- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Çok mu sorunlu kız kaynanankızlar işten yarim saat önce çıktım yürüyorum yoldayım çok yorucu bi gündü ama daha bitmedi tabi evde çocuk var bide kaynana ve kaynimmm off
bende emziriyorum tam bir ekmek bağımlısı idim hala gözümün önünde ekmekler dönüp duruyor benim 5 erkek evladım var ve hamur işini çok seviyorlar lahmacunlar börekler poğaçalar derken derken geldi kilolar Oğlum bir buçuk yaşında emiyor biraz zorlanıyorum aslında ama bu sitede motive oluyorum yoksa cesaretim bile yoktu diyet yapmayaYoo çok güzel bence menün hele ki sporların mükemmel. Ben hiç ip atlayamiyorum. Gün içinde aldigin tek karbon 4 kaşık kisir.o da bi kısmı yeşillik. Bence çok normal yani ben olsam 4 kaşıkla kaldığım için vicdan azabı değil kendimi tebrik ederdim.
Oohh maşallah kaç yaşındasın :)bende emziriyorum tam bir ekmek bağımlısı idim hala gözümün önünde ekmekler dönüp duruyor benim 5 erkek evladım var ve hamur işini çok seviyorlar lahmacunlar börekler poğaçalar derken derken geldi kilolar Oğlum bir buçuk yaşında emiyor biraz zorlanıyorum aslında ama bu sitede motive oluyorum yoksa cesaretim bile yoktu diyet yapmaya
Çok çok da iyi olsa en iyi kaynana uzaktaki kaynanadır kızlar unutmayınÇok mu sorunlu kız kaynanan
DoğruÇok çok da iyi olsa en iyi kaynana uzaktaki kaynanadır kızlar unutmayın
38 kuzum daha genç kız sayılırım değilmi tabi geceleri saymazsakOohh maşallah kaç yaşındasın :)
niye kız hepiniz kaynana adayısınızÇok çok da iyi olsa en iyi kaynana uzaktaki kaynanadır kızlar unutmayın
moni bende kaynana uğrayacağım kısa zaman sonra belki belki 3 yıl 5 yıl ama mesafe gerçekten iyi Hem sen onlara özlüyorsun hem Onlar seni sürekli bir arada olunca Kimse kimsenin kıymetini anlayamıyor maalesefÇok çok da iyi olsa en iyi kaynana uzaktaki kaynanadır kızlar unutmayın
önyargı yüzünden oluyo bunlar. herkes olduğu gibi ola sorun kalmıcak.moni bende kaynana uğrayacağım kısa zaman sonra belki belki 3 yıl 5 yıl ama mesafe gerçekten iyi Hem sen onlara özlüyorsun hem Onlar seni sürekli bir arada olunca Kimse kimsenin kıymetini anlayamıyor maalesef
Gelsin gelsinÇok teşekkür ederim Mervecim. Inşallah en kısa zamanda listeye hem girmeyi hem kalabilmeyi başarırım. Ilk menü ve spor geliyor o zaman .....
Keşke daha çok vaktim olsa da daha çok kalabilsem burada. Önceden daha çok vaktim vardı gelen her menüyü yorumluyordum daha eğitici oluyordu şu sınav dönemini bi atlatayım inşallah ona da geri döneceğim. Nerede hata olduğunu görmek açısından çok güzel oluyor.Teşekkür ederimmm Wydracımseninde emeğin çok valla korumadasın ama bir sürü vakit ayırıyorsun buraya da
_Phantom-Opera_ beraber girdik listeye tebrik ederim canımmm seni
Çok uzun zamandır etap listesine giremiyormuşuz geldi 2.liği görünce.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
616. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==>%1,224
2. (10. TAKIM) ==>%1,044
3.(5. TAKIM) ==>0,887
BİREYSEL DERECELER
1.IKokunhuzur (10. Takım) ==>%3,23
2. T Titizz1 (3. Takım) ==> %2,59
3.CurukElma (9. Takım) ==>%2,54
ETAP SONUNCUSU
Birbardakcay ==> -2,52 ==> 3. Takım
Ben ekmeği hiç yemeyenlerdenim :)Hmm o da doğru. Akşamları ekmek yemeyenlerden misin
Oo maşallah abla ben daha 27 olmadım38 kuzum daha genç kız sayılırım değilmi tabi geceleri saymazsak
Tabii ki önyargılar kırılmadı kişisel fikrim budur mesela Ben annemden daha iyi kayınvalidemle anlaşırım İkisi de uzak ben Edirne onlar Biri tokat diğeri Sivas biraz uzun kaldığımız zaman yaz tatilinde Özlem geçtikten sonra şunu şöyle yap bunu böyle et akıl vermeler çoğalıyor Oysaki insanların anlayamadığı şey şu yaşadığında örnek olup yanındaki insanlara onları daraltacak kadar nasihat etmeyeceksin Her insanın hayatı da yaşadıkları da ayrıdır ve kendine zordur saygı duymak ve müdahalelerden kaçınmak gerekiyor tabii bu benim kişisel fikrimönyargı yüzünden oluyo bunlar. herkes olduğu gibi ola sorun kalmıcak.
38 kuzum daha genç kız sayılırım değilmi tabi geceleri saymazsak
Şaka bir yana o konuda bazen 80 yaşı görüyorum Evde 5 erkek çocuğu Bir de eşim 6 erkek laf anlatmak beni çok yorgun ve yaşlı hissettiriyorlarYaştan ziyade kişi nasıl hissediyorsa o yaşta olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?