- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
1 |
| 1370 |
2 | @NihalDemirel77 | 1330 |
3 |
| 1200 |
4 |
| 1151 |
5 |
| 770 |
6 |
| 750 |
7 |
| 670 |
8 | G gulsahhh01 | 660 |
9 | G gitsinkilolar02 | 600 |
10 | S Sade01 | 580 |
11 |
| 574 |
12 |
| 505 |
13 | T Tombisko | 500 |
14 |
| 480 |
15 |
| 437 |
16 |
| 405 |
17 |
| 350 |
18 | @Ssy8491 | 280 |
19 |
| 220 |
20 |
| 120 |
21 |
| 90 |
aynen valla artık bahar da geldi. yaz kapıda. ince kıyafetler, açık renk kıyafetler giyilecek. yağlar löp löp ortada olacak. hemen önlemini almak lazım. yarın dikkatli yerim. inşallah pazartesi düzgün başlarım.Diyet yapmıyom bişe yapmıyom evet yedim şimdi de yememin bedeli tekrar onları geri vermek
Ekledim
Vicdan azabı duymayacağın şeyler ye
valla saracım son birkaç haftadır nedense suyu da çok az içiyorum. artık ona da dikkat edeceğim. 2 lt den az olmayacak inşallah.Su iç canım su içerek ödemlerinden kurtulabilirsiniz başka yolu yok malesef
Arttır arttır şimdi yarışdayız hepimiziyi akşamlar kızlar
sabah 1yumurta
1dilim mercimek ekmegi
1dilim peynir salatalık domates
6zeytin
sütlü türk kahvesi
akşam 4kaşık kuru fasulye
bol salata
2kasik yoğurt
2lt su
1saat tempolu yürüyüş 4.5km
80 mekik
30 bölgesel hareket
rakiplerim güçlü olunca mekiği arttirdim
2 ayımız kaldı geliraynen valla artık bahar da geldi. yaz kapıda. ince kıyafetler, açık renk kıyafetler giyilecek. yağlar löp löp ortada olacak. hemen önlemini almak lazım. yarın dikkatli yerim. inşallah pazartesi düzgün başlarım.
nasıl olsa şu omega 3 ten kurtuldum. çok şükür jeton düştü. ne olduğumu anlamamıştım valla nerden çıktı bu kadar iştah diye düşünüp duruyordum. bu hafta başlanıyor artık Allahın izniyleilk hedef 79 ikinci hedef 75. artık o 75 gelsin yaz geldi
valla saracım son birkaç haftadır nedense suyu da çok az içiyorum. artık ona da dikkat edeceğim. 2 lt den az olmayacak inşallah.
Yaaa az önce ice tea ve kremalı bisküvi de yedimSabah Öğle (12.00): iki dilim ekmek, zeytin, peynir, satalık, yumurta, yoğurt
Ara: portakal
Akşam (17.00): çiğ köfte, birazcık ekmek, salata
Ara: çay, küçük bir tane halka tatlı
Su: 2 litre
Spor: 3500 adım
İlla Türkçeleri o arama gerek yok ki ben anlıyorum az cokSelamlar, cumartesi bildirimi.
Sabah
Kahve
Öğle
2 dilim koyu ekmek, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, lor peyniri, zeytin, haşlanmış yumurta, çay
Akşam
Yarım porsiyon kabak ve mantar soslu spagetti, salata
Akşam çayı
Kahve
1 kase karpuz
Gün boyu
2,5 litre su
Spor (hareketlerin Türkçe isimlerini buldum)
15 Atlama kriko
10 Adım yukarı sandalye
3 Şınav
10 karın çıtırdatmak
25 sn plank
Wydra
Leslie yapabilirsin çok da yormaz seniMerhaba
Menü bildirimi
Sabah
Omlet
Peynir
Salatalık
Öğle
Saç tava
Salata
Ara
Sade kahve
3 bonibon
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
Ara
Sade neskafe
1 hurma
Birkaç tane kuruyemiş
Su 1.5lt
Spor 6800 adım (4.9km)
Wydra
Sporu artıracağım. Bebeğimle spor yapamıyorum. Günlük düzenli olarak dışarı çıkıp yürümeye çalışıyorum sadece mümkün oldukça. Evde ip atlama, leslie veya bölgesel başlamayı düşünüyorum.
Haha ben de 1 kase yoğurt yedimYaaa az önce ice tea ve kremalı bisküvi de yedim
Daha önce yapmıştım jillian ile birlikte yine deneyebilirim. Kızçem uyudukça tabi. Bu hafta süper olacakLeslie yapabilirsin çok da yormaz seni
İnanırsın basarirsinDaha önce yapmıştım jillian ile birlikte yine deneyebilirim. Kızçem uyudukça tabi. Bu hafta süper olacak
Kaç aylık kızınDaha önce yapmıştım jillian ile birlikte yine deneyebilirim. Kızçem uyudukça tabi. Bu hafta süper olacak
Canım youtube dan yapıyorum TK500 ,traning cardio pilates vsKardiyo egzersizlerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?