Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herkesin düzeni farklı olunca kaldığımız yere uyum sağlamak durumundayız kuzum, kendi evlerimiz için de geçerli bu durum. burada da saygı duymak ve müdahaleden kaçınmak devreye giriyor senin de dediğin gibi. keşke herkes birbirinden bir şeyler öğrenebilme isteğinde olsa hayatı daha yaşanabilir kılardık.

Kahvaltı: tost
1 zeytin

Kahve

Öğle : kereviz salatası (sadece yoğurt)

Kahve

Akşam: yarım porsiyon et (dişarıda)
çok az salata
2 3 çiğ köfte
1 su bardağı ayran

1 dilim tatlı

3.5 4 lt su

Pazartesi diyetisyen günüm kontrol bu gündü gitmedim az verince iyi kilo ile gitmeliyim

İyi geceler kızlar nasılsınız

Ya bir gireyim diyorum bir muhabbete katılayım ben yazana kadar 3 er sayfa atlıyor kusura bakmayın gündüz okuldan vakit bulup yazamıyorum girsemde anca okuyorum
Sen muhabbete katılmayı çok bekliyon sanırım. Bütün yorumları da illa okuyup yanıtlamana da gerek yok aslında. cevapla yap ve cevap ver girmiş oluyon olaya

valla işyerinde çok yoğunum inan siteye bile bakamıyorum. yazmayı unutmuşum.
o zaman haftanınkileri perşembe son tarih ya da cuma daha erken saatler diyebiliriz. Çünkü bu saate çok geç kalmış oluyor. Spor derecelerini yayınladıktan sonra siliyorum çünkü sadece sitede kalıyor.

Merhaba hanımlar takimimi tebrik ediyorum süpersiniz :)
Gelelim menume
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Salatalik roka maydanoz dereotu

Öğle : 1kase tutmaç çorbası

Ara 1 muz

Akşam : 1 kase tutmaç çorbası
Fırında patlıcan kabak patates kızartması (sarımsaklı yoğurtlu )

Su 2 lt
Spor 2 saat tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…