Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın Zeynep. Ya ben kahvaltida gene çörek yedim . Ekmek yemeyince. .
Aslında ne var ne yok annemé verdim babam sever yesin Die. Ama kalan bi kaç tane yi başıma belà ettim
Günaydın canım afiyet olsunmu desem :)
Ekmek yemeyince başka şeylere sariyorsan ekmek ye bence

Selamlar,
Sebzelere ağırlık verin, lifli sebzeler bağırsakları rahatlatır ve mutlaka yürüyüş yapın. Çabuk kurtulursunuz inşallah.
teşekkür ederim lifli gıda kısmını atlıyorum çorba içmeye salatalara yağ eklemeye gayret ediyorum ama. yürüyüşüm de genelde yapıyorum aslında ama ben kendimi bildim bileli bu sorunu çekiyorum off of

Kesinlikle gelmeli.artık o da ailenin bir ferdi.erkekler sevmezler merasimleri hatta ellerinden gelse kendi düğünlerine bile gitmek istemezler.benimki öyle mesela.bu konuda onu zorlamalısın şimdiden alışmalı bunlara

Kesinlikle katılıyorum yarın birgün bacanak olacaklar sürekli görüşeceksiniz.düşünsene sizin düğününğze ablanın nişanlısı gelmese ne düşünürsğnüz?

Bu konu hakkında cahilim
Şuan tanımadığı için gitmek istemeyebilir evlendikten sonra istese istemese de tanır
Günaydın. Canım. Ben nisanliyken abimin düğünü olmstu. Ankaradan erzuruma beraber gitmiştik. Nikahımiz vardı. Çok da güzel olmuştu kaynasmisti ailemle
Kesinlikle gelmeli.artık o da ailenin bir ferdi.erkekler sevmezler merasimleri hatta ellerinden gelse kendi düğünlerine bile gitmek istemezler.benimki öyle mesela.bu konuda onu zorlamalısın şimdiden alışmalı bunlara
Çooook teşekkürler yorumlarınız için kızlar Acaba hata mı ediyorum ısrar edereken diyordum ama çok daha oturdu artık kafamda. Dediğiniz gibi inşallah getirebilirim. Biraz daha ikna olmaya başladı nişanlım da. İnşallah gelecek bakalım

Merhabalar dün telefonum da sıkıntı vardı menüyü veremedim
Dün kü menü

Sabah avuç içi kepekli ekmek arası domates peynir salatalık

Öğlen bir kase çorba 1 elma

Akşam 2 kuru patlıcan dolması ayran salata

Su : 1lt
Spor: 40dk

Wydra

Dengeli olmuş da 2si1 arada yerine sadeyi tercih et 2s,1 arada da baya bi kalori var
Teşekkür ederim. Normalde hep sade içerim, öyle severim. Dün. Misafirim vardı sade isteseydim o içmeyecekti odamda son 2 2si bir aradadan verdim falan oldu öyle bid şeyler.

Asıl problem bugünnnnn arkadaşı ziyarete gittikk ve bir sürü tatlı şey getirdii. 2 dilim baklava ve 2 tane anne kurabiyesi yedim. Güya detoks yapacaktım bugün. Şimdi kalori hesabı yapıp egzersiz bakacağım.

İpleri sıkı tut arada gevşetir gibi yap ama kontrol hep sende olsun tatlı tatlı ikna et. 12 yıllık evliyim bu arada.aile ilişkileri evlilikte çok önemlidir bu yğzden insanlar ne kavgalar ediyor.dengeyi kurmak senin elinde.şimdiden mutluluklar canım

Eşim daha balık getirecek te akşam yemeğimi pişireceğim peeeh. Menümü yazayım bari yemişim gibi
Sabah: haşl yumurta, peynir, zeytin, domates,1dlm tbbekmek
Öğle: çorba,ızgara tavuk,salata,3 kaşık dövme pilavı
Ara:5-6 çilek,az tarhana cipsi
Akşam: ızgara balık,salata
1.5 lt su, 30 dk cardio Wydra @ moni

Sabah
Bir kase paça çorbası

Öğle
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa

Ara
Üç tane erik
Dört tane çilek

Ara
Bir tane kayısılı activa

Akşam
Bir kepçe çorba
İki parça haşlanmış tavuk
İki kaşık patlıcan yemeği
Salata

Ara
Bir kase sarımsaklı yoğurtlu bol baharatlı kinoa (yemeyedebilirim)

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş bir buçuk saat ütü

Hercai91 moni Wydra

İyi akşamlar kızlar kolumun ağrısı ilaçların etkisi geçene kadar iyi sonra aynı sancılı ağrılar geti geliyor nasıl olacak hiç bilmiyorum ama menümü yazayım bari
Çok geçmiş olsun,aklınızda bulunsun muhtemelen ilaçlarınız kas gevşeticilerdir,midenize dokunabilirler.

Menum

Sabah 2 yumurta 1 etımek 6 zeytin

Öğlen 4 parmak kadar lahmacun.3-4 köfte kadar tavuk.ayran

Aksam .2 köfte kadar tavuk. 2 kase yoğurtlu kabak çorba. 1 kucuk kuru dolma

Gün boyu 1 maden suyu .1 yeşil cay

Spor. 21 dk kardiyo.20 dk ağırlık. 5500 de adım

Wydra

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
domates salatalık yeşillik
10 badem
1 bar kefir
1 dilim ekmek

Öğle : 1 yumurta
1 kk peynir
2 bar ayran
yeşillik
1 dilim ekmek

ara: 10 çağla
1 çay bar süt

Akşam : mantar biber sote
1 bar ayran
2 dilim ıspanaklı börek
10 badem

ara: süt

Su : 3 lt

Spor: 30 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…