Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Alıntıyı boşver, yeterki gel iki kelam et

Menüm
Sabah
7 hurma, yoğurt

Öğle
1 muz, yoğurt, biraz müsli

Akşam
7 hurma, yoğurt

1 saat sonra
1 avuç fıstık
1 avuç içi kadar et

Su 3 lt
Spor yok
Yarın başlarım, hergun yarım saat önerdi benim dytsyn.
Wydra beni pazartesi tartıtartısından muaf tut

benim listeye göre senin fazla menün olmuş oldu o zaman başkasının menüsünü sana vermişim o kadar da dikkat ettim güya

Bu arada 2 gündür görünmeme sebebim telefonum bozulduydu yeni tel siparişi verdimdi o da bozuk geldi garantiye gönderdim bakalım ne olacak. Kendi salaklığım yüzünden de iade edemiyorum çünkü ekrandaki o koruma bandını teli alınca heyecandan çıkardım

Wydra benim çarşamba menim vardı bildirmiştim ama karışmış olabilir mi

bugünde bildiriyorum

sabah
2 kepekli galeta

ara
kahve şekersiz filtre

yeşilçay

öğle
ızgara tavuk salata
ayran

şekersiz kahve
2 tatlı kaşığı irmik helvası

ara yeşilçay

akşam
2 kepekli galeta
yoğurt

1 saat yürüyüş
3 litre su

14 gün koşulsuz iade var diye biliyorum azcik sert yapın bence
geçmiş olsun üzüldüm tabi

Karışmamış da gözümden kaçmış. Şimdi düzelttim bendeki listede yarın tekrar yayınlayınca görürsün.

Ben dün menü bildirimi yapmıştım canım

en baştan bunu yaşanan can sıkıcı ama ne bileyim tüketici haklarına sor bide bence

umarım hemem çözümlenir sorun
Servis eğer yapamazsa iade veya değişim raporu verince kabul ediyor aldığım firma
Ben de bugün servise gönderdim. Bakalım ordan sonuç alamazsam tüketici mahkesine gideceğim mecbur. Sonuçta garantili telefon ve açılmıyor. Aldığım yerle iletişimim zaten yazışma şeklinde çıktısını almam yeter. Faturanın da fotokobisini gönderdim zaten servise aslı da elimde.

Geçmiş olsun canım canın sağolsun bozulan mal olsun tamiri mümkündür nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…