Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlar, cuma menüsü.

Sabah
Kahve

Ara öğün
1 kase yoğurt + 1 avuç müsli

Öğle yemeği
1 kepçe tavuklu şehriye çorbası

Ara öğün
Bir kase meyve salatası, (çilek-kivi-muz-ananas)

Akşam yemeği
1 dilim kıymalı lazanya + 1 kase yoğurt + salata

Akşam çayı
2-3 bardak çay

Gün boyu
2 litre su, kahve

Spor
Yok.

Wydra

Çok uzun zamandır etap listesine giremiyormuşuz geldi 2.liği görünce.
IKokunhuzur 1. liğini tebrik ederim canım
Kızlar tebrik ederim, harikasınız.
IKokunhuzur seni de ayrıca tebrik ederim.
Yeni üyelerle birlikte önümüzdeki hafta ilk sırada oluruz bence bu performans ile.

Çok teşekkür ederim kızlar inanılmaz mutlu oldum mezuniyete çok az kalmışken bu derece beni çok gururlandırdı ay ağlayacağım utanmasam çabaların sonucunu almak çok güzel bişey

Keşke vaktim olsaydı da bu saatten önce görseydim birinciliğimi akşam yediklerimi yemezdim

Sabah kahvaltısı
İki yumurtadan omlet
Beş yeşil zeytin
Bir kk beyaz peynir
Kıvırcık

Ara
Dört altınbaşak light bisküvi
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam
Yok

Ara(misafirlikte)
Bir küçük dilim sütlü irmik tatlısı

Ara
Bir dilim elma
İki dilim portakal
İki tane yaş hurma

Su çok içemedim bugün
Spor yok maalesef

İnşallah canım haftasonu kacirmamamiz lazım
Kaçamak yapma niyetinde değilim ama yarın evlilik yildonumumuz hani olurda eşim yemeğe gotururse azami kaçamak yapabilirim ama evde olursam yapmam inşallah
Bak bu konuda bile aynıyız bugün oğlumun doğumgününğ kutlayacağız.ucundan mucından birşeyler tırtıklayabilirim.şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllarınız olsun inşallah

Günaydın herkese.dün migrenim tutmuştu erken yattım menümü şimdi yazayım.bu arada zeyneppk sporda birinci olmuşsun tebrik ederim arkadaşım darısı kilo vermede 1. Liğe inşallah. Wydra
Sabah: tb ekmeğe tost
Öğle:5 çiğköfte,marul
Ara:1 makaron,1kyrabiye
Akşam:1 kaşık kurufasülye,1 kaşık bulgur pilavı
1 lt su,1 saat tenis

Ayy ne güzel çok teşekkür ederim canım
Seninde oğluna mutlu yıllar canım Rabbim güzel hayırlı bir ömür nasip eylesin inşallah

Amin canım inşallah bu hafta çok spor yaptım evt

Zar zor arayıp buldum kacirmisim bu gonderiyi
Yuppii sporda birinci olmuşum mutlu oldum inşallah ileride kilo vermedede birinci olurum

Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılları olsun.

zeyneppk seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun, bir yastıkta uzun, mutlu yıllar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…