Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende emziriyorum tam bir ekmek bağımlısı idim hala gözümün önünde ekmekler dönüp duruyor benim 5 erkek evladım var ve hamur işini çok seviyorlar lahmacunlar börekler poğaçalar derken derken geldi kilolar Oğlum bir buçuk yaşında emiyor biraz zorlanıyorum aslında ama bu sitede motive oluyorum yoksa cesaretim bile yoktu diyet yapmaya

Oohh maşallah kaç yaşındasın :)

moni bende kaynana uğrayacağım kısa zaman sonra belki belki 3 yıl 5 yıl ama mesafe gerçekten iyi Hem sen onlara özlüyorsun hem Onlar seni sürekli bir arada olunca Kimse kimsenin kıymetini anlayamıyor maalesef
önyargı yüzünden oluyo bunlar. herkes olduğu gibi ola sorun kalmıcak.

Çok teşekkür ederim Mervecim. Inşallah en kısa zamanda listeye hem girmeyi hem kalabilmeyi başarırım. Ilk menü ve spor geliyor o zaman .....
Gelsin gelsin
Teşekkür ederimmm Wydracım seninde emeğin çok valla korumadasın ama bir sürü vakit ayırıyorsun buraya da

_Phantom-Opera_ beraber girdik listeye tebrik ederim canımmm seni
Keşke daha çok vaktim olsa da daha çok kalabilsem burada. Önceden daha çok vaktim vardı gelen her menüyü yorumluyordum daha eğitici oluyordu şu sınav dönemini bi atlatayım inşallah ona da geri döneceğim. Nerede hata olduğunu görmek açısından çok güzel oluyor.

önyargı yüzünden oluyo bunlar. herkes olduğu gibi ola sorun kalmıcak.
Tabii ki önyargılar kırılmadı kişisel fikrim budur mesela Ben annemden daha iyi kayınvalidemle anlaşırım İkisi de uzak ben Edirne onlar Biri tokat diğeri Sivas biraz uzun kaldığımız zaman yaz tatilinde Özlem geçtikten sonra şunu şöyle yap bunu böyle et akıl vermeler çoğalıyor Oysaki insanların anlayamadığı şey şu yaşadığında örnek olup yanındaki insanlara onları daraltacak kadar nasihat etmeyeceksin Her insanın hayatı da yaşadıkları da ayrıdır ve kendine zordur saygı duymak ve müdahalelerden kaçınmak gerekiyor tabii bu benim kişisel fikrim

İyi akşamlar bugünden itibaren iki öğün beslenme kararı aldım. Bakalım pazartesiye kadar ne olacak.
Sabah: 10. 00 da 1 elma
12.00 : 2 tane yulaflı krep, peynir, zeytin, tereyağlı yumurta
Ara: 1 bardak kefir
Akşam: bir kase çorba, yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Ara: şekersiz çay
Su: 1,5 litre
Spor: 40 dakika pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…