Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızlar cuma menüm

sabah
çorba

öğle
tavuk döner servis
3 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

akşam
yeşil mercimek çorbası
1 tabak makarna

2 litre su
200 squat hareketi
Wydra

Amanınnn dünde öyleymiş makarnalar pirinç pilavları yarın karbon alma pazartesine dengele biraz canım

Waowwwwww çook sevindim... Birincilik müthiş bişeyyGaza geldim Allahım inşallah her isteyen sağlıkla kilo verebilir

Ablamın nişanı sıkıntısız bitti çok şükür. 2 gün oldu uğrayamadım buraya. Dün hiç sıkıntı olmadı diyetimde ama bugün çok dengesizdi. Çok abartmadım elbisede kötü durmıyım diye ama pişmanlıklarım oldu bir miktar. O yüzden cumartesi yi bildirmiyim ama cumayı yazıcam. Pazartesi + çıkarsam eğer Cumaya kadar da mutlaka telafi edicemm güzel bir eksiyle kızlar.

Takımımızın ilk 3te olması çoooook önemliiii  benden dolayı sıkıntı olmasını istemem

Bende menümü yazayım hemen
Sabah
Yumurta
Biber ve domates sosu
Peynir

Öğlen
2 adet küçük pirzola
Salata

Akşam
Çorba
Patates püresi dayanamadım yedim yemem lazımdı

Su 1.5 lt
1 saat aralıksız ev işi yaptım spor sayılırsa
Wydra

Ne güzel bir değişim en güzel pastada bile bu hazzın güzelliği yok demi tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar korursun bi daha hiç kilo problemin olmaz

Ya harikasın :) tebrik ediyorum ve izinden gidiyorum :)

Yok öyle değil omugamda sorun var ondan dolayı yoksa diğer ağrılar geçti bende
Dün migren krizim tuttuğu için cevap veremedim canım kusura bakma.emzirenlerde arada bir düzensizlik görülebilir süt hormonundan dolayı.spiral olsa dahi mutlaka gebelik hormonuna bakmak lazım.usg ve vaginal muayene ile bir sorun olup olmadığına baktır mutlaka bazen spiral kayabiliyor veya enfeksiyona bağlı ağrı olabiliyor.herşey yolundaysa bekleyebilirsin.çok rahatsız ediyorsa söktürücü yazabilir doktorun .ama ben emzirenlerde çok önermiyorum hormon ilaçlarını .çok kanaması olanlarda mecburen yazıyorum.

Günaydın kızlar.dün cardio kickbox yaptım internetten.baya yorucuydu ama migrenim tuttu .çok yorucu egzersizler öyle yapıyor bende.ardından annemler börek pide yaptırıp getirmişler kardeşim de geldi eşiyle onlarla ilgilendim.dünkü menğm Wydra
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1 dlm tb ekmek
Ara: muz, elma
Öğle: çorba,3 ızgara köfte,yoğurt, domates
Ara: 1 avuç fıstık
Akşam: 1 peynirli minik pide,2 ıspanaklı minik pide
1 portakal
2 lt su,50 dk cardio kickbox

İki hafta önce ultrason hormon gebelik falan bakıldı kist vardı kist kaybolmuş adet olmadım deyince beta hcg de bakıldı ama bişey yok o arada hamile kalmış olamam herhalde :) adet de dün kahverengi şekilde akıntı geldi ama hala kanama yok oyy yoruldum acayip ağrım var abla

Hayat çok zor be canım.. Şu son bi haftadır yaşadıklarım akla hayale gelmez.. Perişan oldum. Babam mahvetti beni.. Sırf ona kızdığıma bile hayattan nefret ettim
Allah kolaylık versin güçlü ol
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.
Ev işini 2yle çarpıyoruö.
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsin

Kızz ev işi sayılıyo muuu

Sizde bana motive oldunuz iki gündür güzel gidiyorum sayenizde

Yaa benim kızkızım da 11 aylık bıdıkcan ben o yerdde gezinirken yapıyodm sporumu zor olmuyodu hatta bana gülüyodu :)
Allah bağışlasın. Kendi halinde yakışmıyor hiç hep onunla oynamamızı ya da gezdirmemizi istiyor. Günde 1 kerw kanguru ile dışarı çıkıyoruz zaten spor olarak yazdığım yürüyüşler de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…