Aynen.marketten süt eti form aldım onun da yarısını yedim.süt gerçekten tok tutuyor.eve gşdince bir elma yerim spor yaparım akşamı da hafif yersem olur bu işÖğle daha kolay o zamn tutarsin kendini
Aile olunca zor..
Akşam daha çok yemene sebep olur çorba sulu yemek varsa ye mutlaka
İlk defa gördüm canım
Kalsiyum takviyesi yap kendine o zaman daha çabuk çıkarçıkamıyorWydra maaleseff.. yıllardır bu dönemlerde şişer ağrır geçer. korkudan gitmiyorum birazda doktora
Güzel tarifmiş trabzona gidince denerim bunuKara lahana çiçeği kızartması
Malzemeler
Bir bağ kara lahana çiçeği
İki yumurta
Tuz
İki kaşık zeytinyağı
Yapılışı
Kara lahana çiçekleri yıkanıp doğranır suda haşlanır süzülür suyu sıkılır yumurtası ve tuzu eklenip karıştırılır kızartma tavasında arkalı önlü kızartılır ve kek gibi dilimlenip servis edilir
Eki Görüntüle 2253286
Biliyorum bu çiçeği hatta o sapının kabuğunu soyar yeriz de kızartmasını bilmiyordumEki Görüntüle 2199402
Kara lahana çiçeği bu kızlar
Ayran çorbası iyi güzel ama çok tatsız.Resmen damak tadı arayışından tatlı bişeylere saldırasım geliyor.Günaydınlar,
Öncelikle dünkü menüm,
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,7 zeytin,1kase doğranmış çeşitli yeşillik ot,4 kuru kayısı,1 parça peynir,3 ceviz,1 salatalık.
Akşam menüm
1avokado salatası
Bol salata tuzsuz zeytinyağlı limonlu
1saat fitness,30dk.yürüyüş
Sabah 56,7
Bugün ayran detoksuna başlıyorum
Sabah spora gelirken 1 bardak kefir içtim.Şimdi pilates hocamı bekliyorum 1saat pilates sonrası ayran detoksuna devam
O kilolar gideceeeek
Öğlen için tarçınlı yulaflı yoğurt götürebilirsin iş yerine,form bisküvilerden daha sağlıklı olur.Hatta içine yeşil elma da dilimleyebilirsin yerken arada değişiklik içinÇorbalara hep un koyuyorlar.bi de gidince yemekhaneye illaki yeniyor her ne kadar börek pasta tatlıyı almasam da. Akşam eşim asla tek başın yemek yemeyi sevmez mecbur yiyorum .bir deneyeceğim çok saldırmazsam bu şekikde bir süre giderim.akşama çok yedirirse bu yöntem bırakırım zaten
Güzel tarifmiş trabzona gidince denerim bunu
Biliyorum bu çiçeği hatta o sapının kabuğunu soyar yeriz de kızartmasını bilmiyordum
teşekkür ederim bilgi için kalsiyumun dibine vurayım bariKalsiyum takviyesi yap kendine o zaman daha çabuk çıkar
Aynen canım antibiyotiği yazmıyorlar zaten eczaneler reçetesiz fikir olsun diye yazdım dediğin gibi doktorun da görmesi lazımAntibiyotik kullanması için dişinin apse yapmış olması gerekiyor. Şuan sadece dişi çıkıyor. O yüzden bi baktır dedim eğer beyazlık varsa apsedir ve doktora gitmesi gerekiyor kafasına göre antibiyotik kullanamaz. Eğer sadece diş çıkıyorsa antibiyotik kullanmasına gerek yok ki. Dişi çıkıyor işte bi zorlandığında ağrı kesici kullansa yeter
Bakteriler antibiyotikle baskı altındayken alınması gerekecek canım25 yaşımdayım canım antibiyotiğim vardı onu kullanıyorum o sıradada taşınma işimiz biter sonrada doktora giderim diyodum ama bittiği güne alınmasının denk gelmesi olayı varsa kötü
bilgi için çok teşekkür ederim canımAynen canım antibiyotiği yazmıyorlar zaten eczaneler reçetesiz fikir olsun diye yazdım dediğin gibi doktorun da görmesi lazım
Bakteriler antibiyotikle baskı altındayken alınması gerekecek canım
Evet Trabzon'luyumsen karadenizlimisin canım
ve gerçekten çok lezzettli bi okadarda hafif bir yemek kilo aldırmaz yanına cacık çok yakışır yada bir kase yoğurt tam diyetlik bir menü
bişey daha diyim cuma günü güzel bir eksiyle geliyorum bugün diyetisyen kontrolüm vardı diyetisyenim bile sara geri döndü diyerek sevindi 70 kilolar artık çok yakın
Vur vurteşekkür ederim bilgi için kalsiyumun dibine vurayım bari
Vaovvv Tebrikler canım öyleyse cumayi sabırsızlıkla bekliyoruzsen karadenizlimisin canım
ve gerçekten çok lezzettli bi okadarda hafif bir yemek kilo aldırmaz yanına cacık çok yakışır yada bir kase yoğurt tam diyetlik bir menü
bişey daha diyim cuma günü güzel bir eksiyle geliyorum bugün diyetisyen kontrolüm vardı diyetisyenim bile sara geri döndü diyerek sevindi 70 kilolar artık çok yakın
nohut mantısı ne olakiiArkadaşlar menü yazayım ben bari
Sabah
2 dilim ekmek
4 tatlı kaşığı kadar labne peyniri
1 haşlanmış yumurta
Akşam
Yarım kase mantar çorbası
1 kase nohut mantısı ( makarna salatası gibi oldu ama sadece nohuttan )
Yarım kanfil simidi
Devamında
Çay badem kuru üzüm neyin yerim
Su 1 lt
Spor yok
Wydra moni
afyet olsun wydraaÇok güzel bi çorba yaptım bugün kabak çorbası ve 1 tenceresi 350-400 kalori
Malzemeler
2 kabak
2 domates
1 demet maydanoz
2 yk siyez bulguru
Pulbiber, kimyon, nane ve karabiber
Yapılışı
Kabakla domatesi sotele maydanoz ekle sotele bulguru 2 sb kaynamış suyu ve baharatları koy pişir. Ve istediğin kadar ye.
kamu kim biz kimKaç kalori bu,kamu çalışanı isen diş hekimi raporu kullanabiliyorsun.Çekimini yaptırıp rapor alabilirsin.Çok geçmiş olsun.
Haşlanmış nohutla yapılan bi tür makarna salatası aynı malzemeler sadece makarna yerine haşlanmış nohut koydum biraz internetten biraz kendi kafamdan yararlandım güzel bişey çıktı canımnohut mantısı ne olakii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?