Waoovv superim yine derece almışım
1 @kkelebeketkisi 1370 2 @NihalDemirel77 1330 3 zeyneppk 1200 4 @hedef56 1151 5 @breeze3535 770 6 @60kiloyum 750 7 Melek Ada 670 8 @gulsahhh01 660 9 @gitsinkilolar02 600 10 @Sade01 580 11 IKokunhuzur 574 12 @mn5822 505 13 @Tombisko 500 14 @almora34 480 15 kackaloribu 437 16 @KumsalveDeniz 405 17 @sara_28 350 18 @Ssy8491 280 19 @Natsume 220 20 vorones 120 21 _Phantom-Opera_ 90
Yeni başladığında cok ağrı oluyor ama bırakmamak lazım aksine üzerine gitmek lazım ağrıyan yerler çalışıyor demekki ağrıyor diye düşünmek lazımBende bi egzersiz vardı ama çok ağrım oluyo sürekli spor yapamıyorum malesef o yüzden kilolarda yavaş gidiyo
Yok öyle değil omugamda sorun var ondan dolayı yoksa diğer ağrılar geçti bendeYeni başladığında cok ağrı oluyor ama bırakmamak lazım aksine üzerine gitmek lazım ağrıyan yerler çalışıyor demekki ağrıyor diye düşünmek lazım
Değildik canmm istersen olabilirizHaha ben de 1 kase yoğurt yedim
Rekabet halinde değil mıydık senle de?
Doğru evet canım daha önce soylemistin sırtın için özel hareketler vardır belkiYok öyle değil omugamda sorun var ondan dolayı yoksa diğer ağrılar geçti bende
Çok geç artık fizik tedaviyle ağrılar hafifler demişlerdi ama bilmiyorum boşverdim gibiDoğru evet canım daha önce soylemistin sırtın için özel hareketler vardır belki
Niye bosveriyorsun sağlık ihmale gelirmi sen iyi olacaksin ki bebeğinde kocanda iyi olsun niye diyet yapıyoruz sadece güzel görünmek için mi sagligimiz için fizik tedavide senin için önemli ağrıların için duruşun içinÇok geç artık fizik tedaviyle ağrılar hafifler demişlerdi ama bilmiyorum boşverdim gibi
Hayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettimNiye bosveriyorsun sağlık ihmale gelirmi sen iyi olacaksin ki bebeğinde kocanda iyi olsun niye diyet yapıyoruz sadece güzel görünmek için mi sagligimiz için fizik tedavide senin için önemli ağrıların için duruşun için
Az daha gayret etseymişin 1. olabilirdinWaoovv superim yine derece almışım
5 kişi rakiptik altı kişi rakip olduk bakalım en çok kim kilo verecekDeğildik canmm istersen olabiliriz
TamamdırrrrAz daha gayret etseymişin 1. olabilirdin
5 kişi rakiptik altı kişi rakip olduk bakalım en çok kim kilo verecek
Hadi bakalım kolay gelsin sıkı rakibiz ona göreTamamdırrrr
Evt hayat zor Rabbim yardımcın olsun bebeğin için güçlü olmalısınHayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettim
Hadi bakalım iyi olan kazansınHadi bakalım kolay gelsin sıkı rakibiz ona göre
Öyle aynen :)Evt hayat zor Rabbim yardımcın olsun bebeğin için güçlü olmalısın
kiz sorma iş güç boguldumkackaloribu nerelerdesin kızz iki gündür görmüyorum seni
Gel gel arada takıl burda :)kiz sorma iş güç boguldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?