Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aksamlari halledemiom ben ya . Hem tartı öncesi yapmiyim bari sabahà etkilemesin Diom ama

Amanın bugün perşembeymiş, bende cumaya 2 gün kala Detoks yaparım diyordum. 200 gr fazlam vardı gider inşallah, spor asla yapamıyorum, yataktan yorgun kalkıyorum. Biraz geç saatte tartılırım
Abla gariptr ben de dünü çarşamba sanıyordum

Maşşallah sen de harikasın olur öyle gel bu hafta kapışalım kiloda :)
Vaalla mi Dion. Nieyse korktum kiz. Sen beni geçen sankı. . Ben 58.6 neyin olmalıyım . Ay napsam
Teklif de geri çekilmez. Ama ben hiç 58 göremedim. Ay belki görürüm
Tamam kiz. Senle kapisacam. Ben regl zamanına denk gelecek falan ama ben haftaiçi menu ve spor konusunda ezerim seni uleee kacma geliom

Ayy şimdi de ben korktum ya bennbu pazartesinmemlekete gitcem işler çok karışık o ara yemekler ne olur bilmiyorum ama hep bi koşturmaca halinde olcam bakalım belki spor olmaz menülere de güvenmiyorum ama kilo verebilirim o hengamede gibi.. Ayy ama sen de çok ezme beni tamam mı

Wydracim canım. Sağol menu yorumun için senin beğené bileceğin menüler le gelmeyi diledigm bi hafta olsun. İnşallah. 59.3 beni mutlu etti . Kendimi ödüllendircem die hafta ici söz vermiştim. Bu haftasonu kahvaltı yi dışarda dusunuom herseyden yiyip. Ama söz pazardan sonra çok dikkat edecem

Oo iyi desene şartlar nerdeyse eşit. Söz vermem ben . Görcez bakalım. Kim kimi ezel geçer

Wydra moni kızlar ben dünkü kilomu yazıyorum sıkıntı olmazsa? Burası için ölçüldüm dün. Annemin evindeki tartı farklı bide dijital değil.

Geçen cuma; 71,9
Bu hafta; 71,0
Fark; - 900

Fark iyi ama maalesef sözümü tutamadım 70 küsürü görmek nasip olmadı 100 gramlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…