Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

BenBende abla ya
Ve ben mutsuzm Die. Attım ağzıma hunharca. Midem dolu ama hala zihnim fena. Eşimle tartistik. Konu yine çocuklar tabi
Eşimle ben de tartışınca yüzüne bakmıyorum bi süre sonra bişey olmamış gibi konuşmaya başlıyoruz. Ama benm öyle durumlarda iştahım kesiliyo.. Bu yüzdenhamilelik boyunca sadece 3 kilo aldım. İştah bırakmamıştı bende ssğolsun

Aynen ya. Yanı aynı olan kısmı onun bişey olmams gbi davranmasi benim de işime gelio tabi hemen yumusuyrm. Ama bu kez öyle olsun istemiyorm ya. İyice böyle alisip saf sanmaya basladi beni

Niye en güzel zamanlarınızı tartışmayla geçiriyorsunuz. Biraz birbirinizin kıymetini bilin. Bakıcı işin ne oldu
Sorma abla gün içinde hep o yüzden gerginim zaten . Beyfendi hep kafa rahat. O okuldayken en Son kafayı yedirdi bebelr aldım okuluna gittim .. bizi karşıla madem derdin bos dedim . Ariyorm telefnina bile bakmıyo.çay iciodu öyle rahat. Neyse hiç bise dmem tabi. Eve geldik. Yemek yedir giydir ev İsi oyun oyna bebelrle Derkn . Elinde telefon. Bize zorla bakio sanki . Inan wc gidemiom evde iki yaramaz hemen birbirlerine vuruyor. Minik hep mizmiz aglak. Ama eşim oylece hadi yemeklerini hazrlada yatiralim dedi. Neymiş ben Son zamnlarsda hep cirliyomusum. Ne yapiomusum da bilmem ne saygısızlık mis bu yaptgim. Cirlamak öyle değil böyle olur dedim. Tüm diye duydu galiba beni. .
Bazen gerçekten dayanamıyorum

Biz 2 yıl olacak.. Hızlı başladık erken bitirdik biz o deli zamanları. Şimdi konular pek uzamıyo.. Uzasa da sonra normal oturup konuşuyoruz çözüyoruz. En çözemediğimde de annesine söylüyorum hoop halloluyo.. Önceden ortalığı birbirine katan ben şimdi inanılmaz değişik bi insan oldum

Onu da bugünden saydım. Dün kısmını görmeden hesapladıydım bişey olmaz bugüne yazayım dedim
Anaa kilo verme şartı mı varmış liste için
Evet bol paylaşım ve kilo verme şartı var
Çünkü listeye girince takım etkileniyor artık. Listedekilerin kilo vermesiyle diğer takımları geçmiş oluyor. Takım olarak derece yapılması için şart bu
Benim de hedefim güya 51 di
Güya deme imkansız bişey değil. Yazın bana 57 olacak deseydin inanmazdım kandırıyon beni derdim ama azimle başardım. Şuan 57 kiloyum.
İştahın kesilince 3 kilo mu alıyon

Doğumda 6 kilo gitti.. Bebeğim 3300 doğdu vermiştim bile

Sen söylemeden yapmaz, sabırlı ol herdefasinda söyle. Zamanla alışır, çocuk büyütmek hiç kolay deyil. Bide beni düşün, evde hem kaynana, huysuz, anlayışsız koca, 3 çocuk, üstelik kaynanam sürekli misafir çağırır. 4 sene kadar işe gittim. Gidene kadar iş, gel kaldığın yerden devam. Gece yatağa girince ayaklarımın altı zonklardi.

Banada 28 sene olmuş, benden ziyade eşim çok değişti

Esasında güçlüsün sadece bunun farkında değilsin çünkü yaşadıkların sana ne kadar güçlü olduğunu unutturmuş ve seni kırılgan güçsüz olduğuna inandırmış. Benliğini keşfet ve içindeki gücün farkına var

Banada 28 sene olmuş, benden ziyade eşim çok değişti
Ablacım eşim accayip cimriydi yani evde yemek yaptığımda malzeme bile almazdı para gitmesin diye. Çook büyük kavga ettik. Dedim umrumda vile değilsin ben çalışırım kendime de çocuğuma da bakarım. Annesi de korktu kararlılığımdan. Çok uyardılar. Şimdi adam iyice savurmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…