Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım

Sara nasıl oldun

Aynı canım kolumu hareket ettirirken çok zorlanıyorum kısmi felç olmuş gibi üstelijte sağ kolum olunca sahada zorlanıyorum geçen gün salatayı sol elimle rendeleyeyim dedim parmağımı rendeye kaptırdım hemde çok derin bir şekilde oda çok sızlıyor

canım hacamat yaptırmak çok iyi geliyor nerede oturuyorsun daha önce yaptırdım mi bilmiyorum ama o ağrılara sebep olan çoğunlukla kirli kanın birikmesi sana nacizanetavsiyem hacamat sülük tedavisi yaptir bi iznillah faydasını hemen görürsün banada dua edersin saracim

teşekkür ederim yorumun için bayılıyorum senin yorumlarına ❤

Son düzenleme:
Bugün akşama kadar gaaayet güzel bi menüm varken akşam yaptığım kaçamak al başını duvara vur cinsinden oldu

Sabah
Yoğurt kürü

Öğle
Bir kase sebze çorbası
Bol salata
Bir yk aşure

Akşam
Hindi göğüs ızgara
3-4 kaşık Salata
Yoğurtlu mantar salatası 3-4 kaşık
Acılı Domates ezmesi

Ara
Minik bir dilim pasta

Su
2 litre kadar

Spor
Yarım saat tk500
20 dakika bölgesel hareket
200 ip atlama
50 mekik

Neyse ki sporum iyi ama yarın karbon almayacağım söz.

Off abla ya çok geçmiş olsun bi sadaka fln mı versen ya nazar mı var bu ara üzerinde senin anlamadım

Ablacım yoğunluktan pek giremiyorum ama sanma ki diyetimi aksatıyorum gününe gün yazıyorum listemi vakit bulursam buraya aktaricam INŞAALLAH

Günaydın kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

sara_28 canım çok geçmiş olsun bi an önce şifa bulursun umarım

Wydra dünkü menüm

yazması çok zor olmayacak :)

gün içinde toplam 4 kase çorba içtim 1 i yayla çorbasıydı gerisi mercimek çorbası

2 litre su içtim

ne içersem pipetle içiyorum zaten

50 tane de squat yaptım, yok hastayım, yok dişim dikişli, yok halsizim, ağrım sızım var demedim kakltım yaptım aferininizi alırım

çok dikkat et noolur. Benimde bütün bacaklar pert. Kermes başladı, 4 gün dayansaydım

çok dikkat et noolur. Benimde bütün bacaklar pert. Kermes başladı, 4 gün dayansaydım

sanada geçmiş olsun canım benim bu sene hep üstüste geliyor sonu hayrolsun inşallah
sabah A 101 gittim bir anda başım döndü neredeyse bayılıyordum neyseki yanımda arkadaşım vardıda kendimi zar zor eve attım biraz dinlendim yeni kendime geldim sayılır bana ne oluyor bilmiyorum iyiki iştende izin almıştım şimdi bile sersem gibiyim

Canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…