Kahvaltı yapmaya zaman bulamadımCanım sen niye böyle beslendin bugün dün kacirdinmi
Spor çok güzel bu kadar az yiyerek bu gücü nereden buldun)
söz vericem kilo sözzzNormalde geçen haftaydı ancak sabit kaldığın için giremedin çünkü kilo verimi şartı da var o yüzden bu cuma kilo vermeyi başarırsan girebilirsin ama unutma listeye girersen ve kilo veremezsen bütün grup etkilenir.
Kız yetiyo mu sana bunlariyi aksamlar kızlar
Wydra menü bildiriyorum
sabah
yarim kandil simidi
filtre kahve
ara
yeşilçay
1 galeta
öğle
tonbalıklı salata
ara
1 kare bitter
akşam
yok
2 litre su
1 saat yürüyüş
iyi diyelim iyi olsunNasılsınız bakalım millet?
bende bilmiodum yeni ogrendimAnaa kilo verme şartı mı varmış liste için
çay bile içemiyorum dişimden canım.Kız yetiyo mu sana bunlar
kaçamakları bıraksak mi artikMerhaba kızlar bugün çok yedim ne yediğimi bile bilemeyecek kadar ama kısaca yazayım
Kahvaltı
1 tane kandil simidi
2 kaşık kadar labne peyniri
Yarım kk peynir
Ara 1 tane minik karamio
Akşam
1 kase çorbası
1 kase kıymalı patates yemeği
3 yk salçalı makarna
1 kase sütlaç
Not: bunlaarı kayınvalidemlerde yedimkade dediğim normal çorva kaselerinden daha küçük bi kase
Akşam
Yarım poğaça
Çeyreğin yarısı tavuklu sultan kebabı
5 tane ruşeymli bisküvi
Çay şekersiz..
Su 1 lt yok
Spor 60 dk tempolu 15 dk normal yürüyüş..
Dün de 150 bölgesel hareket yaptım ama yaxmayı unutmuşum
Wydra moni
Geçmiş olsun canım karanfilin iyi geldiğini duymuştum diş ağrısuna bi dene istersençay bile içemiyorum dişimden canım.
cerrahiye gidicem ilk fırsatta. randevu bulamadim bu haftaya
Bende 2 gündür cıvıttımbugün bir dilim baklava yidimkendime kırmızı kart çıkarıyorum ben böyle iradesiz değildim ama bana ne oluyor bende bilmiyorum
bende bilmiodum yeni ogrendim
Keşke bırakabilsem ya benim kayınvalidem yemek yapmaya da yedirmeye de bayılır çok da güzel yapıyo o varsa kesin yoldan çıkıyorum. Yarın da misafirlerimiz gelecek yine bi dünya poğaça kek yaptımkaçamakları bıraksak mi artik
Ay çok güzel. .ben az önce bi pakete yakın biskuvi yedim ya. Keske mesajı ni önceden gorseymisim58,8 çıktımeğer cumaya da bu azimle girersem 58 olur bence ne dersin
BenBende abla yaBende 2 gündür cıvıttım
Ay en tehlikeli kismı işte. Ben hala toparlanamadkm. Tüm poğaça lari Vs. Gönderdim ama corekleri gondermemstim. Git gel atiom ağzımaKeşke bırakabilsem ya benim kayınvalidem yemek yapmaya da yedirmeye de bayılır çok da güzel yapıyo o varsa kesin yoldan çıkıyorum. Yarın da misafirlerimiz gelecek yine bi dünya poğaça kek yaptım
Na yaptin canım nasıl gectikızlar dişçiye geldim sıra bekliyorum cokkk korkuyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?