Wayy p.tesi eksi varsa süper . Ben anca cumaya kadar su 400 gr mi temizlerimCuma 51.2
Bugün 50.7
50.6 idi de tekrar resim çekeyim diye indim üzerinden tekrar çıktığımda 50.7 oldu bin defa da denedim yine 50.7 gördü ben de bunu yazıyom
Ben burda çoğu sıkıntılli gunlerimı sizler sayesinde atlattım ki. Severim kk .ya ne güzel yazmışsın, çok iyisin teşekkür ederim aminn.
kk yı bu yüzden de çok seviyorum birbirini tanımayan insanlar karşısındakini görmeden, güzel-çirkin, zengin-fakir, kısa-uzun gibi ayrımlar yapmadan, sanki bi yakınıymış gibi güzel yorumlar yapıp motive ediyor ya.. valla bayılıyorum..
Kızz yarıştaydık ya senle nolduuWayy p.tesi eksi varsa süper . Ben anca cumaya kadar su 400 gr mi temizlerim
Yaa tam sana yaziodim. Hosbes uzattı arkadaş ve yedim. Çay yalnız zor gidioduKızz yarıştaydık ya senle nolduu
Kahvaltıda çeyrek simit yenilebiliyormusBen de simit yedim dün. Sorma ya haftasonu fenaydi. Neyse hepsi geride kaldı . Yeni gün yeni hafta . Bol eksi gelsin
Şekeri bırakalıdan beri ben de çay yanına bişeyler yer oldum hangisi daha iyiydi kestiremiyorum şeker onların yanında daha masum eeliyoYaa tam sana yaziodim. Hosbes uzattı arkadaş ve yedim. Çay yalnız zor gidiodu
Çayın yanında hurma incir kayısı vs olsa inan bana şeker ihtiyacını görürYaa tam sana yaziodim. Hosbes uzattı arkadaş ve yedim. Çay yalnız zor gidiodu
Oyle öyle zeynep im. Yanıma almadim. Hoş evde de bitmişti. Çayı hurma kayısı üzüm sev er im . Bugün alacam bakalimÇayın yanında hurma incir kayısı vs olsa inan bana şeker ihtiyacını görür
canım ben kasımda başladım ve o dönem hep bildiriyordum ocak ayında bizim şirkette büyük sıkıntı vardı ve benim basim çok kalabalıktı 1 ay çok kötüydü o yuzden bildirememistim zaten onu burada da söylemiştim o yuzden bildirim yapamadığımi neyse ben sadece merak etmiştim canımHesaplayalım da o pide nedir öyle
Bak bak
Ben sevmiştim o kadını hatta arada onun da yürüyüş programı var onu yaptırıyor. Leslieden daha hareketli
Oluyor bazen yiyon yiyon doymuyon ama psikolojik o
3 cuma hiç kilo bildiriminde bulunmadın. Kilo veriyorsun ama bildirimde bulunmadığın zamanlar da oluyor. Ve bu takımlar için kilo bildirimi cuma günleri öğlene kadar zorunludur. Eğer bildirmezsen senin yerine kilon 0 olarak hesaplanarak takıma yansır. Bu yüzden takıma alınmadın. Kilo bildirme zorunluluğunu yerine getirmediğin için.
Ben frenleyemem ki kendimi . Ya eve girmeyecek ya da ben ona nutella banacmKahvaltıda çeyrek simit yenilebiliyormus
Ver ver :)Bitanecik incecik yedim. Püf . Yedim de ne oldu sanki. . Gerçi şu an mis gbi simit yiyo hoca karşımda . Onlardan yemem ya ona bak. Yani seni her türlü geçerim kız. Vercem ben bu grlari . 400 500 gr da olsa gitmeli! !!!
OfffBen frenleyemem ki kendimi . Ya eve girmeyecek ya da ben ona nutella banacm
Allah yardım etsin canım çok zor bir süreç...Yeni iş olacaksa da Allah karşına iyi insanlar çıkarsınaynen can sağlığı olsun tabi.. çok şükür bugünümüze ama ne bileyim... işimden olma korkusu, iş bulma süreci, sürekli yeni işyeri, evde stres depresyona giriyorum sanırım yada girdim
Geçmiş olsun canımKilom sabit
Dişim apse yaptı yüzüm şiş dr gideceğim bu gün
amin canım çok teşekkür ederimAllah yardım etsin canım çok zor bir süreç...Yeni iş olacaksa da Allah karşına iyi insanlar çıkarsın
çok geçmiş olsun geçen hafta 20lik dişimi aldırmış biri olarak seni en iyi ben anlarım çook zorKilom sabit
Dişim apse yaptı yüzüm şiş dr gideceğim bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?