Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Akşam daha çok yemene sebep olur çorba sulu yemek varsa ye mutlaka

Çorbalara hep un koyuyorlar.bi de gidince yemekhaneye illaki yeniyor her ne kadar börek pasta tatlıyı almasam da. Akşam eşim asla tek başın yemek yemeyi sevmez mecbur yiyorum .bir deneyeceğim çok saldırmazsam bu şekikde bir süre giderim.akşama çok yedirirse bu yöntem bırakırım zaten

Güzel tarifmiş trabzona gidince denerim bunu
Biliyorum bu çiçeği hatta o sapının kabuğunu soyar yeriz de kızartmasını bilmiyordum

[/QUOTE]
Ayran çorbası iyi güzel ama çok tatsız.Resmen damak tadı arayışından tatlı bişeylere saldırasım geliyor.

Öğlen için tarçınlı yulaflı yoğurt götürebilirsin iş yerine,form bisküvilerden daha sağlıklı olur.Hatta içine yeşil elma da dilimleyebilirsin yerken arada değişiklik için

Güzel tarifmiş trabzona gidince denerim bunu

Biliyorum bu çiçeği hatta o sapının kabuğunu soyar yeriz de kızartmasını bilmiyordum

sen karadenizlimisin canım

ve gerçekten çok lezzettli bi okadarda hafif bir yemek kilo aldırmaz yanına cacık çok yakışır yada bir kase yoğurt tam diyetlik bir menü

bişey daha diyim cuma günü güzel bir eksiyle geliyorum bugün diyetisyen kontrolüm vardı diyetisyenim bile sara geri döndü diyerek sevindi 70 kilolar artık çok yakın

Aynen canım antibiyotiği yazmıyorlar zaten eczaneler reçetesiz fikir olsun diye yazdım dediğin gibi doktorun da görmesi lazım
25 yaşımdayım canım antibiyotiğim vardı onu kullanıyorum o sıradada taşınma işimiz biter sonrada doktora giderim diyodum ama bittiği güne alınmasının denk gelmesi olayı varsa kötü
Bakteriler antibiyotikle baskı altındayken alınması gerekecek canım

Evet Trabzon'luyum
Şimdiden belli güzel bi eksi geleceği

teşekkür ederim bilgi için kalsiyumun dibine vurayım bari
Vur vur

Arkadaşlar menü yazayım ben bari
Sabah
2 dilim ekmek
4 tatlı kaşığı kadar labne peyniri
1 haşlanmış yumurta

Akşam
Yarım kase mantar çorbası
1 kase nohut mantısı ( makarna salatası gibi oldu ama sadece nohuttan )
Yarım kanfil simidi

Devamında
Çay badem kuru üzüm neyin yerim

Su 1 lt
Spor yok
Wydra moni

Vaovvv Tebrikler canım öyleyse cumayi sabırsızlıkla bekliyoruz

Çok güzel bi çorba yaptım bugün kabak çorbası ve 1 tenceresi 350-400 kalori

Malzemeler
2 kabak
2 domates
1 demet maydanoz
2 yk siyez bulguru
Pulbiber, kimyon, nane ve karabiber

Yapılışı
Kabakla domatesi sotele maydanoz ekle sotele bulguru 2 sb kaynamış suyu ve baharatları koy pişir. Ve istediğin kadar ye.

nohut mantısı ne olakii

afyet olsun wydraa
bende kabağı çok severim ya

nohut mantısı ne olakii
Haşlanmış nohutla yapılan bi tür makarna salatası aynı malzemeler sadece makarna yerine haşlanmış nohut koydum biraz internetten biraz kendi kafamdan yararlandım güzel bişey çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…