Kızlar 13 nisanda ablamın nişanı var (isteme, söz, nişan bir arada olacak). Benim nişanlımın gelmesi gerekiyor mu sizce?
Napsam bilemedim konu dışı biliyorum ama kusura bakmayın lütfen.. Nişanlım gelmek istemiyor. 3 ay sonrada düğünümüz var. Ailemle vakit geçirsin istedim ben. Birde ya evlendikten sonra da ailemin yanına gitmek istemezse? Şimdiden alışsa iyi olmaz mı?
tabii ki gelmesi gerekiyor kuzum, aynı şekilde senin de onların özel günlerine gitmen gerektiği gibi.. ki çok yakının ablan.. siz bir yuva kuracaksınız birbirinize olduğu kadar ailelere de alışmalısınız. ve evet baştan nasıl giderse öyle olur, sonradan da gitmek istememesi büyük olasılık. bu da huzursuzluğa yol açar. kırmadan dökmeden konuşmalısınız. herkesle olmasa bile 1. derece yakınlarla görüşülmeli, her iki tarafın ailesi ile de.
Kızlar 13 nisanda ablamın nişanı var (isteme, söz, nişan bir arada olacak). Benim nişanlımın gelmesi gerekiyor mu sizce?
Napsam bilemedim konu dışı biliyorum ama kusura bakmayın lütfen.. Nişanlım gelmek istemiyor. 3 ay sonrada düğünümüz var. Ailemle vakit geçirsin istedim ben. Birde ya evlendikten sonra da ailemin yanına gitmek istemezse? Şimdiden alışsa iyi olmaz mı?
Günaydın canım,bence gelse iyi olur malum artık o da senin ailenden biri sayılıyor.Nasıl ki sen eşinin ailesinin önemli günlerinde olmak zorundaysan o da öyle.Bence ikna etmeye bak,annenler de bozulur gelmezse çünkü.Kolay gelsin hep derim 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık ama en zoru o 1 yıldı.Sen ve O değil senin ailen ve O nun ailesi olarak yaşanan bir süreç nişanlılık
Kahvaltı; 1 kivi, 1 dilim tb ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 b çay
Öğle; 4 yk sulu köfte
Akşam; 100 gr ton balıklı salata, 2 adet yaprak galeta, 5 adet balık kraker
Yatmadan; 2 b yeşilçay
Günaydın Zeynep. Ya ben kahvaltida gene çörek yedim . Ekmek yemeyince. .
Aslında ne var ne yok annemé verdim babam sever yesin Die. Ama kalan bi kaç tane yi başıma belà ettim