Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşama hafif yemeyi düşünüyorum. zaten saat 19.30 oldu. bu saatte fazla yenmez. aslında erken yatsam da sahura kalıp yarın oruç tutsam. ramazana kadar birkaç günde olsa eksik oruçlarımı tutsam.

İlk kez kilo verdiğim için üzüldüm yahu beğendiğim her şeyin büyük bedenleri kalmış Ha gideyim kilo alayım o zaman da küçük bedenleri kalacak Evrenle böyle bir ilişkimiz var işte
beğendiğim özellikle de çok beğendiğim ve de hele ki fiyatı uygun giysilerin bedeni büyük veya küçük kalınca sinirimden çatlıyorum.
8 yıl önce 20 kilo verdiğimde ne alışveriş yapmıştım. of ki ne offf müthiş zevk almıştım. hem de indirim dönemine denk gelmişti. hala duruyorlar dolapta. benim zayıflamamı bekliyorlar

He ya valla bi haftada 5 kilo verebilecek kapasiten var valla. Ayy ver de takımımız 1. Olsun bu hafta
Ahahhaa yok ya o kadar kilo veremem herhalde
Yalnız ne güzel izlenim bırakmışım
Cıks benim kilomun takıma faydası yok
Takımda değilim ben
Benim de var öyle bi elbisem memlekette şuan
Geçen çok sevip almıştım hatta aşık olmuştum ben 42 o elbise ise 38 beden.
Bu yaz olur işte bana

Hadi ya tüh. Bu arada canım benim yeni hedefim 45 olacak o tabloya öyle yazabilir miyiz

Hiç denemedim ilk defa senden duydum ilk fırsatta deneyim bakalım ben bazen tkya bile ayak uydururken yoruluyorum valla özellikle son bacak hareketlerinde
Ben de duymamıştım
Ben en son Keira LaShae'yi bulduydum ve sevdiydim onunla da devam ettim.
30 day challengeları var işe de yarıyor hem yağ yakıp hem de zayıflamıştım. Sevdiğim kısmı da her gün farklı bi sporu yapıyordu. Jillian sevmeme nedenim 10 gün aynı şeyi yapınca bıkıyom ben
İnşallah ben çok ümitliyim
Ben deee

Mesela bu geçen yılın nisan meydan okuması 21 günlük bu 15 günlük olan da 30 günlük olan da var.
Ben 30 günlük yapmıştım burda yarışırken her hafta ya 1 ya da 2 kilo veriyordum
Tabi yediklerime de dikkat ederek benim yarıştığım dönemi hatırlayanlar ne kadar çok kaçamak yaptığımı bilir

Ben senin son dönemlerine yetiştim cok motiveydin sara ve sen beni cok motive ediyordunuz

Merhaba hanımlar
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim beyaz peynir
Salatalık domates maydanoz
1 dilim kızarmış kepek ekmeği

Ara: Sade dibek kahvesi
2 gunkurusu kayısı

Öğle : 4 yk etli nohut
4 yk yoğurt

Akşam 16.30 : Izgara çöp şiş
Yağsız salata
Közlenmiş domates biber
1 büyük bardak ayran
2 adet kare kesilmiş lavaş

Ara: Şekersiz çayın yanında 2 kayısı

Su: 2.5 lt
Spor: 33 dk tk500
200 ip atlama
1 saat hafif tempolu yürüyüş
100 bel çevirme
Wydra

İyi akşamlar
Menüm

Sabah
Omlet
Salatalık
Yarım kk peynir

Ara1 - 2 - 3
Karam bitter gofret

Akşam
2 tavuk baget
Kuru börülce salatası

Ara
Birkaç fındık /yer fıstığı
Ara 1 2 3 anlamadim ama bir adet cis yenmiş öğle öğünün yok akşam güzel fındık fıstık gibi kuruyemişleri akşam yememekte fayda var kanımca yağ oldukları için vücut yakamayabilir son ara olarak meyve süt güzel olabilirdi
Afiyet olsun

hayırlı akşamlar kızlar
kahvaltı menemen 3kaşık
1dilim peynir
8zeytin
3ceviz
salatalık
1dilim mercimek ekmegi

akşam
4parça tavuk kanat fırında
1tabak yoğurtlu patlıcan salata

2lt su
100 mekik
50 ip atlama
2 saat aralıksız ev temizliği
45 dakika tempolu yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…