Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Havuç çok yendiğinde özellikle de suyu şeklinde tüketildiğinde kilo aldırabiliyor.Salatalık en iyi alternatif diye biliyorum.Naçizane fikrim

Selamlar,
100 g havuç 31kCal
100 g salatalık 11 kCal
100 g elma 59 kCal
Kilo vermek isteyen biri günlük max. 1500-2000 kCal almayı hedeflemeli.
Sonuç olarak çiğ olarak tüketilen sebzeler meyvelerden daha iyi. Yine de günlük 600 gramı geçmemesinde fayda var.

1000 kalori altına düşüldüğünde kilo verimi zorlaşır deniyor... Bu beni korkutuyor açıkçası ya... Hesaplarıma göre 1000e ulaşmıyor, çoğumuzunda öyle menüler göre.

1000 kalori altına düşüldüğünde kilo verimi zorlaşır deniyor... Bu beni korkutuyor açıkçası ya... Hesaplarıma göre 1000e ulaşmıyor, çoğumuzunda öyle menüler göre.
Yani ben profesyonel değilim ama durum şöyle oluyormuş. Vücuda enerji girişi az olunca yakış da az oluyor. Az yiyoruz, vücut endişeleniyor, giriş yok, ee yaşamın devamı için enerji lazım, o zaman her geleni depolayayım dermiş ve kilo verişi yavaşlar ve hatta dururmuş. Önemli olan az kalori almaktan ziyade çok yakmak. Onda da aşırıya kaçmadan bedeni terletmek ve kalp atışlarını hızlandırmak gerekirmiş. Normal tempoda 2 saat yürümek yerine hızlı tempoyla 30 dakika yürüyüş daha faydalı olurmuş mesela. Ya da bir süre yürüyüp 2 dakika koşmak ve bunu bir kaç kere tekrar etmek.. Maksat bedeni endişelendirmeden harekete alıştırmak. Ne yediğimizden ziyade ne yaptığımız önemli:)

Waww super cevap.ay cok tesekkur ederim. Dikkat edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…