Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Wydra cm az önce bi cız yedim çeyrek kıymalı pide.. Bi bardak da ayran ancak 500 adım attım yani şimdi bu hesaplanır mı

Hesapladım 10 puan oluyor:)

Selam hanımlar Ankaraya yeni geldim. 2 gün sıkıntı oldu diyetimde. Cıslar olacak onları yazmıyım canınız çekmesin.

Cuma menüm ;
Kahvaltı; 10 zeytin, 1 haş patates, 1 kk peynir
Öğle; 4 yk nohut yemeği, 1 yaprak marul, 3 zeytin
Akşam; 3 ufak ev poğaçası

Su 1 litre
1, 5 saate yakın ev işi ( oturmaları vs çıkarırsam)

Cumartesi ; çok düzensiz ve çok yoğun bir gündü misafirlere ikram bulaşıklar koşuşturma vs derken ne yediğimden haberim yok. Çook fazla kaçmadı ama düzensiz ve saçmaydı yazmıyım daha iyi

Pazar menüm ;
Kahvaltı; 3 sarma, 2 ev poğaçası, 1 kk beyaz peynir, 1 haş yumurta
Öğle; 1 yudum gazlı içecek, 2 ufak lokma poğaça
Akşam; 1 avuç kadar tavuk, 1 dilim ekmek, brokoli salatası
Ara; 1 b çay, 1 b yeşilçay

1,5 litre su
70 mekik

Wydra

İyi akşamlar
Sabah: yulaflı omlet, yoğurt
Öğlen: iki dilim ekmek, mücver, yoğurt, kuru patlıcan domates kavurması, patlıcan biber közlemesi
Akşam: Bamya yemeği, yoğurt
Spor yok
Su iki litre

selâm menü bildiriyorum

sabah
zeytin peynir yumurta menemen yeşillik çay
ekmek yok

öğle bi dilim kek

5 te akşam yemeği yedim
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
salata

8 gibi
çilek aromalı latte macchiato
1 buçuk litre su
3 saat yürüyüş
Wydra

Bende bunu bilmiyordum bak hemen bakıyorum bende aynı şeyleri yapınca sıkılıyorum mesela Leslie inanılmaz sıkıyor beni tv izlerken yapmama rağmen ehhh be deyip bırakasım geliyor zumba da çok kafama göre bişey bulamıyorum bazen zap yaparken terim soğuyor biraz maymun iştahlılık galiba

biraz bıraktım kendimi bu hafta tekrar dinç şekilde aranızda olucam

Toparla kendini hemen canım bak hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sende gel aramıza

saracim çiçek kızartması nedir

Oooff çok açım kızlar yaa bugün mutfakta gezindim durdum akşama kadar kendimi frenlemekle geçti tüm günüm hala açım ve çocuklar hala ayakta onlar uyusun eşim ilgi bekliyor yatıyım diyorum yatamıyorum da oyyy oyyy

Neyse menü vereyim ben

Sabah kahvaltısı
İki tane el kadar tam buğday krep
Avakado sos
Fıstık ezmesi (bu ikisini saymadım ama çok ölçülü yedim)
Bir kk süzme peynir
5 zeytin
Şekersiz çay

Ara
3 kuru kayısı
İki üç tane Antep fıstığı

Ara
Sade Türk kahvesi
Çocuklardan soğudu yarısını içemedim

Akşam
Üç köfte (fırında pişti)
Fırında karnabahar kabak domates
Salata

Ara
Sade Türk kahvesi

Spor yok maalesef
Suyu da hesaplayamadım bugün ama az içtim

Açım
Açım
Açım

Moni abla açıklamıştı dün.. 3 hafta üst üste kilo verme şartı var bi de sanırım düzenli olarak menü paylaşmıyor ya da kilo bildirmiyorsun öyle demişti
ya bu ara göçebe hayatı yaşıyorum bir evdeyim bir memleketteyim oyuzden sıkıntı oluyor ama ben kilo veriyorum ve çoğunlukla bildirim yapıyorum neyse önemli değil zaten benim hedef kiloma az kaldi ben sadece merak ettim canim

Su içmediğin için aç olabilirsin su az içildiğinde vücut sürekli yemek yemek ister vucüdunun ihtiyacı olan miktar kadar suyu içtiğinde acıkmazsın ve fazladan bişey yemek istemezsin

Cuma hariç diğer günler menüde sporda yazdım pazar günü spor yoktu ama menü bildirdim

Geçmiş olsun canım bir bardak ılık suya bir çay kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ve iki üç damla limon sık iç öksürüğe iyi geliyor ayrıca sıcak süte pekmezde karıştırıp içebilir in buda öksürüğe çok iyi gelir

Uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın

yoğun ve koşturmacalı bir gün beni bekliyor üstelik sağ kolum kısmi felç gibi hala iyileşmedi iki gündür biraz hafiflemişti ağrılar ama yine fenalaştı bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…