Selamlar,bnede de sürekli tuvalet problemi va r ya bıktım valla bende
Günaydın canım afiyet olsunmu desem :)Günaydın Zeynep. Ya ben kahvaltida gene çörek yedim . Ekmek yemeyince. .
Aslında ne var ne yok annemé verdim babam sever yesin Die. Ama kalan bi kaç tane yi başıma belà ettim
teşekkür ederim lifli gıda kısmını atlıyorum çorba içmeye salatalara yağ eklemeye gayret ediyorum ama. yürüyüşüm de genelde yapıyorum aslında ama ben kendimi bildim bileli bu sorunu çekiyorum off ofSelamlar,
Sebzelere ağırlık verin, lifli sebzeler bağırsakları rahatlatır ve mutlaka yürüyüş yapın. Çabuk kurtulursunuz inşallah.
keşke yaksa çok bahanem var da
Kesinlikle gelmeli.artık o da ailenin bir ferdi.erkekler sevmezler merasimleri hatta ellerinden gelse kendi düğünlerine bile gitmek istemezler.benimki öyle mesela.bu konuda onu zorlamalısın şimdiden alışmalı bunlaraKızlar 13 nisanda ablamın nişanı var (isteme, söz, nişan bir arada olacak). Benim nişanlımın gelmesi gerekiyor mu sizce?
Napsam bilemedim konu dışı biliyorum ama kusura bakmayın lütfen.. Nişanlım gelmek istemiyor. 3 ay sonrada düğünümüz var. Ailemle vakit geçirsin istedim ben. Birde ya evlendikten sonra da ailemin yanına gitmek istemezse? Şimdiden alışsa iyi olmaz mı?
Lütfen kusura bakmayın yazmayacaktım, kafamda dolanıp duruyor bende biraz kalbini kırdım onun, onada kafayı taktım.
Kesinlikle katılıyorum yarın birgün bacanak olacaklar sürekli görüşeceksiniz.düşünsene sizin düğününğze ablanın nişanlısı gelmese ne düşünürsğnüz?tabii ki gelmesi gerekiyor kuzum, aynı şekilde senin de onların özel günlerine gitmen gerektiği gibi.. ki çok yakının ablan.. siz bir yuva kuracaksınız birbirinize olduğu kadar ailelere de alışmalısınız. ve evet baştan nasıl giderse öyle olur, sonradan da gitmek istememesi büyük olasılık. bu da huzursuzluğa yol açar. kırmadan dökmeden konuşmalısınız. herkesle olmasa bile 1. derece yakınlarla görüşülmeli, her iki tarafın ailesi ile de.
Bu konu hakkında cahilim
Şuan tanımadığı için gitmek istemeyebilir evlendikten sonra istese istemese de tanır
tabii ki gelmesi gerekiyor kuzum, aynı şekilde senin de onların özel günlerine gitmen gerektiği gibi.. ki çok yakının ablan.. siz bir yuva kuracaksınız birbirinize olduğu kadar ailelere de alışmalısınız. ve evet baştan nasıl giderse öyle olur, sonradan da gitmek istememesi büyük olasılık. bu da huzursuzluğa yol açar. kırmadan dökmeden konuşmalısınız. herkesle olmasa bile 1. derece yakınlarla görüşülmeli, her iki tarafın ailesi ile de.
Günaydın canım,bence gelse iyi olur malum artık o da senin ailenden biri sayılıyor.Nasıl ki sen eşinin ailesinin önemli günlerinde olmak zorundaysan o da öyle.Bence ikna etmeye bak,annenler de bozulur gelmezse çünkü.Kolay gelsin hep derim 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık ama en zoru o 1 yıldı.Sen ve O değil senin ailen ve O nun ailesi olarak yaşanan bir süreç nişanlılık
Günaydın. Canım. Ben nisanliyken abimin düğünü olmstu. Ankaradan erzuruma beraber gitmiştik. Nikahımiz vardı. Çok da güzel olmuştu kaynasmisti ailemle
Çooook teşekkürler yorumlarınız için kızlarKesinlikle gelmeli.artık o da ailenin bir ferdi.erkekler sevmezler merasimleri hatta ellerinden gelse kendi düğünlerine bile gitmek istemezler.benimki öyle mesela.bu konuda onu zorlamalısın şimdiden alışmalı bunlara
Teşekkür ederim. Normalde hep sade içerim, öyle severim. Dün. Misafirim vardı sade isteseydim o içmeyecekti odamda son 2 2si bir aradadan verdim falan oldu öyle bid şeyler.Dengeli olmuş da 2si1 arada yerine sadeyi tercih et 2s,1 arada da baya bi kalori var
İpleri sıkı tut arada gevşetir gibi yap ama kontrol hep sende olsunÇooook teşekkürler yorumlarınız için kızlarAcaba hata mı ediyorum ısrar edereken diyordum ama çok daha oturdu artık kafamda. Dediğiniz gibi inşallah getirebilirim. Biraz daha ikna olmaya başladı nişanlım da. İnşallah gelecek bakalım
Çok geçmiş olsun,aklınızda bulunsun muhtemelen ilaçlarınız kas gevşeticilerdir,midenize dokunabilirler.İyi akşamlar kızlar kolumun ağrısı ilaçların etkisi geçene kadar iyi sonra aynı sancılı ağrılar geti geliyor nasıl olacak hiç bilmiyorum ama menümü yazayım bari
Çok geçmiş olsun,aklınızda bulunsun muhtemelen ilaçlarınız kas gevşeticilerdir,midenize dokunabilirler.
Dolmaların içinde 1 er yemek kaşığı pilav anca oluyor öğlen aksam 4er kaşık pilav yemiş oldumDengeli bir menü olacaktı ki karbonu fazla kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?