Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kafamız uymuyo canım sadece kaynimi düşünür herseyde ona göre plan yapayım ister
ne bileyim demlik demlik çay içsek gezsek kocam var mı yok mi umursamasam anlasiriz

sporunu yaptın mii
Yaptim yaptım. . İnan çok zor bi gündü ama yaptım. Gerçi gelince bi kaç abur cubur oldu ama.olsun . Spor da iyi ter attm

Cuma menüm Wydra

Kahvaltı; 1 patatesten haşlama tarzı kızartma, 1 kk beyaz peynir, yarım dilim tb ekmeği
Öğle; 1 kepçe yayla çorbası
Akşam; 4 yk sulu köfte, 4 yk pilav, 2 yk yoğurt
Ara; 1 kivi
Yatmadan; yeşilçay

Spor; 60 dk tempolu yürüyüş
Su; 2 litreye yakın

tebrik ederim kızlar
Tebrik ederim canım
IKokunhuzur tebrikler canımmm menünün yakın takipçisiyim
Tebrikler yaa. Harikasın m ne güzel bi duygu.

Teşekkürler kızlar gerçekten çok güzel bi duygu aynı şeyi gece de yazmış olabilirim ama geriye dönüp baktığımda kendimle gurur duyuyorum çok uzun bi yol vardı önümde şimdi sadece ufacık bi düzlük kaldı ama bence asıl zor kısım şimdi başlıyor inşallah kilomu korumayı başarabilirim

seaBahAR
616. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2255182

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2255183
Yarışmamız 616. Etap birincisi 10.Takımdan

IKokunhuzur
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
616. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
  • 3. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2255185
616. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (9 ► 5)
  • 5. TAKIM (6 ► 3)
  • 10. TAKIM (3 ► 2)
  • 13. TAKIM (7 ► 4)

Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin Dr ne dedi nasıl tedavi önerdi

Öok geçmiş olaun inşallah ameliyatsız ilaçla hemen iyileşirsin

Çook geçmiş olsun canım Allah şifa versinnn ilaç etkili olur inşallah

çok geçmiş olsun saracım. kolunu hareket ettirememen kolundan da kaynaklı olabilir. bi mr da kolun için çektir kuzum. bak banuya 1 yıldır uğraşıyo fıtık diye onlarca doktor mr ..doktorlar acil boyun fıtığı ameliyatı dedi ama sorun kızın kolundaymış. omuzda yırtık. aynı sorunu bende yaşıyorum, kolumu hala tam kaldıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…