- 12 Şubat 2019
- 200
- 798
- 23
Merhaba. Ben kendimce yorumlayayım o zaman hem tanışmış oluruz ben büşra. Bence biraz karbon ağırlıklı ama güzel menü. Kendin lahmacunu nasıl yapıyorsunBugü kimse menü paylaşmadı mı yahu neysee ben menümğ paylaşıyorum..
Sabah
El içinin yarısı kadar ekmeğe karışık tost
4 ince dilim domates
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Ara 1 elma 3 badem
Öğle
Yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay
Akşam
Kendi ellerimle yaptığım lahmacun 1 tane
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor 30 dk yürüyüş
Su 2 lt
@Wydra
Teşekkür ederimmm Wydracımİkinize de hayırlı olsun
tamam büşracim bende mine memnun oldumAyy çok sevinirm.tabii ki seve seve.bana büşra diyebilirsin.
Ayni anda etiketlemişiz birbirimizi. Bak ne güzeltamam büşracim bende mine memnun oldum
Ayy aynen canımm bem de seni teebrik ederim hadi hep birlikte diğer takımların ağzını gözünü dağıtalım inşalllahTeşekkür ederimmm Wydracımseninde emeğin çok valla korumadasın ama bir sürü vakit ayırıyorsun buraya da
_Phantom-Opera_ beraber girdik listeye tebrik ederim canımmm seni
Karbonun dibine vurdumMerhaba. Ben kendimce yorumlayayım o zaman hem tanışmış oluruz ben büşra. Bence biraz karbon ağırlıklı ama güzel menü. Kendin lahmacunu nasıl yapıyorsun9
sabah 2 yumurta
maaşallah kuzum bizim ev kalabalık ne bulursam onu yiyorumben kahveye bile vakit kalmıyor5 nisan bildirimim :
SABAH 1 haşlanmış yumurta yarim kalıp süzme peynir 1dilim tb
ARA 10 kadar yer fıstığı çeyrek armut ve türk kahvesi
ÖĞLE yulaf lapası (5 tane cig findik 1 bardak sut 4 yemek kaşığı yulaf yarim muz) ve yesilcay
AKSAM 1 kepçe şehriye çorbası 4 kaşık türlü bol salata
SPOR 1 saat kendi capimda tempolu yürüyüş
ŞU ben genel olarak çok şu içerim zaten 4 litre bile olmuştur
Kendi capimda dengeli bir menü oluşturmaya çalıştım inşallah olmuştur.
onu da eklicektim kuzum ama diş sorunundan eklemeyin demiş ve wydramın da dediği gibi kilo vermesi gerekiyor
Çok memnun oldum.afiyet olsun. O kadar da değil bence.Karbonun dibine vurdumbu arada ben de özlem canım.. Lahmacun da kolaymış ilk defa yaptım da eşim kendinden geçti baya lezzetliydi tavada yaptım ben harika oldu internetteki tariflerden yaptım
Hm tamam ablacım çook teşekkür ederim :)onu da eklicektim kuzum ama diş sorunundan eklemeyin demiş o yüzden almadım listeye.
Emziriyorum ben hızlı yakıyorum o yüzdenÇok memnun oldum.afiyet olsun. O kadar da değil bence.
Yoo çok güzel bence menün hele ki sporların mükemmel. Ben hiç ip atlayamiyorum. Gün içinde aldigin tek karbon 4 kaşık kisir.o da bi kısmı yeşillik. Bence çok normal yani ben olsam 4 kaşıkla kaldığım için vicdan azabı değil kendimi tebrik ederdim.sabah 2 yumurta
1dilim peynir
4zeytin
yeşillik
öğle arkadaşlarla parkta piknik maalesef 4 kaşık kısır
akşam çorba
4 kaşık mantar sote
2lt su
40 mekik 20 ip atlama
Onun avantajını iyi kullan canım ben o treni kacirdigima pişmanım. Bırakınca hakikaten çok fark oldu bende. Resmen yavaşladım hantallasdım.Emziriyorum ben hızlı yakıyorum o yüzden
bende sevmiyorum hazirlaari yaaBaska zaman da . Mercimek çorba ve köfte yapabilirm. Ay neden bugün yapmıyorum. Ki. . Gerçi dedim ya simdi köfte ugrastrr soğan rendele yogur şekil verhazır var onları da ben sevmiom
11 aylığız daha bırakmma çok var tek korkum kendimi salıp tekrar kilo almamOnun avantajını iyi kullan canım ben o treni kacirdigima pişmanım. Bırakınca hakikaten çok fark oldu bende. Resmen yavaşladım hantallasdım.
bayılırım turluyeEvlerin menüsü hep aynı hep klasik. Türlü şehriye çorbası salata cacık var bizde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?