Hayrolsun. Belki onu gorsen simaracaksin. Yiceksin. Bü hafta sıkı tuttunmu tamamdir
Yanlış oldu zaar. 79.0günaydın kızlar
kilom geçen hafta 80.200
pazartesi 79.300
bugün 70
ve canim çocuk kucağında eksik gitti mesaj üzgünümYanlış oldu zaar. 79.0
Doğru diyorsun canım vardır bir hayır. Şımarabilirdim napcam belli olmaz. Zaten yarın nişanda bir sürü hamurişi vs olacak gün gibi. Ama dikkat edicemm inşallah. Böylesi daha iyi olduuHayrolsun. Belki onu gorsen simaracaksin. Yiceksin. Bü hafta sıkı tuttunmu tamamdir
teşkkür ederim daha iyiyim canımGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Sorma ya haftasonu oğlanın doğumgğnü vardı vücudu şaşırtayım dedim 100gr şaştıSadem. Neden böyle oldu . Daha fazlasını yapabilirsin. Nisan bitiyo bak. Mayıs demek yaz demek gii
İnşallah haftahaftaya ya da en azından nisan bitmeden ulaşcam bu kiloyaKizlar bakın ne buldum 2 sene önce ben bugun Eki Görüntüle 2257794
Aaa 5 hünde 9.5 kilo muuugünaydın kızlar
kilom geçen hafta 80.200
pazartesi 79.300
bugün 70
Haa tamam dedim naptıgeçen cuma 80.200
pazartesi 79.300
bugün 79 .00
fark 1.200
Süper vallageçen cuma 80.200
pazartesi 79.300
bugün 79 .00
fark 1.200
kuzum mezun olduğun zaman bizden ayrılman gerekmiyor ki, sadece resmi listede olmuyorsun.Çok teşekkür ederim kaptanım valla benim hedefim 65ti sonra 60 oldu şimdi 58ama şey mezun olunca ayrılıyoruz ya ben gitmek istemiyorum burdan hiç Ramazan’da korumaya almak istiyorum kilomu ama korkuyorum kilo almaktan o yüzden hem buradaki kızların menülerini görüp hemde buranın ortamıyla dizginleri elimde tutmak istiyorum nasıl yapalım bana yol gösterir misin? Ramazan’da sürekli sabit yada artıyla gelirsem takımıma zararım dokunur bunu da istemem muaf fln mı olunuyor kurallar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama sizden ayrılmak hiç içimden gelmiyor çok alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?