- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
hemde ne bolllGülüm sanki azıcık karbonu bol olmuş bu menünün
biraz bıraktım kendimi bu hafta tekrar dinç şekilde aranızda olucamAmanınnn dünde öyleymiş makarnalar pirinç pilavlarıyarın karbon alma pazartesine dengele biraz canım
ceza verin hakettimcanım afiyet olsun ama hiç salata sebze göremedim.
Ben de duymamıştım
Ben en son Keira LaShae'yi bulduydum ve sevdiydim onunla da devam ettim.
30 day challengeları var işe de yarıyor hem yağ yakıp hem de zayıflamıştım. Sevdiğim kısmı da her gün farklı bi sporu yapıyordu. Jillian sevmeme nedenim 10 gün aynı şeyi yapınca bıkıyom ben
Ben deee
Mesela bu geçen yılın nisan meydan okuması 21 günlük bu 15 günlük olan da 30 günlük olan da var.
Ben 30 günlük yapmıştım burda yarışırken her hafta ya 1 ya da 2 kilo veriyordum
Tabi yediklerime de dikkat ederek benim yarıştığım dönemi hatırlayanlar ne kadar çok kaçamak yaptığımı bilir
hemde ne bolll
biraz bıraktım kendimi bu hafta tekrar dinç şekilde aranızda olucam
saracim çiçek kızartması nedir
İnşallahhİnşallah yarın tartıda güzel sonuçlar görürüz
Hayırlı geceler
ben buraya başladığımda 64 ile başladım şimdi 59.400 yani kilo veriyorumCanım büyük ihtimal kilo verme şartı olduğu içindir. Kilo verdiğinde listeye girebilirsin
Moni abla açıklamıştı dün.. 3 hafta üst üste kilo verme şartı var bi de sanırım düzenli olarak menü paylaşmıyor ya da kilo bildirmiyorsun öyle demiştiben buraya başladığımda 64 ile başladım şimdi 59.400 yani kilo veriyorum
ya bu ara göçebe hayatı yaşıyorum bir evdeyim bir memleketteyim oyuzden sıkıntı oluyor ama ben kilo veriyorum ve çoğunlukla bildirim yapıyorum neyse önemli değil zaten benim hedef kiloma az kaldi ben sadece merak ettim canimMoni abla açıklamıştı dün.. 3 hafta üst üste kilo verme şartı var bi de sanırım düzenli olarak menü paylaşmıyor ya da kilo bildirmiyorsun öyle demişti
Oooff çok açım kızlar yaa bugün mutfakta gezindim durdum akşama kadar kendimi frenlemekle geçti tüm günüm hala açım ve çocuklar hala ayakta onlar uyusun eşim ilgi bekliyor yatıyım diyorum yatamıyorum da oyyy oyyy
Neyse menü vereyim ben
Sabah kahvaltısı
İki tane el kadar tam buğday krep
Avakado sos
Fıstık ezmesi (bu ikisini saymadım ama çok ölçülü yedim)
Bir kk süzme peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
Ara
3 kuru kayısı
İki üç tane Antep fıstığı
Ara
Sade Türk kahvesi
Çocuklardan soğudu yarısını içemedim
Akşam
Üç köfte (fırında pişti)
Fırında karnabahar kabak domates
Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Spor yok maalesef
Suyu da hesaplayamadım bugün ama az içtim
Açım
Açım
Açım
saracim çiçek kızartması nedir
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar @obezzto zeyneppk 1+180 1+100 1+220 @KumsalveDeniz 1+0 @hedef56 IKokunhuzur 1+40 1+0 @Sade01 1+120 1+200 @GIDI @60kiloyum 60 270@breeze3535 1+0 1+120 @vorones G gulsahhh01 @Hercai 1+120 @almora34 _Phantom-Opera_ 1+210 1+130 1+240 kkelebeketkisi kackaloribu 1+80 1+540 sara_28 Melek Ada 1+0 1+30 @Natsume 1+70 1+50 1+0 @Tombisko 1+120 1+22 1+22 @NihalDemirel77 1+170 1+120 1+189 mn5822 1+100 1+285 1+352 @gitsinkilolar02 1+245 Wydra 1801+340 1+370
Ayy bu arada menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
Çeyrek dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
Öğle
1 porsiyon taze fasülye yemeği
Akşam
Ton balıklı salata
Aralar
2 kurabiye (Yulaf yaptığım bi kurabiye var on numara grubun tarifler konusunda paylaşmıştım) -İkindide yedim bu arada yanında da yeşilçay
Yatmadan 1 bardak sıcak ballı süt içerim. Balı bu aralar tükeme nedenim saçma bi kuru öksürüğüm var o geçsin diye. Geçmiyor yahu doktora gittim geçmedi.
Su 2 lt.
Spor
30 dakika tempolu yürüyüş
50 dakika da eliptik bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?