- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
Yaptim yaptım. . İnan çok zor bi gündü ama yaptım. Gerçi gelince bi kaç abur cubur oldu ama.olsun . Spor da iyi ter attmkafamız uymuyo canım sadece kaynimi düşünür herseyde ona göre plan yapayım ister
ne bileyim demlik demlik çay içsek gezsek kocam var mı yok mi umursamasam anlasiriz
sporunu yaptın mii
Tebrikler yaa. Harikasın m ne güzel bi duygu.İnanmıyorummmmmmmayyyyyy Çooookkkk mutluyum şuandaaaaa
tebrik ederim kızlar
Tebrik ederim canım
Tebrikler yaa. Harikasın m ne güzel bi duygu.
Cok teşekkür ederim canım inşallah cok incesinOğlunun doğum günü kutlu olsun canım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılları olsun.
zeyneppk seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun, bir yastıkta uzun, mutlu yıllar dilerim
İnanmıyorummmmmmmayyyyyy Çooookkkk mutluyum şuandaaaaa
Cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin Dr ne dedi nasıl tedavi önerdi
İnşallah ameliyata gerek kalmaz cok yorma kendiniİğne ve ilaç tedavisi verdi bunlarla iyileşme olmazsa ameliyat olursun dedi
İnşallah ameliyata gerek kalmaz cok yorma kendini
çok geçmiş olsun saracım. kolunu hareket ettirememen kolundan da kaynaklı olabilir. bi mr da kolun için çektir kuzum. bak banuya 1 yıldır uğraşıyo fıtık diye onlarca doktor mr ..doktorlar acil boyun fıtığı ameliyatı dedi ama sorun kızın kolundaymış. omuzda yırtık. aynı sorunu bende yaşıyorum, kolumu hala tam kaldıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?