Canım bende geçen ay 3 hafta geç oldum benim bı yakınım 7 aydır regl olmuyor diyet yapanlarda düzensizlik olabiliyormusYa arkadaşlar şimdi ben bişey sorcam size ama utanıyorum da. Benm kızım 11 aylık oldu. 5. Aydan beri düzenli regl gördüm. Geçen ay 2 gğnde bitti ki normalde 7 gün çok yoğun oluyordu. Bu ay da olmam gerekiyodu ama olmadım. Kasıklarımda acayip bi ağrı var. Korkuyorum bu ne olabilir sizce. Kist neyin değil daha geçen hafta gittim kontrole kist kaybolmuştu.. Nedir bu şimdi siz deneyimli ablalar kardeşler iyi bilir diye size sordum
Yine de bi test mi yapsam ama iki hafta önce hormon bakıldı orda hcg 2 idi yani hamileliğin imkanı yok. Emziriyorum da ondan mı dğzensiz kiCanım bende geçen ay 3 hafta geç oldum benim bı yakınım 7 aydır regl olmuyor diyet yapanlarda düzensizlik olabiliyormus
Test yaptır istersen için rahatlasin emzirmenden kaynaklı düzensizlik olmazYine de bi test mi yapsam ama iki hafta önce hormon bakıldı orda hcg 2 idi yani hamileliğin imkanı yok. Emziriyorum da ondan mı dğzensiz ki
3 ilahiyatçı rakip olduk
Günaydın arkadaşlar.. Marttan beri diyet yapıyorum. Başlangıçta 57 den fazlaydım.. Şu an sabah tartıldım 51 i gördüm.. Çok mutluyum gerçekten :)
Dimi kasığımdaki ağrı beni endişelendiriyo hamile olamam olmamalıyım spiral var eşim de korunuyo çift korumaya yine olursa oha artık derimTest yaptır istersen için rahatlasin emzirmenden kaynaklı düzensizlik olmaz
Bende emziriyorum bu 3.cocugum emzirmede düzensizlik olmuyor
iyi günler ben kasımdan beri buradayım ama listeye giremedim nedenini ogrenebilirmiyim herkes giriyor zaten az kaldı benim kiloma da@mn5822 ve H HAYAT40INDABASLAR kızlar listeye girmeye hazır mısınız? bu hafta listeye alıyorum ama hazır değilim derseniz söyleyin çıkarıyım.
Canım büyük ihtimal kilo verme şartı olduğu içindir. Kilo verdiğinde listeye girebilirsiniyi günler ben kasımdan beri buradayım ama listeye giremedim nedenini ogrenebilirmiyim herkes giriyor zaten az kaldı benim kiloma da
gülşahcım bende istiyorum listede olmanı ama benden değil senden kaynaklanan sebeplerden bir türlü listeye alamıyorum seni.iyi günler ben kasımdan beri buradayım ama listeye giremedim nedenini ogrenebilirmiyim herkes giriyor zaten az kaldı benim kiloma da
bu arada ben 1 saat yürüdüm
bugün menü yok yarın paylaşacağım
Kardiyo egzersizlerin nelerMerhaba hanımlar
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
Beyaz peynir
Salatalık domates roka
Öğle : haşlanmış tavuk
Salata
Ara: 1 portakal
Akşam : 1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
4 yk Ciğer sote
Salata ( yağsız )
Spor : 25 dk cardio
Su 2 lt
Wydra IKokunhuzur
Sen dee
Oooo süper insan zayıfladıüını görünce daha bi gaza geliyorGünaydın arkadaşlar.. Marttan beri diyet yapıyorum. Başlangıçta 57 den fazlaydım.. Şu an sabah tartıldım 51 i gördüm.. Çok mutluyum gerçekten :)
İnşallahkızçelerim bu hafta 4. olmuşuz, haftaya güzel sonuçlar bekliyorum
Diyet yapmıyom bişe yapmıyom evet yedim şimdi de yememin bedeli tekrar onları geri vermekyedin de mi
EkledimWydra 90 dk yürüdüm. normal tempoda.
Vicdan azabı duymayacağın şeyler yeakşama yemek yoktu. yapmadık gezmekten. dünden artanlar vardı.canım istemedi. ben de sucuklu kaşarlı tost yaptım. ama ekmeği uzunduyani büyük bir tost oldu. yedim ama vicdan azabı duyuyorum
uzun süredir yeşil çay içmiyordum ara vermiştim. şimdi yeşil çay faslı var bizde. bugün acayip ödem oldu nedense. balon gibi şişti elim ayağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?