hayırlısı olsun canım mevla isteyen herkeze evlat sahibi olmayi nasip etsin ayni mesaji çok atmissin da bende hepsini ayri ayri okudumİyi akşamlar
Sabah: yulaflı omlet, yoğurt
Öğle: çiğ köfte, salata, bir avuç kadar ekmek, bir çatal et
Ara: çay, küçük bir tane halka tatlı
Akşam: çay, 3 tane gofret
Spor yok maalesef
Su bir litre kadar
Hastane kontrolüm vardı. İstediğim gibi olmadı. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Salı günü transfer olacak o yüzden salı gününden itibaren spor yasak. Menü bildiriminde devam tabiki de
İnşallah hakkında hayırlı gönlünde razı olana kavuşursun canım. Şimdiden hayırlı olsun diyoeum inşallah sorunsuz bi süreç olur ve bebişini kucağına alırsın :)İyi akşamlar
Spor yok maalesef
Su bir litre kadar
Hastane kontrolüm vardı. İstediğim gibi olmadı. Tüp bebek tedavisi görüyorum. Salı günü transfer olacak o yüzden salı gününden itibaren spor yasak. Menü bildiriminde devam tabiki de
ekstra sorumluluk vallahi doğru dedin ama gayret edeceğim inşallahartık listedesin bundan büyük gaz mı olur
O yüzden yarından itibaren sayıyoruzSüpersin canım bende yedim bugün bilseydim yemezdim ama 5 ten beri hiçbir şey yemedim
Başlasıınmaraton baslasinmi diyorsun acepp
163boyun kaçtı? 55 iyi bence. 51 çok zayıf olmaz mı?
Buyur gel de sen zaten takım listesinden bu bile motive sebebidir.benide alır misiniz ☺belki gaza gelirim
Tabi ki buyur geelWydra yarışta ben de olmak istiyorum 🖐
İnşallah bi an önce bebişini alırsın kucağınaİyi akşamlar
Spor yok maalesef
Su bir litre kadar
Aynı ben yemin ediyorum sırf yememek için uykum olmadığı halde yatıyorumbu saatte acayip acıktım kızlar emziriyorum ondan mi bilmiyorum ama resmen midemdeki ses apartmanı inletiyor
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| |||||||
| |||||||
| 1+180 | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
S Sade01 | |||||||
| |||||||
| 60 | ||||||
| |||||||
| |||||||
G gulsahhh01 | |||||||
@Hercai | |||||||
| |||||||
| 1+210 | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| 1+0 | ||||||
| 1+70 | ||||||
T Tombisko | 1+120 | ||||||
@NihalDemirel77 | |||||||
| |||||||
| |||||||
G gitsinkilolar02 | 1+245 | ||||||
| 180 |
eşim diyorki kalk hatun birşeyler ye deprem oluyor saniyom kendine eziyet etme tabiki ikna olmadım kalktım bir kocaman bardak su aldım önüme çünkü yanındayım artıkAynı ben yemin ediyorum sırf yememek için uykum olmadığı halde yatıyorum
takım dayim olacaktı ☺☺eşim diyorki kalk hatun birşeyler ye deprem oluyor saniyom kendine eziyet etme tabiki ikna olmadım kalktım bir kocaman bardak su aldım önüme çünkü yanındayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?