Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sağol canım ama kas gevşetici yok ağrı kesici iltihap giderici iğne ve tablet ilaçlar ama etkileri kısa sürüyor malesef
ay canım ya
aynı acıları çok uzun süre çekmiş ve hala daha kısmen rahatlasa da çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum
Rabbim sağlık sıhhat şifa versin inşallah.

iyi akşamlar kızlarrrr bugün hava yağmurluydu içimiz karardı. yoğunluk da var. yoruldum bayağı....

bir süredir iştahım çok açık. toplayamadım. sıkıldım da. birkaç tane takviye kullanıyorum. demir en başta tabi. aylardır.... omega 3, bir firmanın d vitamini. uzun süredir. ama şunu farkettim ki omega 3 ün firmasını değiştirdiğimden bu yana iştah tavan. sanırım bu yeni marka yaramadı bana. bırakacağım. elimdekini bitirmek için sonra devam ederim. bir daha da bu markayı almam. bakalım benim iştah nasıl etkilenecek.

Selamlar, salı bildirimi.

Sabah
Kahve

Ara öğün
Yarım armut

Öğle yemeği
1 dilim tost ekmeği + yağsız beyaz krem peynir

Akşam yemeği
1 kepçe yoğurt çorbası + bamya + salata

Akşam çayı
2-3 bardak çay

Gün boyu
2,5 litre su, kahve

Spor
16500 adım (12 km) yürüyüş
15 mekik
10 yarım mekik
Iyi geceler

Wydra

Merhaba bugün iyi başlayan fakat kötü biten bir gün oldu benim için çok mükemmel bir menü veremeyeceğim maalesef
SABAH biraz bakla kavurması bir yemek kaşığı kadar tahin
OGLE bakla kavurması Bir kase yoğurt
ARA bir avuç yer fıstığı sütlü nescafe
AKSAM 8 kadar ev köftesi salata
ve maalesef bugün kaçamak yaptım uzun zamandır ilk defa isterseniz ne olduğunu yazmayayım ben böyle kaçırılan yiyeceklerin yazılmasına şahsım adına karşıyım çünkü
SU 3 litre
SPOR bugün yok
herkese hayırlı akşamlar

Merhabalar
Bugün arkadaşı ziyarete gittik geçmil olsun için. Masa full tatlı doluydu ve kaçamak yaptım.

Sabah
2 yumurta
Yarım kk peynir
1 sb kefir

Ara
Sade neskafe

Ara2
Sade Türk kahvesi

Öğle
2 dilim baklava
2 tane anne kurabiyesi

Akşam
2 pirzola
Birkaç kuşbaşı tavuk şiş
Salata
2 dilim lavaş

Su; 1lt
Spor: 7800adım (5.6km)
Wydra

Teşekkür ederimmm... İpleri sıkı tatlı tutmayı deneye deneye öğrenmek nasip olur inşallah banada
Sanada maşallah valla 12 yıl da az değil

İyi geceler hanımlar bugünkü menüm;

Kahvaltı; 7 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim ekmek, 1 b çay
Ara; 1 kupa sade kahve
Öğle; 4 yk tazefasulye, 4 yk bulgur, 200 ml ayran
Akşam; yağsız salata, 2 tane mısır pirinç patlağı

1,8 litre su
45 dk tempolu yürüyüş + 50 mekik
Wydra

maaşallah menü çok guzel sabaha yumurta koyup akşamdan da mısır pirinç patlagini çıkarıp yarın uygularım fikir oldu

Merhabaaaa

Bugünkü menüm
Sabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Bol Peynirli yeşil salata
Zeytin

Ara
Üç beş tane kuru üzüm çok azdı
bir küçük parça cevizli şekersiz el yapımı sucuk(pestil gibi bişey anlatamadım)
Ayran

Öğlen
Bol salata (peynirli pastırmalı)
Üç dört çiğ köfte

Ara
Sade maden suyu

Akşam
Üç yemek kaşığı türlü
Yoğurt
Salata

Ara
Sade Türk kahvesi

Bugün yine annemdeydim bol öğünlü bi gün oldu ama hep sağlıklı şeylerden tercih etmeye çalıştım bir sürü cıss vardı yemedim

Ama Anneannem Erzincan’dan yağlı ekmek getirmiş minicik tadına baktım Allahımmmm aklımdan çıkmıyor Hala yemin ederim

Su
2,5 litre
Spor
20 dakika normal tempo yürüyüş

Canım Bence artık ailenin bir bireyi olduğu için kesinlikle gelmesi lazım. Gelmezse garip olur.inşallah ikna edebilirsin gelir

bnede de sürekli tuvalet problemi va r ya bıktım valla bende

Offf benim başımın derdi o yemin ederim.bugün üç öğünümde de salata vardı bakalım yarına sonuç ne olacak

Sabah: 1 dilim tb ekmek, peynir
Öğle: hanımeller bisküvi
Ara:Elma
Akşam: kahvaltı yaptık. 1,5 dilim tb ekmek, peynir, zeytin, reçel, yumurta
Ara: misafirliğe gittim. 4 tane sarma, bir tane elmalı kurabiye, bir porsiyon çikolatalı tatlı
Su: yarım litre maalesef
Spor: 3500 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…