canım benim spor yazmıştım acemiyim sonuna wydra nasıl yazılıyor bilmiyorum aslında mesajlarda okudum etiket diyordu arkadaşlar yaptım her seferinde mi etiket yapmak lazım
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Amor-a @obezzto zeyneppk 1+180 @KumsalveDeniz @hedef56 IKokunhuzur S Sade01 @GIDI @60kiloyum 60@breeze3535 vorones @gulsahhh01 @Hercai @almora34 _Phantom-Opera_ 1+210 @kkelebeketkisi @kackaloribu @Antepia27 @sara_28 Melek Ada 1+0 @Natsume 1+70 @Tombisko 1+120 @NihalDemirel77 @AburCubur_ mn5822 @gitsinkilolar02 1+245 Wydra 180
Ramazan gelmeden başlayalım dedim malum ramazanda zor kilo verilir.
Delilik değil kız maksat fazla kilolardan hemen kurtulmak
Aynen
Geldim bile ön sıradan kapatın koltugu
IKokunhuzur ve zeyneppk üçümüz bu haftanın rakipleriyiz o zaman eklenmek isteyen var mı? Kilo farkı olmasının önemi yok verdiğimiz kilo yüzdesine bakarız fark olursa. Kendimi de listeme ekleyeyim maden kapışıyoruz menü ve spor bildiriminde bulunayım ben de.
Bugünün saymıyorum ama rekabete gireceğimden haberim yoktu ha çok kötü bir menü değil azıcık dengesiz sadece
O yüzden yarından itibaren sayıyoruz
Gerçi sen zaten takımdasın niye yiyon bakiyim
Başlasıın
163
Bilmem ki 51 olmam sanırım da 53 falan anca 51 hiç olmadımdı zaten hatırladığım kadarıyla
Buyur gel de sen zaten takım listesinden bu bile motive sebebidir.
Tabi ki buyur geel
Sayımız arttı ne güzel
IKokunhuzur
zeyneppk
@Natsume
mn5822
Görmeyebiliyorum ha sıkıntı olmaz görmediğimde söylersin olur bitercanım benim spor yazmıştım acemiyim sonuna wydra nasıl yazılıyor bilmiyorum aslında mesajlarda okudum etiket diyordu arkadaşlar yaptım her seferinde mi etiket yapmak lazım
Aynen hadi bakalım hangimiz 1. olacağızKızlar geç oldu ama geldim yoğun bi gündü bugünsüper olmuşuz böyle hadi bakalım kim daha başarılı olacak bu hafta inşallah motivasyonun tavan yaptığı bir hafta geçiririz
Allahhhh heyecanlandım ben vallaaaGörmeyebiliyorum ha sıkıntı olmaz görmediğimde söylersin olur biter
Aynen hadi bakalım hangimiz 1. olacağız
Amin insallahh canmMelek Ada Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sanada, sarayada, hercaiyede inşallah
Günaydın arkadaşlar.. Marttan beri diyet yapıyorum. Başlangıçta 57 den fazlaydım.. Şu an sabah tartıldım 51 i gördüm.. Çok mutluyum gerçekten :)
İnnşallahTebrik ederim canım.darısı benim 60 ı görmeme.
Herkes çok hırslı bu hafta kaptanım kesin biz 1. Yizkızçelerim bu hafta 4. olmuşuz, haftaya güzel sonuçlar bekliyorum
Canım haftaya daha iyi olacak inşallahkızçelerim bu hafta 4. olmuşuz, haftaya güzel sonuçlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?