Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

insanların anlayışsızlığına sinir oluyorum bencil olmakla ellerine ne geçiyor acaba
ahh ah hiç sorma ama işte Allah görüyor ben izin aldım gittim geldim 1 saat içinde.
bana salı gününe ameliyat günü verdi. ona taa 3 ay sonraya vermişler. Rabbim gönlüme göre verdi ya yeter

ne kadar zor bi hayat.. ahh ahh.. gelmiyor ki giden zaman geri.. bizde aslında şimdiki hayatımızın kıymeitni bilmiyoruz

Kızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorum yarın tartı gününü iple çekiyorum
Ay ne güzel maşallah canım banada nasip olur inşallah 5 li rakamlar

Kızlar ne kadar çok yazılmış dünden beri ☺ Ben bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorum yarın tartı gününü iple çekiyorum
Senin adına sevindim canım, bende abartmama rağmen fazla almadım, onun için mutluyum

ahh ah hiç sorma ama işte Allah görüyor ben izin aldım gittim geldim 1 saat içinde.
bana salı gününe ameliyat günü verdi. ona taa 3 ay sonraya vermişler. Rabbim gönlüme göre verdi ya yeter
Hadi şimdiden geçmiş olsun.Boşver,ben her kötü niyetin insanın ayağına bi yerde dolanacağını düşünürüm.O yüzden sen niyetini bozma bi an önce şu 20liklerinle vedalaş

tebrik ederim yarın inşallah 58 küsürleri görürsün bende 2 haftadır 59.9 ve 60.3 arası savaş veriyordum. dün sabah 58.8 geldim bende yarını hevesle bekliyorum umarım 58 olur düz

Canım ihmal etme ağız ve diş sağlığı hütün vücudu etkiliyor.
Ne kadar sürede ulaştınız bu kiloya merak ettim. Benim hedefime çok yakın da
Tebrikler ayrıca

Sabah ben de 72 li rakamları gördüm o motivasyon ile detoksa devam ediyorum.

Azmin zaferi uzun yollardan geldin vazgecmedin veee sonucu zafer senin

Evet çok şükür aynaya baktıkça gurur duyuyorum kendimle

tebrik ederim yarın inşallah 58 küsürleri görürsün bende 2 haftadır 59.9 ve 60.3 arası savaş veriyordum. dün sabah 58.8 geldim bende yarını hevesle bekliyorum umarım 58 olur düz
İnşallah 58 olsam yeter korumaya geçeceğim ben

o detoks da nedir bende isterim ☺

Canım ayranaşı detoksu
4 yk yeşil mercimek
4 yk nohut
4 yk kara buğday
2 salatalık
İle ayran aşı yaptım kahvaltıdan sonra (bir yumurta domates salatalık bir veya iki dilim ekmek peynir) 2-3 saatte bi bir kase olarak içtim bundan üç günün sonunda 1400 gr eksildim

Canım valla iki sene önce 86 kiloya kadar çıkmıştım ben geçen kış 14 kilo verip 72lere geldim yazın dikkat etmeyince tekrar 75.5 oldum geçtiğimiz Aralık ayında tekrar başladım ve bugün 59u gördüm çok şükür benim bu gruba başlarken hedefim 60tı şuan hedefimin altındayım bikaç hafta önce 57ye çektim hedefimi ama sanki bu halim daha ideal gibi geliyor 58 de korumaya geçerim heralde

Aynı zamanlarda aynı kilolarda baslamisiz sen beni gecmissin ben çok bosladim cookk
Boyun kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…