ay canım yaÇok sağol canım ama kas gevşetici yok ağrı kesici iltihap giderici iğne ve tablet ilaçlar ama etkileri kısa sürüyor malesef
İyilik sağlık,senden naber
Teşekkür ederimmm... İpleri sıkı tatlı tutmayı deneye deneye öğrenmek nasip olur inşallah banadaİpleri sıkı tut arada gevşetir gibi yap ama kontrol hep sende olsuntatlı tatlı ikna et. 12 yıllık evliyim bu arada.aile ilişkileri evlilikte çok önemlidir bu yğzden insanlar ne kavgalar ediyor.dengeyi kurmak senin elinde.şimdiden mutluluklar canım
çok yorgun valla bu çocuklar canıma okuyor benim bu arada bende sana menulerim nasıl gidiyor yorumlar mısın diyecektim
maaşallah menü çok guzel sabaha yumurta koyup akşamdan da mısır pirinç patlagini çıkarıp yarın uygularım fikir olduİyi geceler hanımlar bugünkü menüm;
Kahvaltı; 7 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim ekmek, 1 b çay
Ara; 1 kupa sade kahve
Öğle; 4 yk tazefasulye, 4 yk bulgur, 200 ml ayran
Akşam; yağsız salata, 2 tane mısır pirinç patlağı
1,8 litre su
45 dk tempolu yürüyüş + 50 mekik
Wydra
Kızlar 13 nisanda ablamın nişanı var (isteme, söz, nişan bir arada olacak). Benim nişanlımın gelmesi gerekiyor mu sizce?
Napsam bilemedim konu dışı biliyorum ama kusura bakmayın lütfen.. Nişanlım gelmek istemiyor. 3 ay sonrada düğünümüz var. Ailemle vakit geçirsin istedim ben. Birde ya evlendikten sonra da ailemin yanına gitmek istemezse? Şimdiden alışsa iyi olmaz mı?
Lütfen kusura bakmayın yazmayacaktım, kafamda dolanıp duruyor bende biraz kalbini kırdım onun, onada kafayı taktım.
bnede de sürekli tuvalet problemi va r ya bıktım valla bende
Nerde gülüm, yarın ev temizleyecem, perşembeden itibaren kermes. Pazartesi tekrar ev temizler sonra dinlenirim. Bu dönemde baya ağrı kesici almam lazım, dizlerim, bacaklarım pertBi dinlen de kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?