Aksamlari halledemiom ben ya . Hem tartı öncesi yapmiyim bari sabahà etkilemesin Diom amaVakit ne çabuk geçti di mi
Bol karbonlu bir menü olmuş
Aşırı kötü bir menü değil aslında biraz daha yürüyerek dengeleyebilirdin menüyü
Aynen baya baya karbonlu bir menü olmuş
Hepsi ödem yapabilir
Sabah artı gelme ihtimalin yüksek
Pilavı yemeyeydin iyidi diyecez o zaman
Eylülden beri simit yemiyorum ben Allah var özledim ama 1 simit 4 dilim ekmek yapıyor pilavla birlikte 5 dilim ekmek yapar
Akşam çayı olmayaydı çok iyi bir menüydü
OWWW güzel fark tebriklerGünaydın arkadaşlar.
Geçen cuma kilom 51.9
Bugün 51.2
Fark -700
Teşekkür ederim canımm takımdan ayrı ve iğrenç bi hafta geçirdiğim halde bu kadar olduOWWW güzel fark tebrikler
TebriklerGünaydınlar,kilo bildiriyorum,geçen hafta sonunu halletmişim.55,6 ile cumaya dönmüş gibiyim.Pazartesi 56,6 idim
Abla gariptr ben de dünü çarşamba sanıyordumAmanın bugün perşembeymiş, bende cumaya 2 gün kala Detoks yaparım diyordum. 200 gr fazlam vardı gider inşallah, spor asla yapamıyorum, yataktan yorgun kalkıyorum. Biraz geç saatte tartılırım
Maşşallah sen de harikasın olur öyle gel bu hafta kapışalım kiloda :)Geçen cuma 59.9
Bu hafta 59.3
Fark 600
Su 58 ı ucundan da göremedim ama bu hafta inşallah. Hemen simariyorm ben ya
Harikasın kızzGünaydınlar,kilo bildiriyorum,geçen hafta sonunu halletmişim.55,6 ile cumaya dönmüş gibiyim.Pazartesi 56,6 idim
Vaalla mi Dion. Nieyse korktum kiz. Sen beni geçen sankı. . Ben 58.6 neyin olmalıyım . Ay napsamMaşşallah sen de harikasın olur öyle gel bu hafta kapışalım kiloda :)
Sadem. Neden böyle oldu . Daha fazlasını yapabilirsin. Nisan bitiyo bak. Mayıs demek yaz demek giiGünaydın sevgili takımım.
Geçen hafta:66.9
Bugün:66.8
Fark:-100gr
Ayy şimdi de ben korktumVaalla mi Dion. Nieyse korktum kiz. Sen beni geçen sankı. . Ben 58.6 neyin olmalıyım . Ay napsam
Teklif de geri çekilmez. Ama ben hiç 58 göremedim. Ay belki görürüm
Tamam kiz. Senle kapisacam. Ben regl zamanına denk gelecek falan ama ben haftaiçi menu ve spor konusunda ezerim seni uleee kacma geliom
Wydracim canım. Sağol menu yorumun için senin beğené bileceğin menüler le gelmeyi diledigm bi hafta olsun. İnşallah. 59.3 beni mutlu etti . Kendimi ödüllendircem die hafta ici söz vermiştim. Bu haftasonu kahvaltı yi dışarda dusunuom herseyden yiyip. Ama söz pazardan sonra çok dikkat edecemVakit ne çabuk geçti di mi
Bol karbonlu bir menü olmuş
Aşırı kötü bir menü değil aslında biraz daha yürüyerek dengeleyebilirdin menüyü
Aynen baya baya karbonlu bir menü olmuş
Hepsi ödem yapabilir
Sabah artı gelme ihtimalin yüksek
Pilavı yemeyeydin iyidi diyecez o zaman
Eylülden beri simit yemiyorum ben Allah var özledim ama 1 simit 4 dilim ekmek yapıyor pilavla birlikte 5 dilim ekmek yapar
Akşam çayı olmayaydı çok iyi bir menüydü
Günaydın arkadaşlar.
Geçen cuma kilom 51.9
Bugün 51.2
Fark -700
Uzulme gider ya . Menülerinİ gözden geçir . Dün mesela aksam yemeğinde patates salatası yeme. Öğlen ye . Yâ da patates gibi bi sebzeyi secme!Kilom sabit
Takıldım burda gitmiyor bir aydır
Oo iyi desene şartlar nerdeyse eşit. Söz vermem ben . Görcez bakalım. Kim kimi ezel geçerAyy şimdi de ben korktumya bennbu pazartesinmemlekete gitcem işler çok karışık o ara yemekler ne olur bilmiyorum ama hep bi koşturmaca halinde olcam bakalım belki spor olmaz menülere de güvenmiyorum ama kilo verebilirim o hengamede gibi.. Ayy ama sen de çok ezme beni tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?