- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Boyum 160 canım ben şuan geriye düşünüp baktığımda epey sıkı tuttuğumu düşünüyorum çok büyük kaçamaklar yapmamaya çalıştım elbette kaçamak yaptım ama sonra toparlamasını bildim ben birazda yapıyorsam tam yapmalıyım mantığında olduğum için (Başak burcuyumAynı zamanlarda aynı kilolarda baslamisiz sen beni gecmissin ben çok bosladim cookk
Boyun kaç canım
Bende Eylül ayında 82 ile başladım ama ben uzun süreli yapamıyorum sanırım bu moddan sıkılıyorum Nisan ayında hedefime gelmem lazımdı ama 10 kilom var hedefime bende bogayim tatlı duskunuyum zaaafim buBoyum 160 canım ben şuan geriye düşünüp baktığımda epey sıkı tuttuğumu düşünüyorum çok büyük kaçamaklar yapmamaya çalıştım elbette kaçamak yaptım ama sonra toparlamasını bildim ben birazda yapıyorsam tam yapmalıyım mantığında olduğum için (Başak burcuyum) elimden geldiğince dikkat ettim.
bende 55 ilk hedefim ama sonrası için 52-53 e düşmek istiyorum aslındaİnşallah 58 olsam yeter korumaya geçeceğim ben ☺
Bende Eylül ayında 82 ile başladım ama ben uzun süreli yapamıyorum sanırım bu moddan sıkılıyorum Nisan ayında hedefime gelmem lazımdı ama 10 kilom var hedefime bende bogayim tatlı duskunuyum zaaafim bu
bu hafta sıkı sıkı başladım yine inşallah banada zafer yakındır :)
Oyy seninki de iyiymişbende 55 ilk hedefim ama sonrası için 52-53 e düşmek istiyorum aslında
Tatlıları yemeseydin keşkeeeMenü veriyorum
Çeyrek dilim sultan kkbabı
Çeyrek poğaça
4 kaşık yumurtalı patates salatası
4 kaşık yoğurtlu yeşil fasülye kurusu
1 şeker pare
1 dilim baklava
1 kase sütlaç
Allah benim belamı versin atın beni gruptan şikayet edin banlayın kesin beni ya
Su 1 lt kada r okur
40 dk yürüyüş
Wydra
Menü veriyorum
Çeyrek poğaça
1 şeker pare
1 dilim baklava
1 kase sütlaç
Su 1 lt kada r okur
40 dk yürüyüş
Wydra
Yarını ben de merak ettim senin adına . Tebrikler . 5liler candir gerisi heyecandirKızlar ne kadar çok yazılmış dünden beriBen bugün çok mutluyum 59u gördüm tartıda hala inanamıyorum yanlış çıktı diyorum yarın tartı gününü iple çekiyorum
Ayy siz böyle 58 deyince ben çok kiskandim. Ben aama bentebrik ederim yarın inşallah 58 küsürleri görürsün bende 2 haftadır 59.9 ve 60.3 arası savaş veriyordum. dün sabah 58.8 geldim bende yarını hevesle bekliyorum umarım 58 olur düz
boşver öyle diyenleri sen. kilolu olunca da kulp bulurlar zayıf oluncada :) kendini iyi hissettiğin halinde kalBi süre sonra sıktığı kesin zatentatlı konusunda da instagramda çok tarif var diyete uygun onlardan deneyebilirsi canım inşallah sende hedef kilona en yakın zamanda ulaşırsın
Oyy seninki de iyiymiş
ya bana şimdi çok kızıyor çevremdekiler yeter artık diye eşim annem teyzem fln hasta olmamdan korkuyorlar
ama böyle olmayacaktıMenü veriyorum
Çeyrek poğaça
1 şeker pare
1 dilim baklava
1 kase sütlaç
Su 1 lt kada r okur
40 dk yürüyüş
Wydra
bakalım yarın görcez daha net mi değil mi ama sende yaparsın yapamayacak bişe yok emin olTamam
Ayy siz böyle 58 deyince ben çok kiskandim. Ben aama ben
yediklerin yağa dönüşmeden yakmaya çalış spor yap çık yürü koş yada bişeler yap ama onları hemen yak lütfenNe deseniz haklısınız hurma yoğurt yapacaktım bi de
Süpermiş, umut oldun bana bak şimdi. İnşallah ben de devam ederim ve hedefime ulaşırım. Tebrik ediyorum.Canım valla iki sene önce 86 kiloya kadar çıkmıştım ben geçen kış 14 kilo verip 72lere geldim yazın dikkat etmeyince tekrar 75.5 oldum geçtiğimiz Aralık ayında tekrar başladım ve bugün 59u gördüm çok şükürbenim bu gruba başlarken hedefim 60tı şuan hedefimin altındayım bikaç hafta önce 57ye çektim hedefimi ama sanki bu halim daha ideal gibi geliyor 58 de korumaya geçerim heralde
Moral bozmak yok, 2 gün detoks ile telafi edebilirsin bence. Kararlı ol yeter ki.Menü veriyorum
Çeyrek poğaça
1 şeker pare
1 dilim baklava
1 kase sütlaç
Su 1 lt kada r okur
40 dk yürüyüş
Wydra
İyi gidiyorsun canım bakalım yarın tartilar nasıl gelecekİyi akşamlar herkese.bugünkü menüm
Wydra
Sabah:haşl yumurta,yeşillik,yufka ekmek çok az
Öğle:çorba,çöp şiş tavuk,yoğurt
Ara:1 kuruincir,1 portakal,1 avuç çekirdek
Akşam: 1 kabak dolması,yoğurt
1.5 lt su, spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?