Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bende geçen ay 3 hafta geç oldum benim bı yakınım 7 aydır regl olmuyor diyet yapanlarda düzensizlik olabiliyormus

Canım bende geçen ay 3 hafta geç oldum benim bı yakınım 7 aydır regl olmuyor diyet yapanlarda düzensizlik olabiliyormus
Yine de bi test mi yapsam ama iki hafta önce hormon bakıldı orda hcg 2 idi yani hamileliğin imkanı yok. Emziriyorum da ondan mı dğzensiz ki

Yine de bi test mi yapsam ama iki hafta önce hormon bakıldı orda hcg 2 idi yani hamileliğin imkanı yok. Emziriyorum da ondan mı dğzensiz ki
Test yaptır istersen için rahatlasin emzirmenden kaynaklı düzensizlik olmaz
Bende emziriyorum bu 3.cocugum emzirmede düzensizlik olmuyor

Test yaptır istersen için rahatlasin emzirmenden kaynaklı düzensizlik olmaz
Bende emziriyorum bu 3.cocugum emzirmede düzensizlik olmuyor
Dimi kasığımdaki ağrı beni endişelendiriyo hamile olamam olmamalıyım spiral var eşim de korunuyo çift korumaya yine olursa oha artık derim

iyi günler ben kasımdan beri buradayım ama listeye giremedim nedenini ogrenebilirmiyim herkes giriyor zaten az kaldı benim kiloma da
Canım büyük ihtimal kilo verme şartı olduğu içindir. Kilo verdiğinde listeye girebilirsin

Selamlar,kusura bakmayın dün menü ve spor bildiremedim
Dün ki menüm
Kahvaltı 10 gibi
3 çorba kaşığı kadar menemen,peynir,zeytin,2 orta boy mantar fırında,kuru kayısı 3 tane
Akşam 4 köfte ,3 kaşık kadar makarna 1 bardak ayran.
Dün gün boyu dışarıdadım,10000 adım atmışım,evde akşam 30 dk kadar pilates yaptım.Su az oldu 1,5 lt kadar

iyi günler ben kasımdan beri buradayım ama listeye giremedim nedenini ogrenebilirmiyim herkes giriyor zaten az kaldı benim kiloma da
gülşahcım bende istiyorum listede olmanı ama benden değil senden kaynaklanan sebeplerden bir türlü listeye alamıyorum seni.
mesela geçen cuma kilo bildirmemişsin, o yüzden bu hafta da listede değilsin mesela.
çünkü düzenli her cuma kilo bildirmen gerekiyor özellikle hesaplamalar için gerekli bildirimsiz listeye girilemiyor.
bazı haftalarda kilo veremediğin den yine listeye giremiyorsun.

-gulsahhh01(59,6/b)Yeni üye, bt: 05.11.2018 bk: 64 h:55 bak bu geçen haftaki bildirimin yok.

Merhaba hanımlar
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
Beyaz peynir
Salatalık domates roka

Öğle : haşlanmış tavuk
Salata

Ara: 1 portakal

Akşam : 1 kase eristeli yeşil mercimek çorbası
4 yk Ciğer sote
Salata ( yağsız )

Spor : 25 dk cardio
Su 2 lt
Wydra IKokunhuzur

akşama yemek yoktu. yapmadık gezmekten. dünden artanlar vardı.canım istemedi. ben de sucuklu kaşarlı tost yaptım. ama ekmeği uzundu yani büyük bir tost oldu. yedim ama vicdan azabı duyuyorum

Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı kadar labne peyniri
2 dilim ekmek

Öğlen
1 küçük muz

Akşam
1.5 kepçe şehriye çorbası
1 dilim ızgara somon
Yeşil salata
1 dilim ekmek

Su 2 lt
Spor 20 bölgesel hareket
40 dk yürüyüş
Wydra

Kardiyo egzersizlerin neler

uzun süredir yeşil çay içmiyordum ara vermiştim. şimdi yeşil çay faslı var bizde. bugün acayip ödem oldu nedense. balon gibi şişti elim ayağım.

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık yeşil biber
Zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay

Öğle
Bir parça haşlanmış et
Bir dilim ekmek

Ara
Dört beş tane karadut
İki bardak kefir

Akşam
Bir porsiyon et sote
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan şekersiz türk kahvesi
İki kare bitter çikolata

Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş

Wydra moni Hercai91

Sen dee
Günaydın arkadaşlar.. Marttan beri diyet yapıyorum. Başlangıçta 57 den fazlaydım.. Şu an sabah tartıldım 51 i gördüm.. Çok mutluyum gerçekten :)
Oooo süper insan zayıfladıüını görünce daha bi gaza geliyor
kızçelerim bu hafta 4. olmuşuz, haftaya güzel sonuçlar bekliyorum
İnşallah

Diyet yapmıyom bişe yapmıyom evet yedim şimdi de yememin bedeli tekrar onları geri vermek
Wydra 90 dk yürüdüm. normal tempoda.
Ekledim
akşama yemek yoktu. yapmadık gezmekten. dünden artanlar vardı.canım istemedi. ben de sucuklu kaşarlı tost yaptım. ama ekmeği uzundu yani büyük bir tost oldu. yedim ama vicdan azabı duyuyorum
Vicdan azabı duymayacağın şeyler ye

Ben de menümü bildireyim

Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 tane siyah zeytin
1 dilim beyaz peynir

Öğle
Yarım dilim kek
3 tane sarma

Akşam
Ton balıklı salata

Su
2 lt

Spor
100 dakika normal hızda yürüme
60 dakika tempolu yürüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…