Günaydın, cacık ile aynı şekilde yapılan sadece salatalık yerine havuç rendesi konulan bir salata. Istenirse yoğurdun içine bir miktar mayonezde ilave edilebilir.
Pazartesi kilo bildirimi, 73,4 kg. Wydra
Günaydın, cacık ile aynı şekilde yapılan sadece salatalık yerine havuç rendesi konulan bir salata. Istenirse yoğurdun içine bir miktar mayonezde ilave edilebilir.
Pazartesi kilo bildirimi, 73,4 kg. Wydra
Günaydın herkese ben de kilomu bildireyim Cuma günü 81.9
bugün 81.5
fark -400 gram
Buna da şükür bu arada günün sporu yapıldı 45 dakika eliptik herkese hayırlı mutlu bir pazartesi diliyorum nokta
Ya kusura bakmayın bir teknoloji özürlü olarak şu telefonun klavyeye konuşarak yazma özelliğini deniyorum yeni keşfettim ben nokta koyacak mı bakalım diye denemiştim nokta dedim nokta yazmış koymamış bu özellik çok hoşuma gitti Gerçi ben gibi bilmeyen yoktur ama varsa tavsiye ederim özellikle çocuklar için çok pratik
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar çiğ Havucun kalorisi nedir Yani ben çok severim Gün içinde çıtır çıtır yemek istiyorum aslında çiğ diye masum görünüyor ama patates gibi de kalorili bir şey mi Merak ettim Sizce ara öğünlerde yenebilir mi
Bir de bir şey sormak istiyorum arkadaşlar çiğ Havucun kalorisi nedir Yani ben çok severim Gün içinde çıtır çıtır yemek istiyorum aslında çiğ diye masum görünüyor ama patates gibi de kalorili bir şey mi Merak ettim Sizce ara öğünlerde yenebilir mi
Havuç glisemik indeksi yüksek bir gıda yani şeker oranı yüksek bir gıda yenebilir ama coo yersen sıkıntı olabilir onun yerine salatalik yiyebilirsin içinde sadece su barindirir