Ayy bu mesajı görmek ise yarar inşallah. Kaçamak çok olmasa bile çok yedim yaawGünaydındün menülerde kaçamaklar gördüm hala telafi edebilirsiniz 2 günümüz var.2 gün dikkat
Selamlar,Sabah: 1 dilim tb ekmek, peynir
Öğle: hanımeller bisküvi
Ara:Elma
Akşam: kahvaltı yaptık. 1,5 dilim tb ekmek, peynir, zeytin, reçel, yumurta
Ara: misafirliğe gittim. 4 tane sarma, bir tane elmalı kurabiye, bir porsiyon çikolatalı tatlı
Su: yarım litre maalesef
Spor: 3500 adım
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
dün 20lik dişimin biri alındı ameliyatla o kadar zor geçti ki.. sol yanağında resmen pinpon topu var gibi şiş . bugün raporluyum ama yarında bu yüzle nasıl ise gidicem bilmiyorum. bide agrım var ilaçlar çok fayda etmiyor.. ne zormuss
dünkü menüm
sabah
çeyrek yufka ile zeytin peynir
öğle
dişimi cektirdikten sonra 5-6 saat bise yiyemeyecegim için sandviç yedim
akşam
yarim kase yayla çorbası
çay kaşığı ile besleniyorum
1bucuk litre su
spor yok
Wydra
Çok geçmiş olsun.Günaydın kızlar
dün 20lik dişimin biri alındı ameliyatla o kadar zor geçti ki.. sol yanağında resmen pinpon topu var gibi şiş . bugün raporluyum ama yarında bu yüzle nasıl ise gidicem bilmiyorum. bide agrım var ilaçlar çok fayda etmiyor.. ne zormuss
dünkü menüm
sabah
öğle
akşam
yarim kase yayla çorbası
1bucuk litre su
spor yok
Wydra
ay canım ya
aynı acıları çok uzun süre çekmiş ve hala daha kısmen rahatlasa da çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum
Rabbim sağlık sıhhat şifa versin inşallah.
Günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
öğle
akşam
yarim kase yayla çorbası
1bucuk litre su
spor yok
Wydra
Çok geçmiş olsun canım ağrı kesici ne alıyorsunGünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
öğle
akşam
yarim kase yayla çorbası
1bucuk litre su
spor yok
Wydra
Haklısın canm benm en büyük sıkıntım su içememek. Dediklerine dikkat edecem. Teşekküre ederimSelamlar,
Su miktarını arttırmak için naçizane tavsiyelerim olacak ☺
-Suyu bardakla değil de bir şişeyle içelim. Mesela 0,5 litrelik bir su şişeniz olursa gün içinde 4 şişe su içeyim diye hedef koyabiliriz.
-Yemeklerin yanına içecek, çay, kahve yerine su içersek otomatikman hedefe yaklaşmış oluruz. Diğer içecekleri ara öğün ya da keyif verici bir kaçamak olarak içebiliriz.
-Suyumuzu zaman zaman tatlandırabiliriz. Ince bir dilim limon, portakal, salatalık vs. ile... Sık olmasın ki böbreklere çok iş çıkmasın.
Zaman zaman benimde su içememe durumum olmuştu, bu şekilde aştım. Paylaşmak istedim
Geçmiş olsun canımamin canım sağol
çok zorluyor beni olmazsa omuz MR ı çektirecem iğneler bitti ama ağrılarım geçmedi
Geçmiş olsun canım
Baklayı baklava dşye okudumbugünkü menüm
sabah
1 elma
öğle
5yk kavurma
2 dilim ekmek
1 eti cin
ara
2 burçak bisküvi
1 incir 1 ceviz
akşam
2 yk bakla
yoğurt
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
ara
1 salatalık
2 yk yoğurt
su:2 lt
spor 45 dk tempolu yürüyüş
Wydra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?