Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun ama ihmal edip durma bence.Diş enfeksiyonu kalp rahatsızlığına kadar gidebiliyor.Bence hemen çözümüne bakmaya çalış.

afiyet olsun şifa niyetine yedim diye düşün ve yoluna devam et hata yapabiliriz hepimiz insanız önemli olan farkına varıp tekrarını yapmamak

Sahur
Çok bişey yemedim az peynir domates yedim acayip yemiştim iftarda

Iftarda
Bir kase çorba
Salata
Ekmek yerinede diyet bisküvi yedim

1.5 lt su
60 dk tempolu yürüyüş

Wydra sara_28

çok az yemişsin bir gün önceyi telafi etmişsin

Bende 2 gündür cıvıttım

hep havalardan gezegenim ama ben bugün yine eski ciddiyetime dönüyorum bu kilolar ya gidecek ya gidecek başka yolu yok

Geçmiş olsun ama ihmal edip durma bence.Diş enfeksiyonu kalp rahatsızlığına kadar gidebiliyor.Bence hemen çözümüne bakmaya çalış.
çok sağol canım

şirkete geldim sabah 7 buçukta sırf işleri toparlayıp gideyim diye

sekreterim bi firmada.

mutfak işine bakan abi var o da biliyodu diş işlerimin olduğunu izin almş akşamdan dişçiye gidicem diye.

hem o hem ben şirket dışında olamıyorum geleni gideni idare edebilmek için, patronda zaten cins. diyecekki aynı anda ikinizinde mi dişi ağrıdı, çok canım sıkıldı. resmen bilerek yaptı yani.

Evet ablam kendimce telafi ettim INŞAALLAH ekşi olarak tartiya yansır

Evet ablam kendimce telafi ettim INŞAALLAH ekşi olarak tartiya yansır

inşallah canım inan kendim ne kadar kilo verip sağlıklı olmak ve anne olmak istiyorsam senin içinde aynı şeyleri o kadar istiyorum dikkatli olalım yediğimize içtiğimize dikkat edelim bunlar daha önce yemediğimiz şeyler değil bir kaç ay daha dişimizi sıksak tamamdır anlaştıkmı

insanların anlayışsızlığına sinir oluyorum bencil olmakla ellerine ne geçiyor acaba

ahh ne kötü zamanlar geçirmişsinizdir.. en üzüldüğüm şeylerdendir evliliği , özellikle ilk zamanları doya doya yaşayamamak..
Ilk zamanlarmi doya doya yaşamak nedir hiç bilmem.
Gelin geldiğim evde kaynana, kayınbaba, görümce ( bekar), kayın, elti, birde çocuk vardı.
Hepbirlikte 1 evin içinde yaşadık. Iyi yanlarıda vardı lakin kötü yanları çoğunluktaydı

Günayyydınn 15 sayfa olmuş dünden bugüne maşallah

Dünkü menü
Sabah simit
Öğle okulda sucuk partisi vardı dayanamadım sucuk ekmek yedim bir tane ve ayran
Akşam çorba ve yeşillik salata
1 adet muz

Su 1.5lt
Spor: 40dk yürüme
Wydra

Bu aralar kurabiye yapıyorum akşamları o yüzden çok giremiyorum tele o yüzden geç kalıyorum kusura bakmayın kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…