- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
O zaman canım bana şimdiden 2 saat yaz sabahtan beri pestilim çıkıNormalde sayılmıyor da o da kalori yatırdığı için saat verenleri iki ile carpiyorum
Daha da güzel gidersin inşallah ve yaza kadar verirsin kilolari
selam kızlar cuma menüm
sabah
çorba
öğle
tavuk döner servis
3 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
akşam
yeşil mercimek çorbası
1 tabak makarna
2 litre su
200 squat hareketi
Wydra
O adettir o zaman.minoset parol vs içebilirsin çok ağrın varsa.İki hafta önce ultrason hormon gebelik falan bakıldı kist vardı kist kaybolmuş adet olmadım deyince beta hcg de bakıldı ama bişey yok o arada hamile kalmış olamam herhalde :) adet de dün kahverengi şekilde akıntı geldi ama hala kanama yok oyy yoruldum acayip ağrım var abla
Allah kolaylık versin güçlü ol
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.
Ev işini 2yle çarpıyoruö.
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsin
Ebru karadumanin videoları güzel cardio pilatesTavsiyen varsa alabilirim.aslnda yaparken en mutlu olduğum pilates.bittiğinde kendimi çok dinç hissediyorum cardioda tükeniyorum.ama pilates kilo verdirmiyor sıkılaştırıyor.koruma için ideal
Evet başladı çok şükür çok sağolasın ablacım :)O adettir o zaman.minoset parol vs içebilirsin çok ağrın varsa.
Tk500 bende çok seviyorum çok yorucu ama süper ter attırıyorCanım youtube dan yapıyorum TK500 ,traning cardio pilates vs
Ne güzel bir değişim en güzel pastada bile bu hazzın güzelliği yok demi tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar korursun bi daha hiç kilo problemin olmaz
Teşekkürler canım bitanesinYa harikasın :) tebrik ediyorum ve izinden gidiyorum :)
Allah kolaylık versin güçlü ol
Benim motivasyonum nerden geliyor sanıyorsun. 10 yılın üstüne 38 bedene düştüm. 42 bedendim artıktartıda 60ı bile görmek istemiyorum.
Ev işini 2yle çarpıyoruö.
Aslında çok yorucu olmayan yağ yaktıran programlar da var onları deneyebilirsin
Ben de p.tsi dengelemk zorundayimm
Aynen canım cok güzel terletiyorTk500 bende çok seviyorum çok yorucu ama süper ter attırıyor
Öyle valla dün gözümün önünde pasta dondurma yendi canım bile çekmedi.inşallah canım hepimiz için geçerli bu dua
Teşekkürler canım bitanesin
Çok haklısın 59u hayal bile edemezdim şimdi 60ı ucundan görsem keyfim kaçıyor
Dengele canım boşlama Ramazan’a çok az kaldı
Yaa ben de çok istiyorum ama her gün uğrayamıyorum ve forumu takip etmek istiyorum gelemeyince konuları takip edemiyorum durumları takip edemiyorum bu da beni üzüyor :/
Biraz daha büyümesi lazımm o zaman.emeklemeye de başlamadığo için ilgisini çeken yere gidemiyor kendisi.Kendi halinde olmasına gerek yok ki benimki üstüme tırmanıyodu öpmeye uzanırken mekik çekiyodum hehe
Menünle ekleO zaman canım bana şimdiden 2 saat yaz sabahtan beri pestilim çıkı
Aslında youtube da en çok kendine yakıştırdığını yap bi sürü var sana göre hangisi mesela pilates hiç bana göre değil çok sıkılıyorum yaparkenTavsiyen varsa alabilirim.aslnda yaparken en mutlu olduğum pilates.bittiğinde kendimi çok dinç hissediyorum cardioda tükeniyorum.ama pilates kilo verdirmiyor sıkılaştırıyor.koruma için ideal
Biz rakip değiliz ama inşallah ben de baya eksi çıkarım :)Yarın tartı günü rakiplerim ekşi bekliyorum sizden
Hadi hemen rakip olalımBiz rakip değiliz ama inşallah ben de baya eksi çıkarım :)
Ben voronesle rakibimmHadi hemen rakip olalım
Grupça yarışıyoruzBen voronesle rakibimmhoş onu da iki gündür görmüyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?