Ayy keşke trtılırken koysaydın biraccık fazla çıkmış :)Mantıklı. Eve gidince yapayım
Kesinlikle aşırıya kaçmadım. Cumadan beri çok güzel su içiyorum. Niye böyle oldu anlamadımAyy keşke trtılırken koysaydın biraccık fazla çıkmış :)
Bildirim günlerinı kacirma tatlım bariYaa ben de çok istiyorum ama her gün uğrayamıyorum ve forumu takip etmek istiyorum gelemeyince konuları takip edemiyorum durumları takip edemiyorum bu da beni üzüyor :/
Bence sen bildirmini yarın yap ben bugün görmedimKesinlikle aşırıya kaçmadım. Cumadan beri çok güzel su içiyorum. Niye böyle oldu anlamadım
Bence deeeeeBence sen bildirmini yarın yap ben bugün görmedim
Bence deeeee
Umarim 2 simitteki susam sayisidir
alemsin güldürdün beniUmarim 2 simitteki susam sayisidir
Oluyor arada öyle ya. Sıkma canını. Can sağlığı olsunn2.el bi eliptik bisiklet yada koşu bandı uygun fiyata bulsam alıcam kendime ama yok en kötü 300 liralarda.. krizden maaşı yine alamadım işyerinde.. 2 hafta oldu bekliyoruz.. ya kızlar valla kendime bişeler alamayınca çok üzülüyorum. oğlumun doğum günü yarın, normalde organizasyon yapıcaktım daha önce hiç yapmadım diye bu yılda maaşı alamadığım için kaldı.. dün hepimiz evdeyken pasta kestik aramızda o kadar.. hayat çok zor, çok bunalıyorum.. burayı da bdv ye çevirdim biraz ama
Canımmmmmm sen hep gül . Surat yapma . Mutsuz olma. Parayla sinamasin tabi allah ama can sağlığı olsun yetrralemsin güldürdün beni
aynen can sağlığı olsun tabi.. çok şükür bugünümüze ama ne bileyim... işimden olma korkusu, iş bulma süreci, sürekli yeni işyeri, evde stres depresyona giriyorum sanırım yada girdimOluyor arada öyle ya. Sıkma canını. Can sağlığı olsunn
ya ne güzel yazmışsın, çok iyisin teşekkür ederim aminn.Canımmmmmm sen hep gül . Surat yapma . Mutsuz olma. Parayla sinamasin tabi allah ama can sağlığı olsun yetrr
Minik pastane simitleri oluyo ya gevrek sen bi de akşam yediklerimi göreydinUmarim 2 simitteki susam sayisidir
Sağlığınız yerindeyse şükret canım2.el bi eliptik bisiklet yada koşu bandı uygun fiyata bulsam alıcam kendime ama yok en kötü 300 liralarda.. krizden maaşı yine alamadım işyerinde.. 2 hafta oldu bekliyoruz.. ya kızlar valla kendime bişeler alamayınca çok üzülüyorum. oğlumun doğum günü yarın, normalde organizasyon yapıcaktım daha önce hiç yapmadım diye bu yılda maaşı alamadığım için kaldı.. dün hepimiz evdeyken pasta kestik aramızda o kadar.. hayat çok zor, çok bunalıyorum.. burayı da bdv ye çevirdim biraz ama
çok şükür haklısnızSağlığınız yerindeyse şükret canım
Ben de simit yedim dün. Sorma ya haftasonu fenaydi. Neyse hepsi geride kaldı . Yeni gün yeni hafta . Bol eksi gelsinMinik pastane simitleri oluyo ya gevrek sen bi de akşam yediklerimi göreydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?