Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ebru karadumanin videoları güzel cardio pilates
TK500 ve taeboo da güzel özellikle taeboo
cok hızlı
Ben bu ara bunları yapıyorum taeboo yu yapamadim hızlarına yetişemedim :)
Tk500ün 30 ve 40dklıkları hafifgeliyor.sonuncusu fena değil training. Tae boo yapıyorum çok keyifli.dün yine migrenim tuttu ta şu cmtsi yaptığım 2 gün başımı ağrıttı ya

Günaydın kızlar.dün de migrenim devam etti.reglim de yaklaşıyor ikisi üstüste geldi .@wydra dünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm ekmek
Ara: 1avuç çekirdek
Akşam:4 haşl küçük içli köfte,salata,bol yeşillik,ayran
5-6 çilek
1.5 lt su, spor yok

Wydra cm az önce bi cız yedim çeyrek kıymalı pide.. Bi bardak da ayran ancak 500 adım attım yani şimdi bu hesaplanır mı

Hesapladım 10 puan oluyor:)
Hesaplayalım da o pide nedir öyle
Bak bak
Ben sevmiştim o kadını hatta arada onun da yürüyüş programı var onu yaptırıyor. Leslieden daha hareketli
Oluyor bazen yiyon yiyon doymuyon ama psikolojik o
ben buraya başladığımda 64 ile başladım şimdi 59.400 yani kilo veriyorum
3 cuma hiç kilo bildiriminde bulunmadın. Kilo veriyorsun ama bildirimde bulunmadığın zamanlar da oluyor. Ve bu takımlar için kilo bildirimi cuma günleri öğlene kadar zorunludur. Eğer bildirmezsen senin yerine kilon 0 olarak hesaplanarak takıma yansır. Bu yüzden takıma alınmadın. Kilo bildirme zorunluluğunu yerine getirmediğin için.

Cuma hariç diğer günler menüde sporda yazdım pazar günü spor yoktu ama menü bildirdim
Kaçırmışım demek ki gördüğümü de hatırlıyorum bi de
Denerim bunu da sağol canım

geçmiş olsun canım allah şifa versin migren zor bana buz iyi geliyor enseme biz ayaklarımı sıcak diye koyuyorum hafifletiyor tavsiye ederim

aranızdayımm bu hafta strese bağlı saldım kendimi kvalidemler tam 1 ay oldu bizdeler başta 2 hafta gibi düşünüyoduk 1 aya çıktı evleri hala bitmedi sanırım 2 hafta daha sürer gibime geliyor çok bunaldım sıkıntıdan kendimi yiyorum yanında da işte bu hafta fazla kaçırdım herşeyi

Günaydın kızlar
Çok yorgunum, bitkinim, ölüyorum ama diri taklidi yapıyorum.
Wydra beni bu haftada menüden ve spordan muaf tut. Spor yapacak halim yok. Yaparsam bonusum olur. Kilomuda hiç sormayın, bu haftayı Detoks yapmak zorundayım. 3 gündür hiç su içemedim. Bugün başlıyorum

Kızlar bence benm tartı bozuldu Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de kilo almışım.
Cuma:59,2
Bugün : 60,1

Kızlar bence benm tartı bozuldu Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de kilo almışım.
Cuma:59,2
Bugün : 60,1
5 lt bi su şişesi koy üzerine sonra tartıl sonra tekrar koy aynı çıkıyosa şişenin ağırlığı doğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…