Bu hafta etap 2. olduk tüm takımımı kutluyorum.
bireysellerde deIKokunhuzur 1. oldu tebrikler.
Çok uzun zamandır etap listesine giremiyormuşuz geldi 2.liği görünce.
IKokunhuzur 1. liğini tebrik ederim canım
Kızlar tebrik ederim, harikasınız.
IKokunhuzur seni de ayrıca tebrik ederim.
Yeni üyelerle birlikte önümüzdeki hafta ilk sırada oluruz bence bu performans ile.
Bak bu konuda bile aynıyızİnşallah canım haftasonu kacirmamamiz lazım
Kaçamak yapma niyetinde değilim ama yarın evlilik yildonumumuz hani olurda eşim yemeğe gotururse azami kaçamak yapabilirim ama evde olursam yapmam inşallah
Ameliyattan sonra da kilo verebilirsin bak hep çorba falan içmen gerekecek çünküteşekkür ederim zaten bise salı günü diş ameliyatımda var etkilemek istemiyorum sizi
Ayy ne güzel çok teşekkür ederim canımBak bu konuda bile aynıyızbugün oğlumun doğumgününğ kutlayacağız.ucundan mucından birşeyler tırtıklayabilirim.şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
Amin canım inşallah bu hafta çok spor yaptım evtGünaydın herkese.dün migrenim tutmuştu erken yattım menümü şimdi yazayım.bu aradazeyneppk sporda birinci olmuşsun tebrik ederim arkadaşım darısı kilo vermede 1. Liğe inşallah. Wydra
Sabah: tb ekmeğe tost
Öğle:5 çiğköfte,marul
Ara:1 makaron,1kyrabiye
Akşam:1 kaşık kurufasülye,1 kaşık bulgur pilavı
1 lt su,1 saat tenis
Zar zor arayıp buldum kacirmisim bu gonderiyiSPOR SKORLARI
1 zeyneppk 1500 2 @kullaniciadine 1303 3 H HAYAT40INDABASLAR 1275 4 @Ssy8491 1100 5 S Sade01 1090 6 almora34 900 7 @sara_28 870 8 _Phantom-Opera_ 845 9 @melek ada 585 10 kkelebeketkisi 580 11 @60kiloyum 360 12 @mn5822 341 13 gezegenfeza 300 14 @vorones 230 15 @gulsahhh01 215 16 @Natsume 213 17 @obezzto 180 17 @hedef56 180 18 T Tombisko 55 19 KumsalveDeniz 0 19 IKokunhuzur 0 19 @breeze3535 0 19 @Antepia27 0 19 @AburCubur_ 0
Maşallaaah :)Bende 44 nabeer
Tebrik ederim canımİnanmıyorummmmmmmayyyyyy Çooookkkk mutluyum şuandaaaaa
Oğlunun doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılları olsun.Bak bu konuda bile aynıyızbugün oğlumun doğumgününğ kutlayacağız.ucundan mucından birşeyler tırtıklayabilirim.şimdiden evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllarınız olsun inşallah
Tebrikler canımmmZar zor arayıp buldum kacirmisim bu gonderiyi
Yuppii sporda birinci olmuşum mutlu oldum inşallah ileride kilo vermedede birinci olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?