Tk500ün 30 ve 40dklıkları hafifgeliyor.sonuncusu fena değil training. Tae boo yapıyorum çok keyifli.dün yine migrenim tuttu ta şu cmtsi yaptığım 2 gün başımı ağrıttı yaEbru karadumanin videoları güzel cardio pilates
TK500 ve taeboo da güzel özellikle taeboo
cok hızlı
Ben bu ara bunları yapıyorum taeboo yu yapamadim hızlarına yetişemedim :)
Hesaplayalım da o pide nedir öyleWydra cm az önce bi cız yedim çeyrek kıymalı pide.. Bi bardak da ayran ancak 500 adım attım yani şimdi bu hesaplanır mı
Hesapladım 10 puan oluyor:)
Bak bakBende bunu bilmiyordum bak hemen bakıyorum bende aynı şeyleri yapınca sıkılıyorum mesela Leslie inanılmaz sıkıyor beni tv izlerken yapmama rağmen ehhh be deyip bırakasım geliyor zumba da çok kafama göre bişey bulamıyorum bazen zap yaparken terim soğuyor biraz maymun iştahlılık galiba
Toparla kendini hemen canım bak hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sende gel aramıza
Oluyor bazen yiyon yiyon doymuyon ama psikolojik oOooff çok açım kızlar yaa bugün mutfakta gezindim durdum akşama kadar kendimi frenlemekle geçti tüm günüm hala açım ve çocuklar hala ayakta onlar uyusun eşim ilgi bekliyor yatıyım diyorum yatamıyorum da oyyy oyyy
Neyse menü vereyim ben
Sabah kahvaltısı
İki tane el kadar tam buğday krep
Avakado sos
Fıstık ezmesi (bu ikisini saymadım ama çok ölçülü yedim)
Bir kk süzme peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
Ara
3 kuru kayısı
İki üç tane Antep fıstığı
Ara
Sade Türk kahvesi
Çocuklardan soğudu yarısını içemedim ☹
Akşam
Üç köfte (fırında pişti)
Fırında karnabahar kabak domates
Salata
Ara
Sade Türk kahvesi
Spor yok maalesef
Suyu da hesaplayamadım bugün ama az içtim
Açım
Açım
Açım
3 cuma hiç kilo bildiriminde bulunmadın. Kilo veriyorsun ama bildirimde bulunmadığın zamanlar da oluyor. Ve bu takımlar için kilo bildirimi cuma günleri öğlene kadar zorunludur. Eğer bildirmezsen senin yerine kilon 0 olarak hesaplanarak takıma yansır. Bu yüzden takıma alınmadın. Kilo bildirme zorunluluğunu yerine getirmediğin için.ben buraya başladığımda 64 ile başladım şimdi 59.400 yani kilo veriyorum
Kaçırmışım demek ki gördüğümü de hatırlıyorum bi deCuma hariç diğer günler menüde sporda yazdım pazar günü spor yoktu ama menü bildirdim
Denerim bunu da sağol canımGeçmiş olsun canım bir bardak ılık suya bir çay kaşığı toz zencefil bir tatlı kaşığı bal ve iki üç damla limon sık iç öksürüğe iyi geliyor ayrıca sıcak süte pekmezde karıştırıp içebilir in buda öksürüğe çok iyi gelir
Günaydın kızlar.dün de migrenim devam etti.reglim de yaklaşıyor ikisi üstüste geldi .@wydra dünkü menüm
Sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,1dlm ekmek
Ara: 1avuç çekirdek
Akşam:4 haşl küçük içli köfte,salata,bol yeşillik,ayran
5-6 çilek
1.5 lt su, spor yok
Bende sabitim 88.8
Canım sağlığın yerine gelsinde kilo verirsin inşallah almamanda cok güzelBu hafta kilo veremedim ama almadımda kolumdan dolayı spor yapamadığımdan heralde kilo veremiyorum
aranızdayımm bu hafta strese bağlı saldım kendimiBende bunu bilmiyordum bak hemen bakıyorum bende aynı şeyleri yapınca sıkılıyorum mesela Leslie inanılmaz sıkıyor beni tv izlerken yapmama rağmen ehhh be deyip bırakasım geliyor zumba da çok kafama göre bişey bulamıyorum bazen zap yaparken terim soğuyor biraz maymun iştahlılık galiba
Toparla kendini hemen canım bak hepimiz elimizden geleni yapıyoruz sende gel aramıza
5 lt bi su şişesi koy üzerine sonra tartıl sonra tekrar koy aynı çıkıyosa şişenin ağırlığı doğrudurKızlar bence benm tartı bozuldu Yediklerime dikkat ediyorum ama yine de kilo almışım.
Cuma:59,2
Bugün : 60,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?