ahh ah hiç sorma ama işte Allah görüyor ben izin aldım gittim geldim 1 saat içinde.insanların anlayışsızlığına sinir oluyorum bencil olmakla ellerine ne geçiyor acaba
ne kadar zor bi hayat.. ahh ahh.. gelmiyor ki giden zaman geri.. bizde aslında şimdiki hayatımızın kıymeitni bilmiyoruzIlk zamanlarmi doya doya yaşamak nedir hiç bilmem.
Gelin geldiğim evde kaynana, kayınbaba, görümce ( bekar), kayın, elti, birde çocuk vardı.
Hepbirlikte 1 evin içinde yaşadık. Iyi yanlarıda vardı lakin kötü yanları çoğunluktaydı
üzüldüm canım ama erkekler hep daha rahat o yüzden sıkma kendini çok. sana zararGünaydın herkese . Kocamla küsum . Birazdan eve gidicem. Kendiisi 5te geliyor. Yavrularıma sabirla bakaym mutlu olayım . Moralim bozuk Die . Tahammulszlik tavan
Ondan diyorum ya bugününüzün ve birbirinizin kıymetini bilinne kadar zor bi hayat.. ahh ahh.. gelmiyor ki giden zaman geri.. bizde aslında şimdiki hayatımızın kıymeitni bilmiyoruz
haklısın ablacım teşekkürlerOndan diyorum ya bugününüzün ve birbirinizin kıymetini bilin
Ay ne güzel maşallah canım banada nasip olur inşallah 5 li rakamlarKızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorumyarın tartı gününü iple çekiyorum
Senin adına sevindim canım, bende abartmama rağmen fazla almadım, onun için mutluyumKızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorumyarın tartı gününü iple çekiyorum
Bende son günlerde biraz saldım galiba ama gitmeye devam ediyor abla senin ayran aşı detoksu iyi geldi banaSenin adına sevindim canım, bende abartmama rağmen fazla almadım, onun için mutluyum
Teşekkür ederim canım bana hayal gibi gelirdi hala inanamıyorumAy ne güzel maşallah canım banada nasip olur inşallah 5 li rakamlar
Azmin zaferi uzun yollardan geldin vazgecmedin veee sonucu zafer seninTeşekkür ederim canım bana hayal gibi gelirdi hala inanamıyorum
Hadi şimdiden geçmiş olsun.Boşver,ben her kötü niyetin insanın ayağına bi yerde dolanacağını düşünürüm.O yüzden sen niyetini bozma bi an önce şu 20liklerinle vedalaşahh ah hiç sorma ama işte Allah görüyor ben izin aldım gittim geldim 1 saat içinde.
bana salı gününe ameliyat günü verdi. ona taa 3 ay sonraya vermişler. Rabbim gönlüme göre verdi ya yeter
inşallah salı günü veda edicemHadi şimdiden geçmiş olsun.Boşver,ben her kötü niyetin insanın ayağına bi yerde dolanacağını düşünürüm.O yüzden sen niyetini bozma bi an önce şu 20liklerinle vedalaş
tebrik ederim yarın inşallah 58 küsürleri görürsün bende 2 haftadır 59.9 ve 60.3 arası savaş veriyordum. dün sabah 58.8 geldim bende yarını hevesle bekliyorum umarım 58 olur düzKızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorumyarın tartı gününü iple çekiyorum
Canım ihmal etme ağız ve diş sağlığı hütün vücudu etkiliyor.solt alt 20lik dişim çok kötü apse yapmış yandaki dişi eğmiş, bi diğer sol alt 20lik dişimde fenaymış. ben ondan ağrı çekmediim için iyi ssanıyordum acilen cerrahiye git dedi ama gittiğim yerde cerrahi yokmuş. gölbaşında varmış orayada dolmuşla git gel gözüme zor geldi bilmiyorum valla.
Ne kadar sürede ulaştınız bu kiloya merak ettim. Benim hedefime çok yakın daKızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorumyarın tartı gününü iple çekiyorum
o detoks da nedir bende isterim ☺Bende son günlerde biraz saldım galiba ama gitmeye devam ediyor abla senin ayran aşı detoksu iyi geldi bana
Azmin zaferi uzun yollardan geldin vazgecmedin veee sonucu zafer senin
İnşallah 58 olsam yeter korumaya geçeceğim bentebrik ederim yarın inşallah 58 küsürleri görürsün bende 2 haftadır 59.9 ve 60.3 arası savaş veriyordum. dün sabah 58.8 geldim bende yarını hevesle bekliyorum umarım 58 olur düz
o detoks da nedir bende isterim ☺
Canım valla iki sene önce 86 kiloya kadar çıkmıştım ben geçen kış 14 kilo verip 72lere geldim yazın dikkat etmeyince tekrar 75.5 oldum geçtiğimiz Aralık ayında tekrar başladım ve bugün 59u gördüm çok şükürCanım ihmal etme ağız ve diş sağlığı hütün vücudu etkiliyor.
Ne kadar sürede ulaştınız bu kiloya merak ettim. Benim hedefime çok yakın da
Tebrikler ayrıca
Sabah ben de 72 li rakamları gördüm o motivasyon ile detoksa devam ediyorum.
Aynı zamanlarda aynı kilolarda baslamisiz sen beni gecmissin ben çok bosladim cookkCanım valla iki sene önce 86 kiloya kadar çıkmıştım ben geçen kış 14 kilo verip 72lere geldim yazın dikkat etmeyince tekrar 75.5 oldum geçtiğimiz Aralık ayında tekrar başladım ve bugün 59u gördüm çok şükürbenim bu gruba başlarken hedefim 60tı şuan hedefimin altındayım bikaç hafta önce 57ye çektim hedefimi ama sanki bu halim daha ideal gibi geliyor 58 de korumaya geçerim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?