Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende bi egzersiz vardı ama çok ağrım oluyo sürekli spor yapamıyorum malesef o yüzden kilolarda yavaş gidiyo
Yeni başladığında cok ağrı oluyor ama bırakmamak lazım aksine üzerine gitmek lazım ağrıyan yerler çalışıyor demekki ağrıyor diye düşünmek lazım

Yeni başladığında cok ağrı oluyor ama bırakmamak lazım aksine üzerine gitmek lazım ağrıyan yerler çalışıyor demekki ağrıyor diye düşünmek lazım
Yok öyle değil omugamda sorun var ondan dolayı yoksa diğer ağrılar geçti bende

Çok geç artık fizik tedaviyle ağrılar hafifler demişlerdi ama bilmiyorum boşverdim gibi
Niye bosveriyorsun sağlık ihmale gelirmi sen iyi olacaksin ki bebeğinde kocanda iyi olsun niye diyet yapıyoruz sadece güzel görünmek için mi sagligimiz için fizik tedavide senin için önemli ağrıların için duruşun için

Hayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettim

Hayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettim
Evt hayat zor Rabbim yardımcın olsun bebeğin için güçlü olmalısın

Rakibelerimmm ben bomba gibiyim heee valla Cuma’ya kadar ne olur artı mı görürüm eksi mi görürüm bilmiyorum ama çok motiveyim söyliim yaptığım fit kekin bir dilimini yarına ayırıp hepsini buzluğa kaldırdım, tam buğday unlu,şekersiz bile olsa fazlası zarar..

şaka bi yana çok mutluyum be kızlar.. yani aynaya baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki inşallah kilo almam geri.ben hiç bu kadar zayıf olmamıştım. Ablamın kıyafetlerine asla giremezdim şimdi dolabımda bana uygun kıyafet kalmadı ondan ödünç alıyorum yazın yenileyeceğim dolabımı. Bişey alırken hep bu beni kilolu gösterir mi popom karnım çıkar mı diye düşünürdüm, bekarken bile... Düz inen elbiseler alırdım Aşağı doğru bollaşan pileli şeyler almazdım ama şuanda belden bağlamalı şeyler giyiyorum ve çok yakışıyor Allahım bunu yazarken bile içim titriyor yemin ederim. Hep içimde kalmıştı böyle kıyafetler. Yürüyüşüm bakışım bile değişti inanılmaz özgüvenli hissediyorum kendimi.ya bütün aç kaldığım günlere açlıktan uyuyamadığım , midemdeki açlık hissini bastırmak için dizlerimi karnıma çekip yattığım, tansiyonum düşüp kalkıp ayran içtiğim gecelere herşeye herşeye değer bu duygu.yolun başındaki arkadaşlar sakın pes etmeyin bu duygu hiç bişeye değişilmez.

Gece gece içimi döktüğüme göre yarın kesin kendi kendime nazar değdirip yemeklere yumulacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…