Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O adettir o zaman.minoset parol vs içebilirsin çok ağrın varsa.

Tavsiyen varsa alabilirim.aslnda yaparken en mutlu olduğum pilates.bittiğinde kendimi çok dinç hissediyorum cardioda tükeniyorum.ama pilates kilo verdirmiyor sıkılaştırıyor.koruma için ideal

Tavsiyen varsa alabilirim.aslnda yaparken en mutlu olduğum pilates.bittiğinde kendimi çok dinç hissediyorum cardioda tükeniyorum.ama pilates kilo verdirmiyor sıkılaştırıyor.koruma için ideal
Ebru karadumanin videoları güzel cardio pilates
TK500 ve taeboo da güzel özellikle taeboo
cok hızlı
Ben bu ara bunları yapıyorum taeboo yu yapamadim hızlarına yetişemedim :)

Canım youtube dan yapıyorum TK500 ,traning cardio pilates vs
Tk500 bende çok seviyorum çok yorucu ama süper ter attırıyor

Ne güzel bir değişim en güzel pastada bile bu hazzın güzelliği yok demi tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar korursun bi daha hiç kilo problemin olmaz

Öyle valla dün gözümün önünde pasta dondurma yendi canım bile çekmedi.inşallah canım hepimiz için geçerli bu dua

Ya harikasın :) tebrik ediyorum ve izinden gidiyorum :)
Teşekkürler canım bitanesin

Çok haklısın 59u hayal bile edemezdim şimdi 60ı ucundan görsem keyfim kaçıyor

Ben de p.tsi dengelemk zorundayimm

Dengele canım boşlama Ramazan’a çok az kaldı

Aynen canım cok güzel terletiyor
Taeboo yu denedinmi onun ritmine ayak uyduramadim henüz

Kendi halinde olmasına gerek yok ki benimki üstüme tırmanıyodu öpmeye uzanırken mekik çekiyodum hehe
Biraz daha büyümesi lazımm o zaman.emeklemeye de başlamadığo için ilgisini çeken yere gidemiyor kendisi.
Eskiden pusetinden izlerei zumba falan yapmaya çalışırdım. Ah ah

O zaman canım bana şimdiden 2 saat yaz sabahtan beri pestilim çıkı
Menünle ekle
Aslında youtube da en çok kendine yakıştırdığını yap bi sürü var sana göre hangisi mesela pilates hiç bana göre değil çok sıkılıyorum yaparken

Arkadaşlar menü veeriyorum korkmayın
Kahvaltı
1 haşlanmış yumura (sarısının yarısını kızım yedi
Yarımşar domates salatalık
5 zeytin
1 kk peynir

Ara
1 küçük muz

Akşam
4 kaşık patlıcan oturtma
4 kaşık pirinç pilavı
Çay 4 fincan
2 susamlı tuzlu simit

Su 2 lt
Spor 2 saat ev işi
Wydra vorones

İlk kez kilo verdiğim için üzüldüm yahu beğendiğim her şeyin büyük bedenleri kalmış Ha gideyim kilo alayım o zaman da küçük bedenleri kalacak Evrenle böyle bir ilişkimiz var işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…