Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba. Ben kendimce yorumlayayım o zaman hem tanışmış oluruz ben büşra. Bence biraz karbon ağırlıklı ama güzel menü. Kendin lahmacunu nasıl yapıyorsun 9

Teşekkür ederimmm Wydracım seninde emeğin çok valla korumadasın ama bir sürü vakit ayırıyorsun buraya da

_Phantom-Opera_ beraber girdik listeye tebrik ederim canımmm seni
Ayy aynen canımm bem de seni teebrik ederim hadi hep birlikte diğer takımların ağzını gözünü dağıtalım inşalllah

Merhaba. Ben kendimce yorumlayayım o zaman hem tanışmış oluruz ben büşra. Bence biraz karbon ağırlıklı ama güzel menü. Kendin lahmacunu nasıl yapıyorsun 9
Karbonun dibine vurdum bu arada ben de özlem canım.. Lahmacun da kolaymış ilk defa yaptım da eşim kendinden geçti baya lezzetliydi tavada yaptım ben harika oldu internetteki tariflerden yaptım

maaşallah kuzum bizim ev kalabalık ne bulursam onu yiyorumben kahveye bile vakit kalmıyor

sabah 2 yumurta
1dilim peynir
4zeytin
yeşillik
öğle arkadaşlarla parkta piknik maalesef 4 kaşık kısır
akşam çorba
4 kaşık mantar sote
2lt su
40 mekik 20 ip atlama
Yoo çok güzel bence menün hele ki sporların mükemmel. Ben hiç ip atlayamiyorum. Gün içinde aldigin tek karbon 4 kaşık kisir.o da bi kısmı yeşillik. Bence çok normal yani ben olsam 4 kaşıkla kaldığım için vicdan azabı değil kendimi tebrik ederdim.

Onun avantajını iyi kullan canım ben o treni kacirdigima pişmanım. Bırakınca hakikaten çok fark oldu bende. Resmen yavaşladım hantallasdım.
11 aylığız daha bırakmma çok var tek korkum kendimi salıp tekrar kilo almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…