- 28 Ekim 2018
- 325
- 1.381
- 113
- 47
O zaman bilemedimkamu kim biz kimözel sektörlüyüm ben
afiyet olsun bende deneeyeyimHaşlanmış nohutla yapılan bi tür makarna salatası aynı malzemeler sadece makarna yerine haşlanmış nohut koydum biraz internetten biraz kendi kafamdan yararlandım güzel bişey çıktı canım
Dene bak bayılırsın dereotu yoktu bende ama koyarsan çok yakışır zannımcaafiyet olsun bende deneeyeyim
Mmm yoğurtla çok güzel olur çok şükür yaz sebzeleri çıktı bu şekilde diyet yapmak daha keyifli meyvelerde güzel tatlı yemeye ne hacet ..Çok güzel bi çorba yaptım bugün kabak çorbası ve 1 tenceresi 350-400 kalori
Malzemeler
2 kabak
2 domates
1 demet maydanoz
2 yk siyez bulguru
Pulbiber, kimyon, nane ve karabiber
Yapılışı
Kabakla domatesi sotele maydanoz ekle sotele bulguru 2 sb kaynamış suyu ve baharatları koy pişir. Ve istediğin kadar ye.
Çok güzelmiş bende deneyeyim mısır patates havuç çok masum olmuyor amaHaşlanmış nohutla yapılan bi tür makarna salatası aynı malzemeler sadece makarna yerine haşlanmış nohut koydum biraz internetten biraz kendi kafamdan yararlandım güzel bişey çıktı canım
Aynen kışın bişey bulamıyordun şimdi mis gibi diyet menüleri gelirMmm yoğurtla çok güzel olur çok şükür yaz sebzeleri çıktı bu şekilde diyet yapmak daha keyifli meyvelerde güzel tatlı yemeye ne hacet ..
çok teşekkür ederimO zaman bilemedimçoook geçmiş olsun
dereotu sevmiyom ben yaDene bak bayılırsın dereotu yoktu bende ama koyarsan çok yakışır zannımca
He ya ama makarna salatasından iyi değil miÇok güzelmiş bende deneyeyim mısır patates havuç çok masum olmuyor ama
Ya makarna salatasına alternatif işte can çekinceÇok güzelmiş bende deneyeyim mısır patates havuç çok masum olmuyor ama
Yoğurtla karıştırınca yiyorum ben valladereotu sevmiyom ben ya
Çok güzel bi çorba yaptım bugün kabak çorbası ve 1 tenceresi 350-400 kalori
Malzemeler
2 kabak
2 domates
1 demet maydanoz
2 yk siyez bulguru
Pulbiber, kimyon, nane ve karabiber
Yapılışı
Kabakla domatesi sotele maydanoz ekle sotele bulguru 2 sb kaynamış suyu ve baharatları koy pişir. Ve istediğin kadar ye.
Sabah spor öncesi 1 bardak kefir içmiştim.Onu unuttum.İyi akşamlar herkese,bugün ki menüm
Ayran çorbası ile güne başladım, 2,5 saatte bir 1 kase çorba içtim.Toplam 4 kase içtim gün boyunca.
Arada 1 bardak şalgam suyu içtim.
Akşam 1 tabak ıspanak yemeği ile 4.kase çorbamı içtim.
Sabah 1 saat pilatesim vardı.Gün içinde de salonumu kırkladım.Gün içinde 1,5-2lt.su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?