İlk defa gördüm canımEki Görüntüle 2199402
Kara lahana çiçeği bu kızlar
bende ilk kez gördüm kabak ççeğini biliyodum dolma yapar annem ama bunu bilmemEki Görüntüle 2199402
Kara lahana çiçeği bu kızlar
Ellerine sağlıkKara lahana çiçeği kızartması
Malzemeler
Bir bağ kara lahana çiçeği
İki yumurta
Tuz
İki kaşık zeytinyağı
Yapılışı
Kara lahana çiçekleri yıkanıp doğranır suda haşlanır süzülür suyu sıkılır yumurtası ve tuzu eklenip karıştırılır kızartma tavasında arkalı önlü kızartılır ve kek gibi dilimlenip servis edilir
Eki Görüntüle 2253286
Ben de bu bi kaç gün dikkat ecem ya. Gerçekten hem anladım ki benim bünye de kaldrmio artık fazla yemek yemeyi. Senin adına sevindim yà. Ben de istiommmmmbende sabah tartıldımsöylemeyecektim her gün tartılmak olmaz diye. dün 60.3 üm bu sabah 59.7 kalıcı değildir elbet ama olsun motive etti beni. detoksa yarım yamalakta olsa 2 gün daha devam :)
bende fazla kaçırınca midem ağrıyo kız nasıl mutlu oluyorum :)Ben de bu bi kaç gün dikkat ecem ya. Gerçekten hem anladım ki benim bünye de kaldrmio artık fazla yemek yemeyi. Senin adına sevindim yà. Ben de istiommmmm
Aay süper bu eksiye bayıldım. . Ben de istiom. Bakalım cuma kaç cikican . Bbenim dün fena ydi. Cuma eksi gelmem lasim ya. Ve eve gelen misafir hedef ı 160 böy Kilo 48 mis. Benim de hedefi 56 ya çekmek istiyorm. Çünkü böyle bi tik yemeye hemen 60 oluyrm. SevmiomGünaydın güzellikler 0 kaçamaklı detokslu bi haftasonunun ardından mükemmel bi tartı ile uyandım ve detoksa bir gün daha devam etme kararı aldım
Cuma:61.5
Bugün:60.4
Fark:-1100
Evet kıyafetler çok iyi motivasyon kaynağı gerçekten.ben de öğle arası yemekhane yerine elma eti form yemeyi planlıyorum.öğlen ne kadar dikkat edeceğim desem de kaçıyor miktar.akşam da ailecek yediğimiz için olmuyor.bir de bunu deneyeyim bakalımS Sade01 Canım dün kizimla alışverişe gittik malum 23 Nisan gösteri için alışveriş yaptık
Çıkmışken kendimede alayım dedim daha önce girip kendime beden bulamadığım magazalardan artık alışveriş yapabiliyorum bu çok güzel bir duygu ve bu beni çok motive etti kendime dedim ki ben vermeliyim ama almamaliyim istediğin şeyleri giymek çok güzel yanı bu ara motiveyim
Ay dün afedersin cikariverdimbende fazla kaçırınca midem ağrıyo kız nasıl mutlu oluyorum :)
Öğle daha kolay o zamn tutarsin kendiniEvet kıyafetler çok iyi motivasyon kaynağı gerçekten.ben de öğle arası yemekhane yerine elma eti form yemeyi planlıyorum.öğlen ne kadar dikkat edeceğim desem de kaçıyor miktar.akşam da ailecek yediğimiz için olmuyor.bir de bunu deneyeyim bakalım
ya kızlar ya 20 lik dişim şişmiş çok ağrıyor ve sivri bişe geliyor en arkadan dişime ona dokununca zonklatıyor
daha önce ameliyatla alacaklardı izin alamadığım için gidememiştim sizce diş mi o sivrilik ya göremiyorumda iç tarafta kaldıığı içinn
şimdi işyeri taşınıyor nasıl izin alacam bu halde bilmiyorummm
Ellerine sağlık
ne güzel bk rahatsız ediyo artık yemezsin :)Ay dün afedersin cikariverdimyani baklava poğaça kızartma . Carpmisti beni
Akşam daha çok yemene sebep olur çorba sulu yemek varsa ye mutlakaEvet kıyafetler çok iyi motivasyon kaynağı gerçekten.ben de öğle arası yemekhane yerine elma eti form yemeyi planlıyorum.öğlen ne kadar dikkat edeceğim desem de kaçıyor miktar.akşam da ailecek yediğimiz için olmuyor.bir de bunu deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?