Bugün misafire inat 1 günlüğüne hurma yoğurt diyeti yapcam ben ya kaçamak da yokGünaydın
Güzel bir gün olsun inşallah
Kilolar gitsin
Eksiler gelsin
Yarın tartı günü kızlaaarrr
Mümin sekman iyidir ya her şey seninle başlar kitabı. İki kere falan okudum o derece yaniMünin sekmanın kitabını da hiç okumadım hep alıp okuyacağım dediğim bi yazar ama bir türlü nasip olmadı
Tamamdır
O ipin ucu kaçtı gitti valla demin tartıldım 500 + çıktımcuma tartı günü düşün ve yeme. valla ipin ucu kaçtı mı gidiyo çünkü
arkandayım canımBugün misafire inat 1 günlüğüne hurma yoğurt diyeti yapcam ben ya kaçamak da yok
detoksla kendini ver onu bugün inanıyorum yaparsıınO ipin ucu kaçtı gitti valla demin tartıldım 500 + çıktım
Geçmiş olsun ama ihmal edip durma bence.Diş enfeksiyonu kalp rahatsızlığına kadar gidebiliyor.Bence hemen çözümüne bakmaya çalış.solt alt 20lik dişim çok kötü apse yapmış yandaki dişi eğmiş, bi diğer sol alt 20lik dişimde fenaymış. ben ondan ağrı çekmediim için iyi ssanıyordum acilen cerrahiye git dedi ama gittiğim yerde cerrahi yokmuş. gölbaşında varmış orayada dolmuşla git gel gözüme zor geldi bilmiyorum valla.
Gayet güzel menün ablam afiyet olsun ben dün niyetiydim bir yerede davetliydim acayip derecede yedim pide yedim börek yedim bi kaç da tatlı yedim haddimi aştımama bugün toparladım çok şükür ben en iyisi menümü yazayim
Bende 2 gündür cıvıttım
çok sağol canımGeçmiş olsun ama ihmal edip durma bence.Diş enfeksiyonu kalp rahatsızlığına kadar gidebiliyor.Bence hemen çözümüne bakmaya çalış.
İnşallah yadetoksla kendini ver onu bugün inanıyorum yaparsıın
Evet ablam kendimce telafi ettim INŞAALLAH ekşi olarak tartiya yansırafiyet olsun şifa niyetine yedim diye düşün ve yoluna devam et hata yapabiliriz hepimiz insanız önemli olan farkına varıp tekrarını yapmamak
çok az yemişsin bir gün önceyi telafi etmişsin
hep havalardan gezegenim ama ben bugün yine eski ciddiyetime dönüyorum bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok
Evet ablam kendimce telafi ettim INŞAALLAH ekşi olarak tartiya yansır
mutlu günler.
çok sağol canım
şirkete geldim sabah 7 buçukta sırf işleri toparlayıp gideyim diye
sekreterim bi firmada.
mutfak işine bakan abi var o da biliyodu diş işlerimin olduğunu izin almş akşamdan dişçiye gidicem diye.
hem o hem ben şirket dışında olamıyorum geleni gideni idare edebilmek için, patronda zaten cins. diyecekki aynı anda ikinizinde mi dişi ağrıdı, çok canım sıkıldı. resmen bilerek yaptı yani.
Ilk zamanlarmi doya doya yaşamak nedir hiç bilmem.ahh ne kötü zamanlar geçirmişsinizdir.. en üzüldüğüm şeylerdendir evliliği , özellikle ilk zamanları doya doya yaşayamamak..
iyi diyelim iyi olalım, hamdolsun bugünümüze.mutlu günler canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?