Tabii ki önyargılar kırılmadı kişisel fikrim budur mesela Ben annemden daha iyi kayınvalidemle anlaşırım İkisi de uzak ben Edirne onlar Biri tokat diğeri Sivas biraz uzun kaldığımız zaman yaz tatilinde Özlem geçtikten sonra şunu şöyle yap bunu böyle et akıl vermeler çoğalıyor Oysaki insanların anlayamadığı şey şu yaşadığında örnek olup yanındaki insanlara onları daraltacak kadar nasihat etmeyeceksin Her insanın hayatı da yaşadıkları da ayrıdır ve kendine zordur saygı duymak ve müdahalelerden kaçınmak gerekiyor tabii bu benim kişisel fikrim
herkesin düzeni farklı olunca kaldığımız yere uyum sağlamak durumundayız kuzum, kendi evlerimiz için de geçerli bu durum. burada da saygı duymak ve müdahaleden kaçınmak devreye giriyor senin de dediğin gibi. keşke herkes birbirinden bir şeyler öğrenebilme isteğinde olsa hayatı daha yaşanabilir kılardık.
Ya bir gireyim diyorum bir muhabbete katılayım ben yazana kadar 3 er sayfa atlıyor kusura bakmayın gündüz okuldan vakit bulup yazamıyorum girsemde anca okuyorum
Ya bir gireyim diyorum bir muhabbete katılayım ben yazana kadar 3 er sayfa atlıyor kusura bakmayın gündüz okuldan vakit bulup yazamıyorum girsemde anca okuyorum
Sen muhabbete katılmayı çok bekliyon sanırım. Bütün yorumları da illa okuyup yanıtlamana da gerek yok aslında. cevapla yap ve cevap ver girmiş oluyon olaya
o zaman haftanınkileri perşembe son tarih ya da cuma daha erken saatler diyebiliriz. Çünkü bu saate çok geç kalmış oluyor. Spor derecelerini yayınladıktan sonra siliyorum çünkü sadece sitede kalıyor.