Benden mi?Kız ben senden de korkuyorum
He ya valla bi haftada 5 kilo verebilecek kapasiten var valla. Ayy ver de takımımız 1. Olsun bu haftaBenden mi?
beğendiğim özellikle de çok beğendiğim ve de hele ki fiyatı uygun giysilerin bedeni büyük veya küçük kalınca sinirimden çatlıyorum.İlk kez kilo verdiğim için üzüldüm yahu beğendiğim her şeyin büyük bedenleri kalmışHa gideyim kilo alayım o zaman da küçük bedenleri kalacak Evrenle böyle bir ilişkimiz var işte
Ahahhaa yok ya o kadar kilo veremem herhaldeHe ya valla bi haftada 5 kilo verebilecek kapasiten var valla. Ayy ver de takımımız 1. Olsun bu hafta
Benim de var öyle bi elbisem memlekette şuanbeğendiğim özellikle de çok beğendiğim ve de hele ki fiyatı uygun giysilerin bedeni büyük veya küçük kalınca sinirimden çatlıyorum.
8 yıl önce 20 kilo verdiğimde ne alışveriş yapmıştım. of ki ne offfmüthiş zevk almıştım. hem de indirim dönemine denk gelmişti. hala duruyorlar dolapta. benim zayıflamamı bekliyorlar
Benim de var öyle bi elbisem memlekette şuan
Geçen çok sevip almıştım hatta aşık olmuştum ben 42 o elbise ise 38 beden.
Bu yaz olur işte bana
Hadi ya tüh. Bu arada canım benim yeni hedefim 45 olacak o tabloya öyle yazabilir miyizAhahhaa yok ya o kadar kilo veremem herhalde
Yalnız ne güzel izlenim bırakmışım
Cıks benim kilomun takıma faydası yok
Takımda değilim ben
Benim de var öyle bi elbisem memlekette şuan
Geçen çok sevip almıştım hatta aşık olmuştum ben 42 o elbise ise 38 beden.
Bu yaz olur işte bana
Canım ben cok güzel gidiyorum ama cuma yemeyi cok abarttim akşama kadar sanırım sadece onu verdimYarın tartı günü rakiplerim ekşi bekliyorum sizden
Tamam duzenlerimHadi ya tüh. Bu arada canım benim yeni hedefim 45 olacak o tabloya öyle yazabilir miyiz
O zaman bundan sonrası ekşi olur ne guzelCanım ben cok güzel gidiyorum ama cuma yemeyi cok abarttim akşama kadar sanırım sadece onu verdim
Hiç denemedim ilk defa senden duydum ilk fırsatta deneyim bakalım ben bazen tkya bile ayak uydururken yoruluyorum valla özellikle son bacak hareketlerindeAynen canım cok güzel terletiyor
Taeboo yu denedinmi onun ritmine ayak uyduramadim henüz
İnşallah ben çok ümitliyimYarın tartı günü rakiplerim ekşi bekliyorum sizden
Ben de duymamıştımHiç denemedim ilk defa senden duydum ilk fırsatta deneyim bakalım ben bazen tkya bile ayak uydururken yoruluyorum valla özellikle son bacak hareketlerinde
Ben deeeİnşallah ben çok ümitliyim
Ben senin son dönemlerine yetiştim cok motiveydin sara ve sen beni cok motive ediyordunuzMesela bu geçen yılın nisan meydan okuması 21 günlük bu 15 günlük olan da 30 günlük olan da var.
Ben 30 günlük yapmıştım burda yarışırken her hafta ya 1 ya da 2 kilo veriyordum
Tabi yediklerime de dikkat ederek benim yarıştığım dönemi hatırlayanlar ne kadar çok kaçamak yaptığımı bilir
Ara 1 2 3 anlamadim ama bir adet cis yenmiş öğle öğünün yok akşam güzel fındık fıstık gibi kuruyemişleri akşam yememekte fayda var kanımca yağ oldukları için vücut yakamayabilir son ara olarak meyve süt güzel olabilirdiİyi akşamlar
Menüm
Sabah
Omlet
Salatalık
Yarım kk peynir
Ara1 - 2 - 3
Karam bitter gofret
Akşam
2 tavuk baget
Kuru börülce salatası
Ara
Birkaç fındık /yer fıstığı
Senin şu tablolarina bayılıyorumGrupça yarışıyoruz
Rakipler Rekabet B. K. IKokunhuzur 59.9 zeyneppk 66.8 mn5822 79Natsume 73Wydra 59.4 @melek ada 59.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?