- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Ah süper tamam 58de mezun olmayı düşünüyorum o zaman kaptanım, sonrasında yine burdayım şimdilik ayrılmaya niyetim yokkuzum mezun olduğun zaman bizden ayrılman gerekmiyor ki, sadece resmi listede olmuyorsun.paylaşıma aynen devam edebilirsin menü spor ve kilo bildirimlerine
Var mı bu hafta bana rakip olacak biri
Ayy ben olurum dicem de korkuyorum senden ablaVar mı bu hafta bana rakip olacak biri
Benmi olsam üstüme ölü toprağı serpilmiş gibi beni motive edermisin acabaVar mı bu hafta bana rakip olacak biri
ben olurum diyecem de korkuyorumVar mı bu hafta bana rakip olacak biri
Kilom sabit derken. 57 Kilo musun bakım. Ben olurum amma senden korkyiuimmmVar mı bu hafta bana rakip olacak biri
Hayirli cumalar can kaptanmhayırlı cumalar
Senin menüler dengeli oluyor zaten kötü olduğunda yorum yapacam demiştim
Dengeli bir menü
Geçmiş olsun
Menün dengeli ama az su ödem yapar ve metabolizmayı yavaşlatır.
Kilo verimin azalır.
Vakit buldukça yapıyorum işte
Ben de mezün oldum ama hala burdayım.Çok teşekkür ederim kaptanım valla benim hedefim 65ti sonra 60 oldu şimdi 58ama şey mezun olunca ayrılıyoruz ya ben gitmek istemiyorum burdan hiç Ramazan’da korumaya almak istiyorum kilomu ama korkuyorum kilo almaktan o yüzden hem buradaki kızların menülerini görüp hemde buranın ortamıyla dizginleri elimde tutmak istiyorum nasıl yapalım bana yol gösterir misin? Ramazan’da sürekli sabit yada artıyla gelirsem takımıma zararım dokunur bunu da istemem muaf fln mı olunuyor kurallar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama sizden ayrılmak hiç içimden gelmiyor çok alıştım
Kendin bildiğine göre demiyorum bişeyGünaydın bu arada dünkü güzel mi güzel hafif mi hafif menümü yazmayı nasıl unutmuşum.gerçiWydra çok az protein var diyecek ama elden bu geldi
Sabah kahvaltısı-öğlen
Bir kase Hindi göğüs ızgara ile yaptığım yoğurtlu yeşillikli salatam (çok az koku versin diye mayonez ekledim)
Ara
5 tane kakaoya buladığım çilek
Bir çay bardağı süt
Akşam
Bir kase bol yeşillikli karnabahar kısırı
Domates
Salatalık
Koca bi bardak ayran
Ara
Yarım muz
Bir çay kaşığı kadar fıstık ezmesi (yeni yapmıştım tadına baktım)
Su 2 litre
Spor 40 dakika yavaş tempo yürüyüş
Uuuu o zaman tebriklerBugün güzel dengelendiğini düşünüyorum eşim buranın pastanesinin meşur kekinden getirmiş ama kek deyip geçme muazzam bişeybi lokma bile tatmadım
Olabiliyor arada böyle şeylerMerhaba sayfa 12803 te pazartesi günü için yaptğım menü bildirimi var benim gözden kaçmış galiba.
Aynen yoksa haftaiçine eksiyle başlamıştınGünaydın takım
Kilom sabit çıktı, haftaiçindeki kaçamaklar kötü etkiledi.
73 kg
Dikkat edersen gelirsin. O beğendiğim menülerle giden kilolar sadece yağdan gidiyor.Wydracim canım. Sağol menu yorumun için senin beğené bileceğin menüler le gelmeyi diledigm bi hafta olsun. İnşallah. 59.3 beni mutlu etti . Kendimi ödüllendircem die hafta ici söz vermiştim. Bu haftasonu kahvaltı yi dışarda dusunuom herseyden yiyip. Ama söz pazardan sonra çok dikkat edecem
GördümWydra etiketi unutmuşum aman görün beni
Biraz daha dikkat et protein ve karbon ağırlıklı beslen giderKilom sabit
Takıldım burda gitmiyor bir aydır
Okkey
Ben bakacaktım bildirimleri alınca ama gerek kalmadı sağolPerşembe menümü yazıyorum:
Kahvaltı; 1 dilim tb ekmeği, 1/2 kk kaşar, 1 lokma kek, 3 zeytin, 1 b çay
Öğle; 10 beyaz leblebi, 2 hurma
Akşam; 1 haş yumurta, 2 orta boy haş patates, 10 kadar zeytin
Ara; 1 avuç beyaz leblebi
1 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
Wydra
Pazartesi menümü de kopyalıyorum canım gözünden kaçmış olabilir;
Kahvaltı; 1 kivi, 1 dilim tb ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık, 1 b çay
Öğle; 4 yk sulu köfte
Akşam; 100 gr ton balıklı salata, 2 adet yaprak galeta, 5 adet balık kraker
Yatmadan; yeşilçay
70 dk tempolu yürüyüş
2 litre su
Wydra
Hala saklıyon mu kızKizlar bakın ne buldum 2 sene önce ben bugun Eki Görüntüle 2257794
BeenVar mı bu hafta bana rakip olacak biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?