- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Aa sen nerelisin ??Selamlar
Menüm
Kahvaltı
Beyaz peynir,zeytin,ceviz,kaldırık kavurması.
Ara öğün
Yarım avokado limonlu
Daha sonrasında 1 bardak acılı şalgam suyu
Akşam
1 kepçe kabak yemeği, 1 kase yoğurt cacık gibi.
Spor
Bugün günlerden pilatestiii.45dk pilates.30 dk yürüyüş.
Su şimdilik 1,5 lt gibi
Yarın büyük ihtimal + çıkcam geçti malesefSüpermiş, umut oldun bana bak şimdi. İnşallah ben de devam ederim ve hedefime ulaşırım. Tebrik ediyorum.
Moral bozmak yok, 2 gün detoks ile telafi edebilirsin bence. Kararlı ol yeter ki.
canim buradayim iste geldim. biraz aksattim ama dun ve bu gun iyiydi. yarin kilo bildirip daha bir azimle basliycam.
Çorum luyum ama eltim Samsun lu.Ondan öğrendim kaldıryak kavurmasınıAa sen nerelisin ??
Yarından itibaren toparlayabiliriz yine de.ben de akşamı kaçırdım yarın ne olacak bakalımYarın büyük ihtimal + çıkcam geçti malesef
Hee ben de sinopkuyum bizim orda da var ondan biliyomÇorum luyum ama eltim Samsun lu.Ondan öğrendim kaldıryak kavurmasını.Sağolsun.
Ammaaan salla gitsinYarından itibaren toparlayabiliriz yine de.ben de akşamı kaçırdım yarın ne olacak bakalım
Sağolsun sayesinde öğrendim.Şimdi de Samsun dan getiren olduğunda bana da verir illaki.Hee ben de sinopkuyum bizim orda da var ondan biliyom
Ayy özledim ben de he.. Yumurtalısı pek güzel olurduSağolsun sayesinde öğrendim.Şimdi de Samsun dan getiren olduğunda bana da verir illaki.
kara buğday be gülüm asurelik buğday olmaz miEvet çok şükür aynaya baktıkça gurur duyuyorum kendimle
İnşallah 58 olsam yeter korumaya geçeceğim ben ☺
Canım ayranaşı detoksu
4 yk yeşil mercimek
4 yk nohut
4 yk kara buğday
2 salatalık
İle ayran aşı yaptım kahvaltıdan sonra (bir yumurta domates salatalık bir veya iki dilim ekmek peynir) 2-3 saatte bi bir kase olarak içtim bundan üç günün sonunda 1400 gr eksildim
Ankara dayım buyur gelAyy özledim ben de he.. Yumurtalısı pek güzel olurdu
Ayy çok iyi bayıldımKahvaltı 1 kk peynir
1 dilim peynir
Kahve
Öğle: aynı
Kahve
Akşam: 5 kaşık kuru fasulye
yeşillik
3.5 lt
Bazen kendime o kadar çok kızıyorum ki
misal akşam aç değilim ama yemek yedim sanki bir iki kilom var da dikkate almıyorum galiba biraz yoruldum
Haydaa ben de ankaradaymAnkara dayım buyur gel
NeresindesinHaydaa ben de ankaradaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?