Ay bu nasil menu kız. Aç kalmssin aksam yok vay. Ben dünkü 1 dilim cis yazmayı Unuttum. Hem çörek de yağlı kiGünaydın herkese, mutlu günler diliyorum
ben dünkü menümü bildiriyorum
sabah
sade nescafe sütsüz şekersiz
ara 2 galeta
yeşilçay
öğle
3 çorba kaşığı müsli ve 1 çay bardağı kadar süt
ara
galeta
yeşilçay
akşam
yok yemedim
1 saat yürüyüş
2 litre su
Wydra
Hoşgeldin. Yaz aksam.à menu nu :)Hoşbulduk
58,8 çıktımKaç çıktın gi de bi☻
ya bilinçli olarak yemedim değil akşam biraz gerildik evde stres oldum yemedim yoksa nohut ve salata yicektmAy bu nasil menu kız. Aç kalmssin aksam yok vay. Ben dünkü 1 dilim cis yazmayı Unuttum. Hem çörek de yağlı kisen beni gececen
inşallah inşallahYarisioz ule. Bugün Eki Görüntüle 2253732 böyle yarın daha eksi dahà daha
.cuma alcam boyunun ölçüsünü
vermezsen burayı hatırlatırım sana bak. artık gel aramızaDün menu yazmadım. Hatta önceki günlerde . Yeni cumadan sonra . Menü vermedgm gün olmayacak söz
pazartesi ve salı akşam menülerini sevemedim valla yap olur kalır ha demedi demeslm kızlar menü paylaşayim
pazar
sabah
1 bardak ılık su 1dilim kızarmış yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek domates salatalık
ara
1 fincan kahve
akşam
tavuk burger menü
ara
yarım portakal yarım elma
pazartesi
sabah
1 bardak ılık şu
1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir domates salatalık 1 dilim ekmek 1 cb çay
ara
1 fincan kahve
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık bezelye
ara
1 fincan kahve
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
2 litre su 3 kat merdiven inip çıkma
salı
sabah
1 bardak ılık su 1 dilim kızarmış yumurta 1 dilim beyaz bey bir domates salatalık 1 vb çay
ara
1 fincan kahve
öğlen
3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık bezelye
ara
1 fincan kahve
akşam
patates kızartması co az yedim
2 litre su yarım saat yürüdüm
Wydra
uzun zamandı diyette ve yemediysen oluyor öyle şeylerbugün bir dilim baklava yidimkendime kırmızı kart çıkarıyorum ben böyle iradesiz değildim ama bana ne oluyor bende bilmiyorum
Günaydın herkese, mutlu günler diliyorum
ben dünkü menümü bildiriyorum
sabah
sade nescafe sütsüz şekersiz
ara 2 galeta
yeşilçay
öğle
3 çorba kaşığı müsli ve 1 çay bardağı kadar süt
ara
galeta
yeşilçay
akşam
yok yemedim
1 saat yürüyüş
2 litre su
Wydra
Kııı hiçbir şey yememişsinn.kızlar dişçiye geldim sıra bekliyorum cokkk korkuyorum yaa
Yeni basladin vücut şeker istiyor bu sürede bı irade gosterebilsek sonra daha istemeyecek inşallahbugün bir dilim baklava yidimkendime kırmızı kart çıkarıyorum ben böyle iradesiz değildim ama bana ne oluyor bende bilmiyorum
bilinçli yemedim değil canım valla. evde aksam esimle gerildim yemek istemedi canım. ıyide oldu bahaneyle yemedimYarın 2 günlük de
Kııı hiçbir şey yememişsinn.
Geçmiş olsun ayrıca, ben de çok korkarım dişçi ve türevlerinden.
bilinçli yemedim değil canım valla. evde aksam esimle gerildim yemek istemedi canım. ıyide oldu bahaneyle yemedim
dişçi gerçekten korkunç bencede ama el mahkum geldim bakalim film çektirdim bekliyorum sıramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?