- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Gülüm sanki azıcık karbonu bol olmuş bu menününbugünkü menü
sabah
3 sigara böreği
öğle salata
akşam
yarim tavuk döner
ayran
3 saat yürüyüş
2 litre su
Wydra
selam kızlar cuma menüm
sabah
çorba
öğle
tavuk döner servis
3 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
akşam
yeşil mercimek çorbası
1 tabak makarna
2 litre su
200 squat hareketi
Wydra
1 kkelebeketkisi 1370 2 @NihalDemirel77 1330 3 zeyneppk 1200 4 @hedef56 1151 5 @breeze3535 770 6 @60kiloyum 750 7 @melek ada 670 8 @gulsahhh01 660 9 @gitsinkilolar02 600 10 S Sade01 580 11 IKokunhuzur 574 12 @mn5822 505 13 @Tombisko 500 14 @almora34 480 15 @kullaniciadine 437 16 @KumsalveDeniz 405 17 @sara_28 350 18 Hercai91 280 19 Natsume 220 20 vorones 120 21 _Phantom-Opera_ 90
Bende menümü yazayım hemenMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık yeşil biber
Zeytin
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Bir parça haşlanmış et
Bir dilim ekmek
Ara
Dört beş tane karadut
İki bardak kefir
Akşam
Bir porsiyon et sote
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan şekersiz türk kahvesi
İki kare bitter çikolata
Su 1.5 litre spor bir saat yürüyüş
Wydra moni Hercai91
Ne güzel bir değişim en güzel pastada bile bu hazzın güzelliği yok demi tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar korursun bi daha hiç kilo problemin olmazRakibelerimmm ben bomba gibiyim heee valla Cuma’ya kadar ne olur artı mı görürüm eksi mi görürüm bilmiyorum ama çok motiveyim söyliim yaptığım fit kekin bir dilimini yarına ayırıp hepsini buzluğa kaldırdım, tam buğday unlu,şekersiz bile olsa fazlası zarar..
şaka bi yana çok mutluyum be kızlar.. yani aynaya baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki inşallah kilo almam geri.ben hiç bu kadar zayıf olmamıştım. Ablamın kıyafetlerine asla giremezdim şimdi dolabımda bana uygun kıyafet kalmadı ondan ödünç alıyorum yazın yenileyeceğim dolabımı. Bişey alırken hep bu beni kilolu gösterir mi popom karnım çıkar mı diye düşünürdüm, bekarken bile... Düz inen elbiseler alırdım Aşağı doğru bollaşan pileli şeyler almazdım ama şuanda belden bağlamalı şeyler giyiyorum ve çok yakışıyor Allahım bunu yazarken bile içim titriyor yemin ederim. Hep içimde kalmıştı böyle kıyafetler. Yürüyüşüm bakışım bile değişti inanılmaz özgüvenli hissediyorum kendimi.ya bütün aç kaldığım günlere açlıktan uyuyamadığım , midemdeki açlık hissini bastırmak için dizlerimi karnıma çekip yattığım, tansiyonum düşüp kalkıp ayran içtiğim gecelere herşeye herşeye değer bu duygu.yolun başındaki arkadaşlar sakın pes etmeyin bu duygu hiç bişeye değişilmez.
Gece gece içimi döktüğüme göre yarın kesin kendi kendime nazar değdirip yemeklere yumulacağım
7 aylık canım.Kaç aylık kızın
Yaa benim kızkızım da 11 aylık bıdıkcanGünaydın
Mutlu pazarlar
7 aylık canım.
Ya harikasın :) tebrik ediyorum ve izinden gidiyorum :)Rakibelerimmm ben bomba gibiyim heee valla Cuma’ya kadar ne olur artı mı görürüm eksi mi görürüm bilmiyorum ama çok motiveyim söyliim yaptığım fit kekin bir dilimini yarına ayırıp hepsini buzluğa kaldırdım, tam buğday unlu,şekersiz bile olsa fazlası zarar..
şaka bi yana çok mutluyum be kızlar.. yani aynaya baktıkça o kadar mutlu oluyorum ki inşallah kilo almam geri.ben hiç bu kadar zayıf olmamıştım. Ablamın kıyafetlerine asla giremezdim şimdi dolabımda bana uygun kıyafet kalmadı ondan ödünç alıyorum yazın yenileyeceğim dolabımı. Bişey alırken hep bu beni kilolu gösterir mi popom karnım çıkar mı diye düşünürdüm, bekarken bile... Düz inen elbiseler alırdım Aşağı doğru bollaşan pileli şeyler almazdım ama şuanda belden bağlamalı şeyler giyiyorum ve çok yakışıyor Allahım bunu yazarken bile içim titriyor yemin ederim. Hep içimde kalmıştı böyle kıyafetler. Yürüyüşüm bakışım bile değişti inanılmaz özgüvenli hissediyorum kendimi.ya bütün aç kaldığım günlere açlıktan uyuyamadığım , midemdeki açlık hissini bastırmak için dizlerimi karnıma çekip yattığım, tansiyonum düşüp kalkıp ayran içtiğim gecelere herşeye herşeye değer bu duygu.yolun başındaki arkadaşlar sakın pes etmeyin bu duygu hiç bişeye değişilmez.
Gece gece içimi döktüğüme göre yarın kesin kendi kendime nazar değdirip yemeklere yumulacağım
Dün migren krizim tuttuğu için cevap veremedim canım kusura bakma.emzirenlerde arada bir düzensizlik görülebilir süt hormonundan dolayı.spiral olsa dahi mutlaka gebelik hormonuna bakmak lazım.usg ve vaginal muayene ile bir sorun olup olmadığına baktır mutlaka bazen spiral kayabiliyor veya enfeksiyona bağlı ağrı olabiliyor.herşey yolundaysa bekleyebilirsin.çok rahatsız ediyorsa söktürücü yazabilir doktorun .ama ben emzirenlerde çok önermiyorum hormon ilaçlarını .çok kanaması olanlarda mecburen yazıyorum.Yok öyle değil omugamda sorun var ondan dolayı yoksa diğer ağrılar geçti bende
İki hafta önce ultrason hormon gebelik falan bakıldı kist vardı kist kaybolmuş adet olmadım deyince beta hcg de bakıldı ama bişey yok o arada hamile kalmış olamam herhalde :) adet de dün kahverengi şekilde akıntı geldi ama hala kanama yok oyy yoruldum acayip ağrım var ablaDün migren krizim tuttuğu için cevap veremedim canım kusura bakma.emzirenlerde arada bir düzensizlik görülebilir süt hormonundan dolayı.spiral olsa dahi mutlaka gebelik hormonuna bakmak lazım.usg ve vaginal muayene ile bir sorun olup olmadığına baktır mutlaka bazen spiral kayabiliyor veya enfeksiyona bağlı ağrı olabiliyor.herşey yolundaysa bekleyebilirsin.çok rahatsız ediyorsa söktürücü yazabilir doktorun .ama ben emzirenlerde çok önermiyorum hormon ilaçlarını .çok kanaması olanlarda mecburen yazıyorum.
Allah kolaylık versin güçlü olHayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettim
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.Rakibelerimmm ben bomba gibiyim heee valla Cuma’ya kadar ne olur artı mı görürüm eksi mi görürüm bilmiyorum ama çok motiveyim söyliim yaptığım fit kekin bir dilimini yarına ayırıp hepsini buzluğa kaldırdım, tam buğday unlu,şekersiz bile olsa fazlası zarar..
Ev işini 2yle çarpıyoruö.Bende menümü yazayım hemen
Sabah
Yumurta
Biber ve domates sosu
Peynir
Öğlen
2 adet küçük pirzola
Salata
Akşam
Çorba
Patates püresi dayanamadım yedim yemem lazımdı
Su 1.5 lt
1 saat aralıksız ev işi yaptım spor sayılırsa
Wydra
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsinGünaydın kızlar.dün cardio kickbox yaptım internetten.baya yorucuydu ama migrenim tuttu .çok yorucu egzersizler öyle yapıyor bende.ardından annemler börek pide yaptırıp getirmişler kardeşim de geldi eşiyle onlarla ilgilendim.dünkü menğmWydra
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1 dlm tb ekmek
Ara: muz, elma
Öğle: çorba,3 ızgara köfte,yoğurt, domates
Ara: 1 avuç fıstık
Akşam: 1 peynirli minik pide,2 ıspanaklı minik pide
1 portakal
2 lt su,50 dk cardio kickbox
Kızz ev işi sayılıyo muuuAllah kolaylık versin güçlü ol
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.
Ev işini 2yle çarpıyoruö.
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsin
Sizde bana motive oldunuz iki gündür güzel gidiyorum sayenizdeAllah kolaylık versin güçlü ol
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.
Ev işini 2yle çarpıyoruö.
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsin
Allah bağışlasın. Kendi halinde yakışmıyor hiç hep onunla oynamamızı ya da gezdirmemizi istiyor. Günde 1 kerw kanguru ile dışarı çıkıyoruz zaten spor olarak yazdığım yürüyüşler de bu.Yaa benim kızkızım da 11 aylık bıdıkcanben o yerdde gezinirken yapıyodm sporumu zor olmuyodu hatta bana gülüyodu :)
Ben de p.tsi dengelemk zorundayimmAmanınnn dünde öyleymiş makarnalar pirinç pilavlarıyarın karbon alma pazartesine dengele biraz canım
Normalde sayılmıyor da o da kalori yatırdığı için saat verenleri iki ile carpiyorumKızz ev işi sayılıyo muuu
Daha da güzel gidersin inşallah ve yaza kadar verirsin kilolariSizde bana motive oldunuz iki gündür güzel gidiyorum sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?