Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mümin sekman gibi konuştun kız

Mervecim, beni 10 gün kadar görmezden gel.
Cuma tartımı bildirecem, sonra şehir dışına gidecem. Pazar akşam gelirim.pazartesiden itibaren tam gaz kermes hazirliklari var. Haftaya cuma kermes başlıyor. Sonraki pazartesiye pertim çıkmazsa görüşürüz

Allah gönlünüze göre versin canım.

Keşke bırakabilsem ya benim kayınvalidem yemek yapmaya da yedirmeye de bayılır çok da güzel yapıyo o varsa kesin yoldan çıkıyorum. Yarın da misafirlerimiz gelecek yine bi dünya poğaça kek yaptım
cuma tartı günü düşün ve yeme. valla ipin ucu kaçtı mı gidiyo çünkü

Na yaptin canım nasıl gecti
solt alt 20lik dişim çok kötü apse yapmış yandaki dişi eğmiş, bi diğer sol alt 20lik dişimde fenaymış. ben ondan ağrı çekmediim için iyi ssanıyordum acilen cerrahiye git dedi ama gittiğim yerde cerrahi yokmuş. gölbaşında varmış orayada dolmuşla git gel gözüme zor geldi bilmiyorum valla.

bizde aynı uzamıyor tartışmamız ama annesi ve kardeşi bizdde ya şımarıyolar biraz onların yanında bende stres oldum yemedim işte

ahh ne kötü zamanlar geçirmişsinizdir.. en üzüldüğüm şeylerdendir evliliği , özellikle ilk zamanları doya doya yaşayamamak..

Mümin sekman gibi konuştun kız
Münin sekmanın kitabını da hiç okumadım hep alıp okuyacağım dediğim bi yazar ama bir türlü nasip olmadı
Tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…