Bende de var aynı tümünü alıntılayıp yazayım diyom oku oku sanki sohbet ediyormuşum gibi oluyoSen muhabbete katılmayı çok bekliyon sanırım. Bütün yorumları da illa okuyup yanıtlamana da gerek yok aslında. cevapla yap ve cevap ver girmiş oluyon olaya
10 aydır nişanlımın ailesi ile yaşıyorum nişanlımın kız kardeşi gibi hissetmeye başladım kendimiÇok çok da iyi olsa en iyi kaynana uzaktaki kaynanadır kızlar unutmayın
kafamız uymuyo canım sadece kaynimi düşünür herseyde ona göre plan yapayım isterÇok mu sorunlu kız kaynanan
sporunu yaptın miiİmm severim. Limonlu söyleneyse ben kaçmaya çalışayim burda idare de illa dakikasında cikcan. 17. 10 çıkış 17.00 olursa sorun ediolar . Yeni okul valla zor aksam à gelirim spor yapcam durt beni emi
tebrik ederim kızlarBu hafta etap 2. olduk tüm takımımı kutluyorum.
bireysellerde deIKokunhuzur 1. oldu tebrikler.
Ayy evet ayıptır söylemesi çok da güzel olmuştu severek yedim. Ama şimdi acıktım tekrar. Ama bakıyoruz şu içip direniyoruz.bayılırım turluye
teşekkür ederim zaten bise salı günü diş ameliyatımda var etkilemek istemiyorum siziOkurum o zaman en kısa zamanda
Hoşgeldin
Hoşgeldiin
Maalesef 2 cuma üst üste sabit kilosu var kilo verimi şartı var. 15 ve 22 mart sabit kilodaydı. Bu hafta kilo verdi haftaya da verirse olur.
Sen muhabbete katılmayı çok bekliyon sanırım. Bütün yorumları da illa okuyup yanıtlamana da gerek yok aslında. cevapla yap ve cevap ver girmiş oluyon olaya
Bende de var aynı tümünü alıntılayıp yazayım diyom oku oku sanki sohbet ediyormuşum gibi oluyo
Hep hamur işi sanki kizzzBugü kimse menü paylaşmadı mı yahu neysee ben menümğ paylaşıyorum..
Sabah
El içinin yarısı kadar ekmeğe karışık tost
4 ince dilim domates
5 siyah zeytin
1 kk peynir
Ara 1 elma 3 badem
Öğle
Yarım poğaça 1 bardak şekersiz çay
Akşam
Kendi ellerimle yaptığım lahmacun 1 tane
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor 30 dk yürüyüş
Su 2 lt
Wydra
afiyet olsun canımAyy evet ayıptır söylemesi çok da güzel olmuştu severek yedim. Ama şimdi acıktım tekrar. Ama bakıyoruz şu içip direniyoruz.Akşam en geç 7de yeme işini bitiriyorum ben. Yanı inşallah böyle devam edebilirim.
Ya ben onu denedim de başaramadım malesef hiç ekmek yemeyince başka şeylere saldırıyorumBen ekmeği hiç yemeyenlerdenim :)
Oyyy maşallah ben 2 siyle baş edemiyorum sana kolay gelsin.bende emziriyorum tam bir ekmek bağımlısı idim hala gözümün önünde ekmekler dönüp duruyor benim 5 erkek evladım var ve hamur işini çok seviyorlar lahmacunlar börekler poğaçalar derken derken geldi kilolar Oğlum bir buçuk yaşında emiyor biraz zorlanıyorum aslında ama bu sitede motive oluyorum yoksa cesaretim bile yoktu diyet yapmaya
Inşallah öyle olur . Bizim evde akşam caylari meşhur dayanmak zor. Nereye kadar gidecek bakalım.afiyet olsun canım
inşallah devam edersin erken yemek çok iyi oluyor
takımımı tebrik ederimm
Wydra
menüm
sabah
3 lokmada yenecek boyutta yufka ekmek
ici ne zeytin koydum yedim
domates yedim
3 çatal peynir yedim
öğle
1 tabak ıspanak kabaklı toyga corbasi
ceyrek lavaş tantuni
salata
turşu
ara
yeşilçay
akşam
1 tabak pırasa
yarim saat yürüyüş
2 litre su
Ne güzelBen ekmeği hiç yemeyenlerdenim :)
Bende 44 nabeerOo maşallah abla ben daha 27 olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?