- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Mümin sekman gibi konuştun kızEsasında güçlüsün sadece bunun farkında değilsin çünkü yaşadıkların sana ne kadar güçlü olduğunu unutturmuş ve seni kırılgan güçsüz olduğuna inandırmış. Benliğini keşfet ve içindeki gücün farkına var
Allah gönlünüze göre versin canım.Ablacım eşim accayip cimriydi yani evde yemek yaptığımda malzeme bile almazdı para gitmesin diye. Çook büyük kavga ettik. Dedim umrumda vile değilsin ben çalışırım kendime de çocuğuma da bakarım. Annesi de korktu kararlılığımdan. Çok uyardılar. Şimdi adam iyice savurmaya başladı
Sağolasın ablacım hepimizin inşallah.. Ben de 28 seneyi görürsem evliliğimde heralde ondan sonra karada ölüm yok bana :)Allah gönlünüze göre versin canım.
Görürsün inşallahSağolasın ablacım hepimizin inşallah.. Ben de 28 seneyi görürsem evliliğimde heralde ondan sonra karada ölüm yok bana :)
İnşallah ablacım..Görürsün inşallah
teşekkür ederim canım ilaç kullanıyorum bakalım karanfilde bugün çıkabilirsem alayımGeçmiş olsun canım karanfilin iyi geldiğini duymuştum diş ağrısuna bi dene istersen
cuma tartı günü düşün ve yeme. valla ipin ucu kaçtı mı gidiyo çünküKeşke bırakabilsem ya benim kayınvalidem yemek yapmaya da yedirmeye de bayılır çok da güzel yapıyo o varsa kesin yoldan çıkıyorum. Yarın da misafirlerimiz gelecek yine bi dünya poğaça kek yaptım
kız naptın seennnAy çok güzel. .ben az önce bi pakete yakın biskuvi yedim ya. Keske mesajı ni önceden gorseymisim
solt alt 20lik dişim çok kötü apse yapmış yandaki dişi eğmiş, bi diğer sol alt 20lik dişimde fenaymış. ben ondan ağrı çekmediim için iyi ssanıyordum acilen cerrahiye git dedi ama gittiğim yerde cerrahi yokmuş. gölbaşında varmış orayada dolmuşla git gel gözüme zor geldi bilmiyorum valla.Na yaptin canım nasıl gecti
bizde aynı uzamıyor tartışmamız ama annesi ve kardeşi bizdde ya şımarıyolar biraz onların yanında bende stres oldum yemedim işteEşimle ben de tartışınca yüzüne bakmıyorum bi süre sonra bişey olmamış gibi konuşmaya başlıyoruz. Ama benm öyle durumlarda iştahım kesiliyo.. Bu yüzdenhamilelik boyunca sadece 3 kilo aldım. İştah bırakmamıştı bende ssğolsun
genelde bende öyleyim de bu sefer nedense yiyemedimNe güZEL ya. Ben stres é girip gerilince agzimà ne atcagimi sasiriyrm
bende bndan şikayetçiyim inan. hemen yumuşuyorum o da hatasını tekrarlıyorAynen ya. Yanı aynı olan kısmı onun bişey olmams gbi davranmasi benim de işime gelio tabi hemen yumusuyrm. Ama bu kez öyle olsun istemiyorm ya. İyice böyle alisip saf sanmaya basladi beni
bende tam çeviriye bakacaktım google amcamdan :)Ah bu arada resimde düşündüğünden daha güçlüsün yazıyor.
ahh ne kötü zamanlar geçirmişsinizdir.. en üzüldüğüm şeylerdendir evliliği , özellikle ilk zamanları doya doya yaşayamamak..Sen söylemeden yapmaz, sabırlı ol herdefasinda söyle. Zamanla alışır, çocuk büyütmek hiç kolay deyil. Bide beni düşün, evde hem kaynana, huysuz, anlayışsız koca, 3 çocuk, üstelik kaynanam sürekli misafir çağırır. 4 sene kadar işe gittim. Gidene kadar iş, gel kaldığın yerden devam. Gece yatağa girince ayaklarımın altı zonklardi.
Münin sekmanın kitabını da hiç okumadım hep alıp okuyacağım dediğim bi yazar ama bir türlü nasip olmadıMümin sekman gibi konuştun kız
TamamdırMervecim, beni 10 gün kadar görmezden gel.
Cuma tartımı bildirecem, sonra şehir dışına gidecem. Pazar akşam gelirim.pazartesiden itibaren tam gaz kermes hazirliklari var. Haftaya cuma kermes başlıyor. Sonraki pazartesiye pertim çıkmazsa görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?