bindireceksin, takımda deneme sürecindesin, sadece listede deyilsin ( henüz)

Bugün ki menüm Sabah peynir bol yeşillikli omlet salatalık domates 6 zeytin çay saat 1.30 gibi bir fincan kahve 5 fındık 2 hurma 2 kayısı akşam yoğurtlu kabak sote ve çok az tavuk göğsü 1 kase mercimek çorbası spor yapamadım 3000 adım yürüyüş 2 litre su akşam çay kahve içeriz saat 17.30 da akşam yemeğini saat 17.30 da akşam yemeğini bitirdim

Menüyü alt alta öğün aralarinda boşluk bırakarak yazıyoruz daha açıklayıcı oluyor geçmişleri oku istersen

Merhaba canlar
S Shezofren88 canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun incileriniz bizde henüz dis yok

Menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
Beyaz peynir

Öğle
Brokoli Karnıbahar yoğurtlu

Akşam
7 yk Kıymalı semizotu yemeği
3 yk yoğurt

Su 2 lt
Spor yok

hosgeldin aybenim, gözlerimiz yollarda kalmıstı kaynına geçmiş olsun.siteye zamanla girdikçe alışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…