Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
10 badem
Yeşillik
1 bardak kefir
Kahve
Öğle: menemen
1 bar ayran
1 dilim ekmek
5 çilek
1 çay bar süt
Akşam : et kavurma
yeşillik
1 bar ayran
10 badem
1 bar kefir
Su: 3 lt
Dişim ağrıyor bir kaç gündür hiş keyfim yok
Sara nasıl oldun
canım hacamat yaptırmak çok iyi geliyor nerede oturuyorsun daha önce yaptırdım mi bilmiyorum ama o ağrılara sebep olan çoğunlukla kirli kanın birikmesi sana nacizanetavsiyem hacamat sülük tedavisi yaptir bi iznillah faydasını hemen görürsün banada dua edersin saracimAynı canım kolumu hareket ettirirken çok zorlanıyorum kısmi felç olmuş gibi üstelijte sağ kolum olunca sahada zorlanıyorum geçen gün salatayı sol elimle rendeleyeyim dedim parmağımı rendeye kaptırdım hemde çok derin bir şekilde oda çok sızlıyor
Aynen egzersiz en iyisi de yemeye dikkat et çünkü ne kadar egzersiz yapsan da vücuduna karbon gidiyor. Protein alınmazsa spor esnasında yağdan değil kastan gidebiliyor
Benden de iyilik
Çocuklar hep öyledir ki
Olur yorumlarım
Menü gayet iyi az biraz protein istiyor ama
Kolay gelsin şimdiden
Aynı canım kolumu hareket ettirirken çok zorlanıyorum kısmi felç olmuş gibi üstelijte sağ kolum olunca sahada zorlanıyorum geçen gün salatayı sol elimle rendeleyeyim dedim parmağımı rendeye kaptırdım hemde çok derin bir şekilde oda çok sızlıyor
Ablacım yoğunluktan pek giremiyorum ama sanma ki diyetimi aksatıyorum gününe gün yazıyorum listemi vakit bulursam buraya aktaricam INŞAALLAHMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve dereotu
Peynir
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Bir bardak kefir
Bir kahve fincanı çiğ kuruyemiş
Öğle
Bir tabak patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
İki parça Haşlanmış tavuk
Salata
Ara
Bir bardak kefir
Bir orta boy elma
Ara
Bir tane kayısılı activa
Akşam
Bir tabak patlıcan yemeği
Bir kase yoğurt
Bir kase nohutlu yeşil mercimekli reyhanlı çorba
Su 3 litre spor 30 dakika yürüyüş
Wydra moni Hercai91
teşekkür ederim canım arv.. olan ilacı alıyorum bide antibiyoruk var aug... bide gargaraÇok geçmiş olsun canım ağrı kesici ne alıyorsun
Aynı canım kolumu hareket ettirirken çok zorlanıyorum kısmi felç olmuş gibi üstelijte sağ kolum olunca sahada zorlanıyorum geçen gün salatayı sol elimle rendeleyeyim dedim parmağımı rendeye kaptırdım hemde çok derin bir şekilde oda çok sızlıyor
çok dikkat et noolur. Benimde bütün bacaklar pert. Kermes başladı, 4 gün dayansaydım
Günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
sara_28 canım çok geçmiş olsun bi an önce şifa bulursun umarım
Wydra dünkü menüm
yazması çok zor olmayacak :)
gün içinde toplam 4 kase çorba içtim 1 i yayla çorbasıydı gerisi mercimek çorbası
2 litre su içtim
ne içersem pipetle içiyorum zaten
50 tane de squat yaptım, yok hastayım, yok dişim dikişli, yok halsizim, ağrım sızım var demedim kakltım yaptım aferininizi alırım
teşkkür ederim canımmmCanım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?